İstanbul'da Motosikletli Kuryeye Silahlı Saldırı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Yol kavgası diye düşünüyorum.
-
Her yanımız felaket dolu. İster yol kavgası ister para olsun. Bir cana değer mi? Yazık :( Allah tez zamanda şifa versin kurye arkadaşa. Ve yapanlar umarım yakalanır ve cazlarını çekerler...
-
Yol kavgası gibi göstermek istenebilir,canına bişey olmasın
-
Yakında bu tarz olayların haber niteliği taşımayacağına ve bu tarz olayların normal karşılanacağına inanıyorum.
-
Kurye'ye 100 bin dolar taşıtmak neyin kafası çözemedim. Bu tip paralar böyle mi taşınıyor yani?
-
Arkadaşa geçmiş olsun :( en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah
-
Yazık olmuş. İnşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur. Bu tür para nakli yapan bir kurye ile tanışmıştım. Taşıma ruhsatlı silahı da vardı. Sürekli tetikte olduğunu yanına hiç bir aracı yaklaştırmadığını söylemişti. Fakat trafik ortamında silah da olsa kendini korumak imkansız. Yapılacak iş değil. Dünyadan habersiz trafikte giderken birimizi para kuryesi zannetmezler inşallah.
-
Trafikte binlerce motosikletli kurye var. Ve kimin para taşıyıp taşımadığı belirsizliği, a ve b noktasındaki alıcı ve verici dışında aracı olan kurye arasındadır. Yol kavgası olacağını sanmıyorum. Hele ki 100000$ dan bahsediyoruz. Abartı olabilir. Velhasıl ya bilen biri kasten ya da kişisel başka bir sebepten olabilir. Kurye arkadaşa acil şifalar dilerim. Allah sevdiklerine bağışlamış, tez zamanda ayaklanır ümidiyle.
-
Morphin adlı üyeden alıntı
Kurye'ye 100 bin dolar taşıtmak neyin kafası çözemedim. Bu tip paralar böyle mi taşınıyor yani?
Milyon dolar değerinde altın taşıyan da var. Hem şehir içi, hem de şehirler arası.
-
Arkadasa geçmiş olsun. Yol kavgası olacağını sanmam. o kadar para taşıyan adam riske girip kimseyle kavga etmez bence. Mevzu muhtemelen para mevzusudur. İnsanlar özel güvenlikli araçlarla para taşıyamıyorken kuryeye para taşıtmak da işin cabası.
-
birde böyle bir algı yayılırsa toplumda vay haline kurye arkadaşların.
Kesmece karpuz gibi deneme yanılma bile yaparlar Allah muhafaza.
haberi yapanların biraz daha dikkatli seçmeleri lazım kelimelerini..
-
ama polis motorcuyu çevirir neyse bu sefer bari bişey demeseydim ülke sizin olsun
-
Cezalar caydırıcı değil diye klişe bir cümle vardır hani, gerçektende öyle.
Bence kısasa kısas yapılmalı. Bu adam silahlamı vuruldu, Yaralayanda silahla aynı yerinden vurulmalı.
Kişilerin karşısındakilere niyeti ve yaklaşımı neyse, o kişide bi mukabele karşılığını bulmalı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)