Motosiklet pazarı hızını kaybedecek
Reklamlar
-
Türkiye'de alım gücü yükseldi, kişi başı gelir yirmi bir milyon iki bin terelelli oldu. İthalat %11, ihracat %16 arttı. Konut fiyatları %40 artmış olsa da alımlar devam ediyor. Siz kahrolası fakirler, dörtnala 2023'e koşan Türkiye'nin kudretinden şüpheniz mi var?
Reklamlar
-
toreador adlı üyeden alıntı
Türkiye'de alım gücü yükseldi, kişi başı gelir yirmi bir milyon iki bin terelelli oldu. İthalat %11, ihracat %16 arttı. Konut fiyatları %40 artmış olsa da alımlar devam ediyor. Siz kahrolası fakirler, dörtnala 2023'e koşan Türkiye'nin kudretinden şüpheniz mi var?
Bu sözüne mizah bu kadar vergi alanlara ve hiçbirşey yapmayanlara HIRSIZ diyorum....
-
Ben de şu 25bin dolarlık kişi başı milli gelirden kimler faydalanıyor merak ediyorum. Hane başı değil ha kişi başı
-
EmirŞengezer adlı üyeden alıntı
Ben de şu 25bin dolarlık kişi başı milli gelirden kimler faydalanıyor merak ediyorum. Hane başı değil ha kişi başı
Şunlar : https://www.emlaknews.com.tr/wp-cont...5/plazalar.jpg
-
Avrupa bizi kıskanıyor.
Baska ülkelerde olmayan ötv yetmez miş gibi birde bu ek vergi çıktı
Yani bir motosikletin ulkeye giris fiyatı 10 bin ise %20 ek gimrük vergisi ile oldu 12 bin.
Buna birde %37 ötv ekle oldu 16440 lira. Buna birde kdv ekle ki dunyada baska hicbir ülkede boyle hesaplama yontemi olmaz. Cünkü verginin vergisini aliyorlar bu hesaplama ile. 16440 liranin uzerine 2959 lira kdv ekle oldu 19400 lira. Daha ithalatcı dist. Ve parakende bayi kari henuz konulmadı.
Yetmez ama yetmez yaptigınız yollarda becerin bu milleti. Hastanelik olsun herkes. Nasilsa hastanede yaptılar.
-
Eğleniyomuyuz gençler.....
-
Bende en az %20 daralma bekliyorum
-
güçlü bir türkiye için ben evet diyorum sizde diyormusunuz kardeşlerim ??
-
Öyle görünüyorki Çin malları pazara geri dönecek. Satışların düşmesi bayilerin karlarını yükseltme yoluna gidecek. Hali hazırda pahalı olan motorlar , sirkülasyonun azalması ile dahada pahalı olacak. Ama bunlardan benana ! Benim motorum var
-
Günaydın o kadar zam yap vergilere karşı çıkma sonra DÜŞÜŞTE...
-
RedTuborg adlı üyeden alıntı
Ramazan bayramında 18.5'a aldım motoru. Şuan ki fiyattan olsa alamazdım daha doğrusu almazdım, çevremdekilerde bu fiyattan almazlar, 130k satışlar hikaye olur. 2018'de 30k satsınlar başarı.
O motor ilk satışa çıktığında lansman fiyatı 13.500 TL idi yanlış hatırlamıyorsam. Siz 5000 TL temiz bi cbf-ybr parası fazla vermişsiniz. Şuan 23 den alanların akıl sağlığını kontrol ettirmelerinde fayda görüyorum.Olsun yolcu uçağımız göklerde ya...
Tek derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş...Hz.Mevlana(r.a)
-
boru gibi lamba gibi ayna gibi 0 km motor satışlarında net yüzde 50 satışlar düşer.insanlar tasarruf yapmak keyif yapmak için 250 cc motor alıyorlar 22 25 bin tl arasında kimse o parayı 250cc motora vermez.veren varsada akli dengesi bozuktur pek muhattap olmayın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)