Honda Motosiklet Fiyatlarına Zam Geldi. 05.09.2017
Reklamlar
-
Motosiklet ithalatına ek gümrük vergisi konulmasından sonra Honda Motosiklet Türkiye de vergi artışını motosiklet fiyatlarına yansıttı.
İşte 05.09.2017 tarihinden açıklanan zamlı Honda motosiklet fiyat listesi.
Bazı ülke menşeli motosiklet ve elektrikli bisiklet ithalatına ek gümrük vergisi geldi. Bu ülkeler "en az gelişmiş ülkeler", "özel teşvik düzenlemelerinden yararlanacak ülkeler", "gelişme yolundaki ülkeler" ve "diğer ülkeler" başlıkları altında gruplandı. Bu gruplardaki ülkeler menşeli ve 800 santimetreküp ile 50 santimetreküp arasında değişen silindir hacmine sahip motosiklet ve moped ithalatına yüzde 20 ek gümrük vergisi uygulanacak.
Reklamlar
-
Yamaha'ya göre insaflı olmuş.
-
GB79 adlı üyeden alıntı
Yamaha'ya göre insaflı olmuş.
%20 lik zam ötv kdv hariç fiyatına göre hesaplanmış.Haklısınız.
-
CRF Rally kalmadı galiba. Fiyat aynı.
-
emremm adlı üyeden alıntı
CRF Rally kalmadı galiba. Fiyat aynı.
üretim yeri ile alakalı olabilir.Yamahada da mt 125 ile yzf r125'in fiyatı aynı idi.Çünkü Fransa'da üretiliyorlar.Rally de Avrupa'da mı üretiliyor acaba ?
-
Nası resmi değil yahuu , bal gibi ilk meşaşda "resmi" var işte.
(biliyom esprim spastik , ama mevcut durumda başka ne yapılabilir'ki.. )
-
Bu fiyatın doğru olacağını hiç sanmıyorum Honda bey de insafsız geçirir bize
-
Fiyatlar doğru ise yamaha nın yaptığını boşuna eleştirmedik
-
Bu listeyi polyanna mı yapmiş!
-
-
valla doğru ise honda yamahanın ve kawasakinin müşterisine gül atmış olur
-
Cbr 250'nin fiyatı şu an 17 bin lira, listede 18bin. Olsa olsa daha önce yapmadığı kur zammını yapmıştır. %20'lik bir yansıma yok
-
mustick adlı üyeden alıntı
Cbr 250'nin fiyatı şu an 17 bin lira, listede 18bin. Olsa olsa daha önce yapmadığı kur zammını yapmıştır. %20'lik bir yansıma yok
Bencede r25 23400 oldu arada o kadar büyük fark olmaz.
-
Honda motorculara yoklama çekiyor diyolla ona göre yazin..
Bre insafsızlar, utanmadınız mi böyle yüksek fiyat çekmeye, alıcı bulamayacaksınız bu kafayla, almayın aldırmayın arkadaşlar..
-
Liste doğru galiba, ilan sitesinde msx 12.1 olarak güncellenmiş bile.
-
Yamahadan ağzı yanan honda yı üfleyerek yer. Honda nın daha akıllı davranacağını tahmin etmiştim. Yamahacılar bakın görün honda da aynı şekilde yapacak dediler, nerde hani yamahanın suçu yoktu? Bu fiyatlardan sonra Yamaha geri adım atacak ya da kampanya el mecbur.
-
Bu bazı modellerdeki artış %20 lik eklenti gibi durmuyor. Sezon sonuna doğru bomba liste gelebilir.
-
ben bunun %20 lik zammın listesi olduğunu düşünmüyorum açıkcası..
-
honda %20 lik zammı tek seferde değilde bi kaç zamda yansıtacak.liste doğru akşama doğru geldi bayilere
-
Bir acaip millet ya. Insafli davranmis, yok %20 degildir. Siz boyle yazadurun adamlarda desinler bunlar alismis bir daha koyalim...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)