Arkadaşlar Cbr 500 alayım mı 32 milyara???????
Arkadaşlar Cbr 500 alayım mı 32 milyara???????
Bu %20 eklenmiş hali yanlışınız olmayasın ? Kaç gündür tartışıyoruz bu konuları neden yanlış başlık atıyosunuz ?
zam değil güncelleme,
zam dediğin emekli maaşında yapılan %3.5 luk artışdır.
benzine, motosiklete, yedek parçaya, aksesuara, motosiklet giyimine zam gelmez.
maaşa zam gelir.
emekli, dul, yetim motora binmediği için sorun yok.
motor artık lüks bir kalem.
arkadaş bu memlekette motor alıcaksan hiç düşünmicen gidicen direk yapıştırıcan
Fiyatlar doğru bugün crf 250L aldım sağolsunlar bayramdan önce konuştuğumuz için eski fiyattan verdiler
Yahu arkadaşlar yemin ediyorum siz var oldukça bu zamlar artacak teşekkür ediyorum hepinize neden biliyormusunuz imalattan belki üç bin belki beş bin tl ye yapılmış bir cuval demiri 52.300 den 53.300 tl (fiyat temsili) yapılmasına mutluluk çoşku heycan ile kutluyorsunuz almayın artık sıfır motor binmeyin 10 tlik şeye 100 tl vermeyin keriz olmayın olmayalım böyle giderse yakında oturduğunuz eve bir motosiklet alırsınız takasta
Honda %20 lik ötv zammını 3 e bölmüş arkadaşlar.Kademeli olarak yansıtacakmış bu birinci kısım daha iki kademe var.Sevinsekmi üzülsekmi bilemedim,gerçi markanın suçu yok bu zammı büyük ve ulu devletimiz yapıyor,boynumuz kıldan ince.ZEVK ALMAYA BAKACAZ çırpınmanın faydası yok.
bu zamlardan sonra motosiklet alma hayalleriyle kurmayı bırakıyorum ybr me uzun yıllar bineceğim..
bana kalırsa sizde almayın arkadaşlar illa ki alan olur ama eminimki almayı düşünen 10 kişiden 7 si artık almayacaktır.
Honda kademeli olarak gecirecekken, Yamaha bir defada gecirmis. Japonlarin bir sucu yok, hala Honda - Yamaha kiyaslamasi yapmanin ne manasi var, %20'nin nedenini sorgulasaniz, biraz da protesto kulturunuzu gelistirseniz (bu zor bir sey degil, sadece boykot edeceksiniz ve almayacaksiniz, ama bu herhalde cok zor sizin icin, tuketim cilginligindan payinizi almak istiyorsunuzdur) daha faydali olmaz mi acaba?
Bence bu iş, ikinci el piyasasınıda bitirecektir. Ben kendimden biliyorum. Bi ara motorumu satmayı düşünmüştüm. İstediğim fiyatın tabiki altında fiyat önerdiler hep. Bende sıfırı şu kadar oldu diye mesajlaşıp durdum. İnsanlar o kadar parayı verip sıfırını almak istemiyorlar. İkinci eldede fiyat yüksek olunca, onuda almak istemiyorlar. Bizde motoru o fiyata satmak istemiyoruz. En iyisi satmayayım dedim, motorumu seve seve kullanayım. Bence böyle daha iyi oldu. Yaz'dan önce CBR 250R, 500 tane ilan vardı, bugün baktım 735 olmuş. Herkesin motoru duruyor.
Hala yok Honda zamlandı, Yamaha zamlandı diyenler var, la ülke batıyor bunu göremeyecek kadar kör mu oldunuz?
Tamam işte kardeşim. Bi haber verir misin dedik.
ülke batmıyor arkadaşlar. Senelerdir batmadı raad olun. Panik yapmanıza gerek yok biraz zorluk çekeriz sıkıntı çekeriz biter....
O değilde Africa Twin'leri ne ara aldınızda-kullandınızda-sıkıldınızda sahibinden.com'da 63 tane 2.el ilanı var,ne alaka bilader?
Valla bugün bir bayiden benim edindiğim izlenim, buraları fena halde takip ediyorlar ve aynen burada yazılan bazı şeyleri öne sürüp fiyat konuşuyorlar haberiniz ola. Hani bazıları fazla konuşmayın adamlar takip edip geçiriyor diyo ya, bu gerçekten öyleye benziyor benim gözlemim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:33 ----------
Al benden de o kadar, biz bulsak pamuklara saracaz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)