yalan bence artış yokki fiyatlarda cbr250 yi 18e vermezler bence 20ye dayarlar.yoksa cbr250 en ucuz japon motoru olucaktır.cbr500 28 den 31 olmuş adam gibi zam yapmamışlar bakınız mt07 31 den 38e kategori atladı cihaz
yalan bence artış yokki fiyatlarda cbr250 yi 18e vermezler bence 20ye dayarlar.yoksa cbr250 en ucuz japon motoru olucaktır.cbr500 28 den 31 olmuş adam gibi zam yapmamışlar bakınız mt07 31 den 38e kategori atladı cihaz
CB500F 28500TL'den 30200TL'ye çıkmış. 1-2 ay önce de 27400TL idi.
Ya kur düzeltmesi yaptılar sadece ya da geçen ayki zamlar, aslında yeni verginin ilk yarısıydı.
Liste gerçek mi bilmiyorum ancak resmi rakamlar yarın duyurulacakmış.
Ülke gittikçe batıyor , Allah ve Atatürkçü zihniyete sahip insanlar yardımcımız olsun...
10 bin tl'ye ybr 125 i yamaha artık babasına satsın.
Ek %20 vergi öncesi ithalatı yapılan motorlara sanırım ek vergiyi yansıtmamışlar, yeni ithal edilen motorlar satılmaya başlanınca göreceğiz yeni fiyatları bence.
Adamlar fiyatları bu çizgide tutarsa. Tüm üreticilere meydan okuyup bu piyasa benden sorulur şimdi toplayın pılınızı pırtınızı gidin diye şamarı yapıştırır diğer markalara. YS125 yamahanın en büyük fiyaskosu olarak anılır. sıfır klimalı araba fiyatı olan 2. elinde ise tamamen korkarak ve acabalar ile yaklaşılan R25 sahibi olanlarda son sahipleri olur diye düşünüyorum.
it iti ısırmaz yamahada aynı mok honda da aynı mok ben artık 2 sinede paramı vermem giderim uygun olan motoru alırım benzine zam motora zam ona zam buna zam sanki görende aylık 10 bin tl gelirimiz var diyecek almıyorum alacak arkadaşlarıda uyarıyorum bunların burunu sürtmediği sürece her yıl %20 %30 %50 havalarda ucuşur 250 cc motor 23 bin tl olurmu saçmalık ne olursa olsun yamahada olsa hondada olsa 23 bin tl 250 cc motor alınmaz
Honda'yı arefe günü aradım zam konusunda bilgi almak için. Yetiştiremedim finansal işlemleri, bayram sonrasına kaldık ne olacak şimdi dedim, zam gelecek dedi. Kapadık telefonları (: Haber doğrudur tabi, hepsi zamlanıyor ama oran ne olur bilemem.
Zamlar netleşmiş arkadaşlar buyrun.
https://www.honda.com.tr/motosiklet-fiyat-listesi
honda insaflı çıkmış...
50-55'e Africa Twin bence çok iyi fiyat.
yamaha honda'nın zamını görünce fiyatları düşürecektir.
Aylar önce NC 750X almayı düşünüyordum. 32300'dü. 33.100 oldu sanırım sinirlendim. Sonra iki zam daha ve ardından 34.700. Asla almam dedim. Şu anda 38.100 ve mantığım artık almıyor. Ekonomi batmış gitmiş... Arkasından el sallıyoruz.
Bence çaktırmadan yavaş yavaş yansitacaklar fiyatlar 30/09 a kadar geçerli ibaresi beni korkutuyor
Honda'nın yaptığı zamsa Yamaha'nın ki ney?
Kısaca ben;
Nmax155 15480TL, Pcx150 12400TL daha da bir şey demiyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)