Bajaj Motosiklet Türkiye bazı modellerinde fiyat artışına gitti. Yayınlanan yeni fiyatları aşağıda görebilirsiniz.
Pulsar NS160 - 10.322 TL
Pulsar NS200 - 11.863 TL
Pulsar RS200 - 14.268 TL
Dominar 400 - 18.900
Bajaj Motosiklet Türkiye bazı modellerinde fiyat artışına gitti. Yayınlanan yeni fiyatları aşağıda görebilirsiniz.
Pulsar NS160 - 10.322 TL
Pulsar NS200 - 11.863 TL
Pulsar RS200 - 14.268 TL
Dominar 400 - 18.900
NS160 11BİN.
160cc alet 11binmi?
Hey maşallah. Bence yetmez.
Çıldırt bizi başkan, çıkart bizi baştan...
Dış güçlerin oyunu bunlar,yol yaptılar,ekonomi eyiyee gidiii,kılıçların suçu bu zaten seesekaa yı da dolandırmıştı,2023 te kendi Bajaj madenlerimizden Bajaj motorlarımızı çıkaracağız şu anda Lozan yüzünden çıkaramıyoruz.
boooorrr 2023 büyümemizi istemiyorlarrrr motor satışlarını vurup amerika bizi mahfetmeye çalışıyoooo
doblooooooo tugraaa booorrr
Zaten bir zam yapmayan bajaj ve suzuki kalmıştı. Bajaj da yaptığına göre sıra suzuki de. Bajaji ilk çıktığında 7000 TL civarında alan yaşadı şimdi satsa en az 10.000 TL ye gider
Benim tahminim, bu zam gelecek olan gümrük vergisiyle alakalı değil. Çünkü 11.300 TL olan 200NS'e %20 eklerseniz 2.260 TL gibi bir zam yapmanız gerekiyor. Kur farkı ya da diğer durumlardan dolayı gelmiş olan bir zam olabilir. Belki de Kuralkan kar marjını iyice düşürüp fiyatları daha az artırmış gibi olabilir. Şayet %20'lik vergi zammı da üstüne eklenecekse 200NS fiyatı 13-14 civarında olması gerekiyor.
Marka bazında 5 kurus vermeyecegım ıcın bajajın zammı cok yakın benı ılgılendırmıyor
ama genel olarak motosıklet pıyasasının bu rakamlarda dolasmasına sebep olan her kım varsa, hak ettıklerını hepınızın anladıgını yazamıyorum.
cebımızdekı parayı calanlara hak ettıgını yazmak degıl forum kuralları daha onemlı,neyse anladınız siz
Bu da yamaha gibi önce zamcık yaptı pulsarda 600 tl kadar,dominarda 1000 tl.
%20'yi de ayrıca döşeyecekler sanırım.Çünkü bu zam oranları %20'ye tekabül etmiyor.Ekrem Ata abi açıklama yaparsa iyi olur.
Bence olmamış küsuratları yuvarlayın gitsin.
18.900 yerine 19 yazın adam akıllı
Bütün dünya bizi kıskanıyo siz halen uyuyun.. Hey gidi hey ne sanıyorsunuz siz. ?
Not : Uyuyun ima olarak deildir. gerçek manada kullanılmıştır. zaten yaptığımız fiili eylem budur.
Yamaha da önce tüm modellerine 750 tl zam yaptı.O zaman r25'in karsız Türkiye'ye girişi yaklaşık 4 bin mi ?
Pulsara bakalım.600 tl zam.Türkiye'ye karsız girişi 3 bin lira mı?
Matematik ve sınıf öğretmenlerine en deriiin saygılarımı iletiyorum.Ve bu zammın %20 vergi yasasıyla alakası olmadığını belirtiyorum.
Bmw g310r'yi 25 bine satarken zam haberinden sonra yapıştırdı 30 bin diye.
Aynı şekil kawasakide yapıştırdı %20 diye.Bmw ve kawasakiye eyvallahta yamaha ve bajaj kar marjını yükseltiyor gibi geldi.
kuralkan bajaj fiyat listesi hiç bir anlam taşımıyor isterlerse ns200 20bin tl olsun.nasılsa 10 bin liraya vericekler ns200ü boşuna panik olmayın.tıpkı 18lik dominarı 16ya alan vatandaşlar gibi sizde rahat olun
bajaja zammı gelmiş? gideyim patrona söyleyim de maaşa zam yaptırayım kurtarmıyor böyle.
Önceden çin malı azalıp hint malı motosiklet çoğalınca diyodumki japon alamayan için hint malı olacak görüyorumki oda zor artık.
diğer markaları bilemem ama ns200 ün bajaj fabrıka satısı 800 dolardı iskontosuz arkadaşın dediği sistem doğru olanıdır maliyet üzerine vergi konur nakliye dahil mi değil mi onu tam bilemiyorum hariç olması gerekir ama son tüketici fiyatı yüzde yirmi konmaz koyarsan yanlış hesaplarsın
Hepsi şerefsiz fırsatçı motor firmalarının!!
Yamaha-Honda-Bajaj-kawasaki-bmw zam yaptı...
E 20% zam ne olacak gelecek aynı?
Herkes demeyecekmi her ay zammı olur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)