Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Belediye Başkanı Makam Aracı Olarak Motosiklet Kullanıyor..

REKLAM ALANI

Simdi bu belediye kendini dierleri yaninda nasil temsil edecek, bir passat bile alamamislar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    K121L - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Böyle haberlerin gazına gelip İzmir'e yerleşmeyi düşünmeyin.izmir gün geçtikçe daha berbat bir yer oluyor.
    Tavsiyem Muğla , Çanakkale gibi şehirleri tercih ediniz.

hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı K121L adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Böyle haberlerin gazına gelip İzmir'e yerleşmeyi düşünmeyin.izmir gün geçtikçe daha berbat bir yer oluyor.
    Tavsiyem Muğla , Çanakkale gibi şehirleri tercih ediniz.
    birkaç senedir büyükşehirlerden Muğla'ya akın var. dolayısıyla fiyatlar ikiye üçe hatta dörde katlandı. aşırı bir talep var.

Motosikleti
    Yamaha Ybr125 >> Bajaj Pulsar 200NS
    Alıntı mrt20 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gw den o dediklerinizi düşerseniz 30a gelir
    Düzeltiyorum 30 bin liralık motosiklet :D

bindiregandi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Başkanı tebrik etmek lazım. İktidar partisinden olsaydı goldwin de kesmezdi. Bugün izmirdeyim, şok oldum merkezde her yer beton, gölgelik bile yok sahillerde. İzmire ilk girişte gecekondu tepeleri karşıladı, hiç hoş gelmedi.

RedCBR125 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    z-ones180 CBR125 CBR250 CBF150 YZFR125 YZFR25
    Motosiklet sürebilcek yol var mı Karşıyakada başgan?

Kazılmadık delinmedik yer yol, sökülmedik kesilmedik kaldırım, çukur delik ve inşaat pisliği olmayan yol kaldı mı motosiklet sürebilmek için?
    125cc ile bile yanlanabilen 50 senelik asvaltlarda durabilmek, kayıp düşmemek, çukurlarda yamalı yollarda hayatta kalabilmek zor olmuyor mu size? Şaka bir yana mecbur motosiklete biniyordur, 50 senedir aynı yollar trafik arttı iyice, izbana zaten binilmiyor pestil gibi gidiliyor üst üste, vapurlar feribotlar zaten grevdeydi, geçen sene de izban ve otobüsler grevdeydi galiba o yüzden bir araç şart yani İzmirdeyseniz toplu ulaşım her an durabilir. Toplu ulaşım kullanılmıyordur muhtemelen, düşünemedim pardon ;)

Motosikletiniz güzelmiş. Bir önceki Karşıyaka Belediye Başganının 3-5 senede aniden olduğu gibi ultra zengin olursanız motosikletinizi büyütürsünüz, H2R alırsınız diye tahmin ediyorum ziraa bir önceki Belediye başganının sahip olduklarını bilmeyen yok Mavişehir Soyak Evleri Otel Alara lüks otomobiller araziler vs vs vs. ����

hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı RedCBR125 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosiklet sürebilcek yol var mı Karşıyakada başgan?

Kazılmadık delinmedik yer yol, sökülmedik kesilmedik kaldırım, çukur delik ve inşaat pisliği olmayan yol kaldı mı motosiklet sürebilmek için?
    125cc ile bile yanlanabilen 50 senelik asvaltlarda durabilmek, kayıp düşmemek, çukurlarda yamalı yollarda hayatta kalabilmek zor olmuyor mu size? Şaka bir yana mecbur motosiklete biniyordur, 50 senedir aynı yollar trafik arttı iyice, izbana zaten binilmiyor pestil gibi gidiliyor üst üste, vapurlar feribotlar zaten grevdeydi, geçen sene de izban ve otobüsler grevdeydi galiba o yüzden bir araç şart yani İzmirdeyseniz toplu ulaşım her an durabilir. Toplu ulaşım kullanılmıyordur muhtemelen, düşünemedim pardon ;)

Motosikletiniz güzelmiş. Bir önceki Karşıyaka Belediye Başganının 3-5 senede aniden olduğu gibi ultra zengin olursanız motosikletinizi büyütürsünüz, H2R alırsınız diye tahmin ediyorum ziraa bir önceki Belediye başganının sahip olduklarını bilmeyen yok Mavişehir Soyak Evleri Otel Alara lüks otomobiller araziler vs vs vs. ����
    oouuww müthiş ithamlar..

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)