Kardeş Bilinçlendirseniz kaç yazar motor fiyatları uçtu gitti motor kullanan kalmıcak yakında eskilerin dışında daha hala bilinç bilinç.
Kardeş Bilinçlendirseniz kaç yazar motor fiyatları uçtu gitti motor kullanan kalmıcak yakında eskilerin dışında daha hala bilinç bilinç.
sen olsan bareeeeeeeee
Şimdi buna karşılık , karşıt görüş ss motor kazalarından bir video hazırlar ve sunar.
bazi kimseler bu kadar cahil olmayı nasıl beceriyorsunuz neler yazmışsınız ?
pekala euro yada doları tl ye çevirelim almanyada asgari ücret 7 bin liraya yakın :D buyur muzdarip kardeşim ne oldu 3 kişi asgari üctretle aynı evde kalsa bizim milletvekillerinden çok para kazanıyorlar. o zaman 3 alman bizim 1 millet vekiline bedel mi :D ben istanbulun pahalı yerlerinde otursam asgari ücretin kaç katı kira parası öderim.
almanya yine tutarlıymış çünkü zengin yerde bile asgari ücretin altındaymış o zaman kiralar. rusyadan bahsetmiyorum bile, moskovada kiralar kaç para? asgari ücret 7600 ruble falanmış orada.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:14 ----------
evet doğru söylüyorsun. peki, bilmediğimden soruyorum "imf"ye ne kadar borcumuz vardı ve nasıl ödemiştik?
Google'a sorarsan söyler. Maliye bakanımıyım ben.evet doğru söylüyorsun. peki, bilmediğimden soruyorum "imf"ye ne kadar borcumuz vardı ve nasıl ödemiştik?
Ulan 'Altın Elbiseli Adam' kısmına kadar okudum, görünce derin bi iç çektim bıraktım okumayı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)