Süslü Egzoz. Bir kişiyle başladı, şimdi 10 ilde temsilcilik kuruluyor
Reklamlar
-
06 Ağustos 2017, 15:42
Reklamlar
-
06 Ağustos 2017, 15:50
Ben hiç erkek motosiklet kulübü görmedim.Ama feminizm mi desem ne desem bilmiyorum hangi akıma kapılıyorsa millek "KADIN motosiklet kulübü" adı altında bir kulüp açılıyor.Ve motora gönül vermiş tüm kadın motosiklet sürücülerine kapımız açık denilebiliyor.Ama ben hiç "bla bla erkek motor kulübü" motora gönül vermiş erkek sürücülerimize kulüp gibi birşey duymadım.Bu konuda cinsiyetçilik yapmanın çok bir anlamı olduğunuda düşünmüyorum.Yarın bir gün eşcinsellerde kulüp kursa.Bildiğin motor küktüründe bölünme olacak bu.Hells angels,red devils gibi kulüpler var adamlar eşleriylede motorcu.Yani toplumda ve motor kültüründe böylesine bir ayrışmaya gitmek çok saçma.
-
06 Ağustos 2017, 16:03
Çirkinler motosiklet kulübü şişmanlar motosiklet kulübü vs
-
06 Ağustos 2017, 16:11
Egzoz markasi zannettim ben basligi gorunce. Akrapovic falan gibi yani.
-
06 Ağustos 2017, 16:28
Kız arkadaş arayan motor tutkunlarının yeni adresi
-
06 Ağustos 2017, 17:12
---------------------------
-
06 Ağustos 2017, 17:20
Kadın kulübü diye yerilmiş ama bizdeki kültür buna uygun değil diye düşünüyorum.Kadınlar haklı olarak böyle bir oluşum yaratmışlar.
Tekerinize taş değmeye
-
06 Ağustos 2017, 19:40
O değilde Mustafa nerden buluyorsun böyle antin kuntin haberleri,
Allah iyiliğini versin 😂😂😂
-
08 Ağustos 2017, 12:42
whitedeamon adlı üyeden alıntı
Ben hiç erkek motosiklet kulübü görmedim.Ama feminizm mi desem ne desem bilmiyorum hangi akıma kapılıyorsa millek "KADIN motosiklet kulübü" adı altında bir kulüp açılıyor.Ve motora gönül vermiş tüm kadın motosiklet sürücülerine kapımız açık denilebiliyor.Ama ben hiç "bla bla erkek motor kulübü" motora gönül vermiş erkek sürücülerimize kulüp gibi birşey duymadım.Bu konuda cinsiyetçilik yapmanın çok bir anlamı olduğunuda düşünmüyorum.Yarın bir gün eşcinsellerde kulüp kursa.Bildiğin motor küktüründe bölünme olacak bu.Hells angels,red devils gibi kulüpler var adamlar eşleriylede motorcu.Yani toplumda ve motor kültüründe böylesine bir ayrışmaya gitmek çok saçma.
Sırf beğenmek için giriş yaptım.
-
08 Ağustos 2017, 13:20
genel olarak haklı olduğunuzu düşünmekle beraber, bu ülkede genel olarak hayatın her alanında aşırı bir kültürsüzlük var, parası olanlar da diploması olanlar da genel olarak gayet kültürsüz-seviyesiz. ülkede herkesin ortak buluşabileceği bir şey yok. ortak paydada medeniyet-kültür adına bişeyler olsaydı klupler kadın erkek her çeşit insanı toplardı. ülkedeki genel seviye dobloyla doğal harikalarının oralara, tarihi eser bölgelerine gidip, mangal yapıp, çöpleri her tarafa atarak çevrenin içine etme ve ormanlarda yangın çıkarma olduğu sürece ben de küçük, seviyeli insanların olduğu, hindistandaki kast sistemine benzeyen yapılara katılmayı tercih ederim.
haberdeki bayanlar doblolu mangalcı tayfayla, cgli abaza apachelerle, sadece futbol ve araba konuşan tiplerle muhattap olmamak adına haklılar.
fakat sebep bunlar değil de kezbanlık+feminizm ise düzgün imkanlara rağmen bu tarz faaliyetler oluyorsa da bu da bazı kadınların içindeki mangalcı kültürü gösterir
-
08 Ağustos 2017, 15:02
Bende Akrepoviçe alternatif Ferik gibi bir egzosçu kuruldu sandım da geldim.
-
08 Ağustos 2017, 15:25
Kadınların sokağa çıkması bile riskli olduğu günlerde cgsini alan apaçinin girebileceği bi kulüp mü yapsalardı?
-
08 Ağustos 2017, 15:30
Güzel oluşum. Kafadar olup karşı cinsten insanların bulunduğu hoş topluluk. Korunup kollanması gerek
-
08 Ağustos 2017, 15:36
En son Barkın abi vefatından 3 4 gün sonra bu grubu ziyaret edecekti. Öyle plan yapmışlardı. Bende sabırsızlık icin de bekliyordum ilk defa görücem diye,kısmet olmadı. Bu arkadaşlar epey basarili ve aktif.Aynı şehirde olduğumuz için sık sık denk geliyorum. En son bi arkadaşlarının nişanı için bir araya gelmişlerdi. Güzel insanlar...
-
08 Ağustos 2017, 15:54
Kadın eli değen herşey güzelleşir.
-
08 Ağustos 2017, 16:00
Harbiden önce yerli egsoz firması sandım.
Evet biz erkeklerde barzoluk katsayısı -maalesef- yüksek ama bize insan olmayı, medeni olmayı kadınlar öğretecek diye düşünüyorum.
Sırf erkeklerden oluşan 10 kişilik bir grupta ne muhabbetler olur,
arada kadınların da olduğu bir grupta ne muhabbetler olur taktirinize bırakıyorum.
Eşimin motora ilgisi yok ama iki tane aslanlar gibi kızım var.
İkisi de motorcu olacak inşallah.
Ama önce ikisi de insan olacak.
Kulüpleri şimdiden hazır.
Tekeriniz düz bassın arkadaşlar.
Hamdım, piştim, hala hamım.
-
08 Ağustos 2017, 16:01
Neden acaba hiç düşündün mü koca paragrafı yazarken?
-
08 Ağustos 2017, 16:13
Yazmaya birşey bırakmamışsın.
Sorsan cinsiyetçi biziz...
Feminizim diye bir kültür var menizim varmi ? Ben duymadım.
Kadınlar sizin cinsel objeniz değildir diye feryat eden Femen üyeleri nedense feryat ederken %90 ihtimalle çıplak oluyor orası ap ayrı bir ironi...
Neyse konuyu dağıttım özür dilerim.
Ama üzgünüm "Kadın bilmem ne klubu" adı altında olan hiç bir topluluk bana mantıklı gelmiyor.
Hem toplumda eziliyoruz deyip hemde toplumu dışlar tavırlar sergilemek, "cinsiyet fark etmeksizin" saçma ve mantıksız bir hareket bana göre.
Altın günü yapacaksanız başka tabi, orda erkek olması sırıtır.
-
08 Ağustos 2017, 16:48
Feminizim diye bir kültür var menizim varmi ? Ben duymadım.
Toplumların en moderni dahil tamamı ataerkil olduğu için ayrıca "menizm" diye bir şey kurmak saçma olurdu. Feminizm de abartı ama etki-tepki meselesi. Önce cinsiyetler her anlamda eşit olmalı, sonra kadınlara dönüp de "siz niye kadın kulübü kuruyorsunuz" dersiniz. Gene de saçma olur, neticede isteyen istediği şekilde kurar kulübünü de, en azından sorma hakkınız olur. Şu an o da yok...
-
08 Ağustos 2017, 23:38
profillerini inceledim %90 nı apache
neden mi ?
mont pantolon bot/çizme giymek için kış gelemesini bekliyorlar
yırtık kot spor ayakkabı ile motora biniyorlar bence pek kalıcı olmazlar hem camiia da hemde fani dünya da..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)