Ölen hanesine "Barkın Bayoğlu" suç kısmına ise "taksirle ölüme sebep olma" yazıldı
Reklamlar
-
03 Ağustos 2017, 10:14
'Altın Elbiseli Adam'ın öldüğü kazayla ilgili yetkisizlik kararı
Yetkisizlik kararında müşteki ve şüpheli bilgisi verilmezken ölen hanesine “Barkın Bayoğlu”, suç kısmına ise “taksirle ölüme sebep olma” yazıldı.
Motosiklet dünyasının ünlü isimlerinden “Altın Elbiseli Adam” olarak bilinen Barkın Bayoğlu, 25 Temmuz’da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü çıkışında yayaya çarptı. Bayoğlu kaldırıldığı hastanede, çarptığı emlak danışmanı Buğra Erdem ise olay yerinde hayatını kaybetti.
Gazete Habertürk'ten Arzu Kaya'nın haberine göre, köprünün Avrupa çıkışında yaşanan kazayla ilgili Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. “Taksirle ölüme sebep olmak” suçundan başlatılan soruşturmada Bayoğlu ilk olarak “müşteki” daha sonra “şüpheli” sıfatıyla UYAP kayıtlarına geçti. Savcılık soruşturmaya ilişkin yetkisizlik kararı vererek dosyayı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderdi. Yetkisizlik kararında müşteki ve şüpheli bilgisi verilmezken ölen hanesine “Barkın Bayoğlu”, suç kısmına ise “taksirle ölüme sebep olma” yazıldı. Olayın meydana geldiği yerin Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı yargı çerçevesinin dışında olduğu gerekçesiyle dosyayı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderdi.
Kaynak: Haberturk
Reklamlar
-
03 Ağustos 2017, 10:28
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu, köprü trafiğinde yayanın ne işi var diye araştıracaklarına bu motorcu kesin yanlışı o yapmıştır diye suçu yıkmaya çalışıyorlar. Yazık be yeri gelir polis motorunu bulduk diye sakal ister yeri gelir hırsızıyla polisi kanka çıkar yeri gelir savcısı hakimi motorcuya düşman olur. Ülkemiz gerçekten bok çukuruna doğru hızla çakılıyor ve bundan hepimiz sorumluyuz.
-
03 Ağustos 2017, 10:30
TÜRKİYE CUMHURİYETİ nde ADALET kelimesi içi boş sadece altı harften oluşan bir şey....
-
03 Ağustos 2017, 10:34
Boşverin motoru otomobili
Yürüyüş yapın evinizde vakit geçirin buzdolabınıza zeytin peynir et tavuk alın
Para cevinizde kalsın
-
03 Ağustos 2017, 10:35
Ne yani Barkın şimdi suçlu mu olacak?
-
03 Ağustos 2017, 10:49
Taksirle ölüme sebep olma şüpheli BARKIN BAYOĞLU
Merhaba arkadaşlar,
25 temmuz 2017 de gerçekleşen kazada yola zart diye atlayan buğra erdem değilde ilk olarak müşteki (şikayetçi) durumunda olan barkın abimiz daha sonra taksirle ölüme sebep olma suçundan şüpheli durumuna geçirilmiş..
Demek ki otoban da 120 ile giderken önümüze biri atlasa (ALLAH KORUSUN) aynı muameleyi mi göreceğiz bu nasıl saçmalık.?
Buyrun haber kaynağı.
http://www.mynet.com/haber/yasam/alt...isme-3179166-1
-
03 Ağustos 2017, 10:57
Blindfire adlı üyeden alıntı
Ne yani Barkın şimdi suçlu mu olacak?
Suçlu olmayacak, suçlu olarak kalacak.
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
03 Ağustos 2017, 11:04
bune saçma sapan bir iştir
-
03 Ağustos 2017, 11:12
Komedi lan. Şerefsizim komedi ya!
Araçla durmanın bile yasak olduğu bölgede hem araçla durup, hem yolun ortasına atlayarak karşı şeride geçen adam suçlu değil, o yoldan geçen motorcu mu suçlu?
Çok pis küfür edesim var ama terbiyem müsade etmiyor.. Bütün bu hakim ve savcıları götlerinden tavana asmak lazım.
Bu iş sırf sigorta'nın para ödememek için yaptığı bir oyun aslında arkadaşlar...
-
03 Ağustos 2017, 11:18
evimin ortasında hırsızı/katili vurursam suçlu ben olacağım gibi bir şey olmuş bu.
-
03 Ağustos 2017, 11:19
Araçların vızır vızır geçtiği yerde bir yaya yolun ortasında yürüyor, motosikletli sürücü yolun ortasındaki yayaya haliyle çarpıyor ve çarpan sürücü haksız oluyor öyle mi? Bu nasıl bir adalet! Bıktırdınız usandırdınız..
“Hayatta yapılacak o kadar çok hata var ki, aynı hatayı yapmakta ısrar etmenin anlamı yok.”
-
03 Ağustos 2017, 11:20
Taksirle Yaralama Suçu. ... Taksir, failin dikkat ve özen yükümlüğünü ihlal etmesi sonucunda öngörmediği bir neticenin meydana gelmesidir. Taksirle yaralama suçunda TCK suçun işlenmesi sonucu ortaya çıkan netice ve suçun yaptırımı konusunda üçlü bir yarım yapmıştır.
-
03 Ağustos 2017, 11:21
Hukuksal düzen böyle işliyor arkadaşlar düz mantık.
-
03 Ağustos 2017, 11:23
şüpheli demek suçu işledi demek değildir, hele bi dava açılsın, duruşmalar yapılsın, karara bağlansın o zaman belli olacak neyin ne olduğu.
-
03 Ağustos 2017, 11:24
Taksirli adam öldürme nedir biliyosunuzdur umarım
-
03 Ağustos 2017, 11:32
korkmazunal adlı üyeden alıntı
Evet biliyoruz ama ölmüş adama saygısızlık gibi geliyor.
-
03 Ağustos 2017, 11:41
Dün çatalcadan çıkıp 2. Köprü yoluna doğru giderken gece sularında sol şeritte yaklaşık 150 km/h ile gidiyordum (otoyolda) ben ve yanımdaki şeritteki araç ile aynı hizdaydik geç saatler olmasından ötürü yol boştu, birdenbire 3 4 metre ötemde bir cisim gördüm, karşı şeritten yola atlayan bir gerizekalı benim şeridimdeydi ve diger tarafa doğru koşuyordu, yan şeridimdeki araç ani fren yaptı ve yayaya çarpmamak için hafiften benim şeridime girdi, ben de kendimi en sola bariyerlere yakınlaştırdım, iki aracında o gerizekaliya çarpmaması için yapabileceğim tek şey buydu her şey saniyeler içinde oldu zaten bir kaza yaşanmadan olayı atlattık.. aklıma direk barkın abi geldi ben veya yanımdaki araç o yayaya çarpsaydı senaryo aynı olacaktı.Ne yaparsak yapalım bir dengesiz ortaya çıkıyor ve her şeyi anlamsız kılıyor.
-
03 Ağustos 2017, 11:59
korkmazunal adlı üyeden alıntı
Taksir, ceza hukuku anlamında "dikkat ve özen yükümlülüğüne aykırılık dolayısıyla, bir davranışın suçun kanunî tanımında belirtilen neticesi öngörülmeyerek gerçekleştirilmesidir" (Türk Ceza Kanunu madde: 22/2).
biliyoruz. ama sizce de tamamen olağandışı bir durumda birden önüne fırlayan yayaya çarpması olayına uygun geliyor mu? Şüpheli durumda olması bile saygısızlıkmış gibi geliyor.
-
03 Ağustos 2017, 12:02
beyefendi adlı üyeden alıntı
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu, köprü trafiğinde yayanın ne işi var diye araştıracaklarına bu motorcu kesin yanlışı o yapmıştır diye suçu yıkmaya çalışıyorlar. Yazık be yeri gelir polis motorunu bulduk diye sakal ister yeri gelir hırsızıyla polisi kanka çıkar yeri gelir savcısı hakimi motorcuya düşman olur. Ülkemiz gerçekten bok çukuruna doğru hızla çakılıyor ve bundan hepimiz sorumluyuz.
Ülkemiz b.k çukuruna çakılalı yıllar oldu.Şu anda bu çukurun derinliklerine doğru ilerliyoruz.
Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.
-
03 Ağustos 2017, 12:35
Savcılık iddia makamıdır.isterse kasten adam öldürmeden açsın soruşturmayı.mahkemenin kararı ne olacak o önemli.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)