Ölen hanesine "Barkın Bayoğlu" suç kısmına ise "taksirle ölüme sebep olma" yazıldı
Reklamlar
-
03 Ağustos 2017, 22:57
Ulan hakkım haram olsun bu soysuzlara verdiğim vergilere..Böyle şerefsizlik olmaz arkadaş.Bir zamanlar dediğim gibi;Türkiye'de adalet denen kavram,bireyin haklı veya haksız olduğuna bakılmaksızın kimin götü sağlam ise o taraf adalettir.Hepsi çocuklarından kendilerinden çıkar inşallah..
Reklamlar
-
03 Ağustos 2017, 23:42
korkmazunal adlı üyeden alıntı
Taksirli adam öldürme nedir biliyosunuzdur umarım
Yanlışlıkla demek. Sonuçta suçlu olmasanda suçlu sayıyorlar.
Korkarak yaşıyorsan eğer sende hayatı seyredenlerdensin..
-
03 Ağustos 2017, 23:54
normal prosedür. arabayla kaza yaptık, babam direksiyondaydı savcı tek tek bütün aile bireylerine şikayetçimisiniz diye sordu. olağan bir durum ortada ölümlü bir kaza var kamu davası açılması çok doğal.
-
04 Ağustos 2017, 17:27
arkadaşlar,
ülkede adalet sistemi yerlerde, buna hemfikirim. ama oturduğumuz yerden suçlu suçsuz belirlemek de adalet değildir. otobanda duraklamak ve aracın dışına çıkmak nasıl ki bir suçsa, hız limitini aşmak da bir suçtur. ikisi de ölüme sebebiyet verebilir. bilmeden etmeden sırf bir taraf sevdiğimiz diye bu şekilde davranmak doğru değil. adaletten bahsediyorsak eğer önce kendimiz adil olmalıyız. iki tarafta da ölü var, bunu unutmayın. her ölüm önemlidir ve sıklıkla ihlal edilen suç daha az ihlal edilen suçtan daha önemsiz değildir.
-
04 Ağustos 2017, 17:44
Al birde burdan yak, motosiklet sürmek yakında suç olur ben söyleyim size
-
04 Ağustos 2017, 19:35
Taksirli demek istemeden olumsuz bir kazanın parçası olmak demek. Mesela siz normal hızınıda şeridinizde gidiyorsunuz tak önünüze biri atladı vurdunuz ve o kişi öldü. Her ne kadar ölen kişi hatalı olsada sizde taksirli bir suça karışmış oldunuz. Ceza tabiki alırsınız ama alacağınız ceza kast ve bilerek taksirsiz suç kadar ağır olmaz. Ayrıca oy zamanlarında vs oy kullanabilir hatta milletvekili adaylığı bile koyabilir seçilirseniz olabilirsiniz.
-
Benim çok merak ettiğim şeylerden birisi de kaç km hızla gidiyordu acaba? Hiçbir yerde bununla ilgili elle tutulur bir şey bulamadım.
Bir tek yerde 160 km hızla demişler ama Duke 200 160 mı yapıyor ki..
-
Dün akşam youtube'ta son iki videosunu izledim. Gerçekten özlemişim kendisini..
-
umarım yanlış okuyorumdur barkın abiye şüpheli mi yazmışlar?
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)