Eşim "niye önce motoru kaldırdı sonra kıza baktı" dedi. Hadi verin cevabı )
Eşim "niye önce motoru kaldırdı sonra kıza baktı" dedi. Hadi verin cevabı )
Araba sürücüsü haksız konumda. Fakat bizim motorsiklet sürücüsününde salaklığı üstünde sanırım. Burak motorsikleti nişanlına bak bişeyi varmı. İyimisin bişeyin varmı canım de. Ne bilim iste salak adam
yazık lan.. boyle adamların elinde neler mahvoluyor..
kadir kıymet bilenler hep uzaktan yutkunanlar..
motorsuzum uleyynn..
Motosikletin otomobil kurallarının geçmediği bir dünyanın taşıtı olduğunu düşünürsek motor sürücüsü yüzde yüz hatalıdır. Ama motosikletin ne olduğunu unutup normal trafik kurallarıyla normal olmayan şartlarda sürmeye çalışırsak bu ve bunun gibi kazaların son bulması pek olası değildir.
kız yerde yatarken senin süreceğin motoru... gibi bakmış.
2 tekerlekli bir araçta ön freni aniden sıkmak!!! bu esnada gidonu çevirmek......
Kaza işte olmuş abartmaya gerek yok bazen insanın başına geliyor eli ayağı dolanıyor keşke ekipman olsaydı ucuz yırtmışlar ve şansları varmış düşük hız ile böyle bir kaza olmuş
Birincisi Motorsiklet sürücüsü bir saat motor suruşunde artcının hareketleri hakkında kızı bilgilendirmesi gerekirdi. Kıza full ekipman vermesi gerekirdi. Ayrıca önüne bakması gerekiyordu. Hızı 40 bile değilken gidip arabaya vurdu. Ona tavsiyem motor sürerken en az 10 dakika önünde ne olacağını görmesi gerekir. Araç olmaması gereken yerde idi. Ama bu bizim hergün karşılaştığımız sorunlar. Bunun önlemini alıyoruz. Gidip bodoslama arabaya çarpmıyoruz. Acemi ilken artçı ile chooper kullanmak çok zordur. Ben olsam yapmazdım. Yapacaksam da önce boş bir alanda nişanlımla biner sağlam ekip olduktan sonra trafiğe çıkardım. Trafiğin açıması yok çünkü. Bu çarptığı otomobil değilde kamyon olsaydı daha ağır yaralanma olurdu.
kız haklı ben olsam bende binmem senin kullandığın motora, sana ehliyet vereni ...mek lazım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)