Motorum bugun cikiyor tamirden tam denk geldi
Motorum bugun cikiyor tamirden tam denk geldi
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Dün yeni işe başladım , bu gün 2.gün BEN YARIN DEĞİL MOTOSİKLETLE FERRARİ'YLE BİLE GELMEK İSTEMİYORUM
harfendaz adlı üyeden alıntı
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Ride to Work günü ile ilgili çeşitli logolar:
daha büyük boyutlu logo vs. için alttaki linki kullanabilirsiniz: http://www.ridetowork.org/
güncel tutalım...
Get your motor running, Head out on the highway
Looking for adventure, And whatever comes our way...
Ben arada sırada gelirim fakat Diğer sürücülerin bizleri farketmesi bakımından bence gayet anlamlı bir gün. Yarın Motorla geliyorum abi işe...
[COLOR="Red"][B]Basın, hiçbir sebeple baskı ve nüfuza tabi tutulamaz.[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Black"]M.KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/B]
Hergün işe motorsiklet le gidiyorum zaten yarın bir fark olacakmı acaba merak ediyorum.
motosikletle işe gitmeme günüde varmı acaba.
zaten hergün motorla gidiyorunda aksilik motor yarın serviste
Ben zaten işe hergün motorla gidiyorum. Değişiklik olsun bari servisle gideyim bu gün
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
alamadık ki a2yi, köprüde bekliyor olacak yunus kardeşler hiç gerek yok zorlamaya.
evi ve işi aynı yakada olanlar rahat rahat gidiyordur eminim.
yeni motorumla ilk etkinligimi yapmis olacagim yarin.
"Kalkın ey ehl-i vatan" dediler. Kalktık... Onlar oturdu. Biz ayakta kaldık.
gideirm gitmesinede sanayii bölgesi tırlar ezmesin
Geldiniz mi işe?
Ben gelirken yine trafikçiler çek dediler sağa,ben de günün anlam ve önemini belirten bir giriş yapayım dedim,cevap mı,ehliyet-ruhsat?
gösterip devam ettik yolumuza.
Sağolsun kutlamış oldular bizi.
Eyong adlı üyeden alıntı
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Hangi Fenerbahçeli çıkarmış bugünü ( 19.07.2006...=1907 )
Sırf Fenerlilere inat bugün motora binmem ben zaten motorum serviste
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
Hadi lavaboya motorla gitme günüdeseler rekoru kıracağım ama işime hergün REGAL-RAPTORUM LA gidiyorum selamlar
tabii ya motorlarla işe gidelim çok güzel olur
KAMP ADAMLARI
Ya valla motoru olan zaten ıse motorla gıdıyor otobusle gıtceklerını sanmam ıstanbul trafıgınde arabalar cok beklıyor motorlar aradan vızır vızır gecıyor.Bence motorculara hergun motorla ıse gıtme gunu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)