Altın Ebiseli Adam Barkın Bayoğlu'na veda! Yüzlerce motosikletli katıldı.
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Allah rahmet eylesin canım abimiz :(
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
Ruhun şad, mekanın cennet olsun benim tatlı, güler yüzlü abim :(
-
mekanın cennet olsun abim çok şey öğrettin herkese
-
Ah bee...
Mekanın cennet olsun.
-
Ah abim ya Mekanın Cennet olsun
-
Mekanın cennet olsun...Allah geride kalanlara sabırlar versin...
-
Mekanın cennet olsun güzel insan..
-
Oysa senin elbisen altındı...
-
26 Temmuz 2017, 17:05
2 gündür o kadar kötüyüm ki..
Bir takım kaptanını,
Bir aile abisini, kardeşini,
Bir kalp diğer yarısını kaybetti.
Söylenecek o kadar şey varken susmak, susabilmek bu kadar mı zor gelir insana :(
Motoru bırakacaktım 25 seneden sonra, böyle bir karar almıştım geçtiğimiz günlerde.
Artık vazgeçtim, bırakmayacağım...
Allah rahmet eylesin, o acılı babaya, anneye ailesine sevenlerine ve hepimize sabırlar versin.
Yerin dolmaz, #Altınkalpliinsan
-
26 Temmuz 2017, 17:06
-
26 Temmuz 2017, 17:40
Demekki başarmış nedir abi çok duygulandım ya. Allah herkese oğullarını böyle desteklemeyi, yada böyle bi baba nasip etsin
-
26 Temmuz 2017, 17:49
mekanı cennet olsun.48 yaşında bır adamım 8 yıldır sadece haftasonları ve yazlıkta bınmek ıcın motor sahıbıyım.barkın kardesımı de ınternetten tanıdım vıdeolarını ınceledım ızledım ozune sozune ıtımat ettım.dedıklerıne kulak verdım cok sey ogrendım.
hakkını helal et kardes
-
26 Temmuz 2017, 17:56
Super Moderator
tüm camianın başı sağolsun
-
26 Temmuz 2017, 17:59
Her videosunu izlemişimdir, verdiği bir çok bilgi bana çok şey katmıştır, konuklarıyla olsun, Fuat, Devrim, Yiğit abiler olsun, bir çok tanımadığım insanı bizlerle tanıştırmış, muhabbetlerine kanalından ortak etmiş, keyifle izlememe sebep olmuştur, 40 yaşına geldim, hiç yüzyüze tanışma fırsatı bulamadığım adama 2 gündür ağladım, sülalemden biri vefat etse bu kadar üzülmezdim.
Şimdi hiç bitmeyen uzuuun, temiz, trafiksiz yollarda, daha önceden dünyadan ayrılan motosikletçi arkadaşları ile beraber öte tarafta gazlıyordur, hani derdi ya ''istediğin motoru seç, para sıkıntın yok, hangi motorları alırdın'' orada hepsini seçip seçip şimdi geziyordur.
Tüm sevenlerine Allahtan sabır diliyorum, yerin dolmayacak abi, dolmayacak, hiç unutmayacağız, bir gün görüşmek üzere.
-
26 Temmuz 2017, 17:59
Yeri dolmaz,sevilen çok özenilecek güzel insan mekanın cennet olsun.karşına çıkan sorumsuz şahsiyet köprüde durup inmek ne demek yazık çok üzgünüm.
-
26 Temmuz 2017, 18:02
En hızlı sen gittin, en önce sen vardın. Yarışı sen kazandın. Huzur içinde yat Barkın. Bu camia seni unutmayacak.
-
26 Temmuz 2017, 18:06
Altın Elbiseli Adam videoları ile yaşamaya devam edecek, biz de izlemeye doyamayacağız. Huzur içinde yatsın.
-
26 Temmuz 2017, 18:37
barkın abi aynı babasına benziyormuş. babasının o halini görünce dayanamadım bende ağlıyorum şuan
-
26 Temmuz 2017, 18:37
İnsanlar tanımadıklari birisi için hüzünleniyorsa, arkasından iyiliklerle bahsediyorlarsa, o kişi güzel yaşamıştır demek ki. Ve de inşallah öteki dünyasıda güzel olur.
Çok şey öğretti insanlara. Bizim dilimizi iyi biliyordu. O sebeple anlattıklarını anlayan çoktu. Çok kişinin de bu yolla hayatını dolaylı olarak kurtarmıştır. Mekanı cennet olsun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)