Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Altın Ebiseli Adam Barkın Bayoğlu'na veda! Yüzlerce motosikletli katıldı.

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha Xmax
    Barkın ile hiç tanışmadık ama kendisini çok iyi tanıyordum. Her ölüm erkendir ama bu çok erken oldu be abi. Söylenecek çok şey var ama artık ne desek boş. Allah sevenlerine sabır versin. Çok güzel çok kaliteli bir insanı bir değerimizi kaybettik. Bugün cenazede her kesimden insan vardı. Çok sevildin be Barkın. Ne kadar hakkımız varsa helal olsun.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    fkambay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cb125e-mt 03 -cbr 250-ybr125-pcx125
    Kortej e yetişemedim ama cok şükür son görevimi yerine getirdim ona karşı hakkını odeyemeyiz herkes biliyor ki bizler için kendini çok paraladı çok yıprattı çok çalışti o fuar benim bu fuar senin herşeyi tek tek bize gösterdi daha ne olsun.

Yapabileceğimiz en güzel şey ona ara sıra bi fatiha okumak olacaktır elden baska bişey gelmez.

Ve ara sıra mezarını ziyaret etmek.

achilesos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 07
    Allah Rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Bu teker dönecek barkın kardeş sende öyle olmasını isterdin.

Motosikleti
    Motoran 2011 125 cc
    Allah rahmet eylesin,Allah yakınlarına,sevenlerine sabırlar versin.En son 2017 motosıklet fuarında oğlumla birlikte izlemiştik ,işinde uzman, eğitici,sevimli insandı.Allah tekrar rahmet eylesin.Toprağı bol olsun.

Allah rahmet eylesin :(

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)