Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu hayatını kaybetti
Reklamlar
-
02 Ağustos 2017, 13:47
Barkın abiyle tanışma fırsatım olmadı malesef.fuara gelemedk iş vesilesiyle ki amacım sadece Barkın abinin elini sıkıp foto çektirmekti.İnsan tanımadığı birisi için ağlar mı? hemde videolarını izleye,izleye...
Boş vakitlerimde sürekli videolarını izliyorum.Hüzünlenmek onu anmak istiyorum.bugün maketçilik isimli videousunu izledm.Halen inanmak istemiyorum gittiğine.FB'dan bi kaç kez mesajlaşmıştık kendisi ile.Keşke diyorum ölmeseydin.kabileyi reissiz bırakmasaydın be dayı.Adam öyle bir sempati kazandırdı ki bende videolarındaki sufleleeri bile biliyorum."AEA nın bir günü" videosunda camelbakını temizlerken "camelbaksız çıkmam dayı"sözü beni o gün hem ağlattı hemde tebessüm ettirdi mesela.Ustanın biyografi kitabı olmasını istiyorum.Hayatını öğrenmek,unutmamk istiyorum O'nu.Sanki öz abim vefat etti.
Olmadı be usta.gidişin çok koydu hepimize.Yerin asla dolmayacak.
Reklamlar
-
02 Ağustos 2017, 13:54
YBRMANİA adlı üyeden alıntı
Barkın abiyle tanışma fırsatım olmadı malesef.fuara gelemedk iş vesilesiyle ki amacım sadece Barkın abinin elini sıkıp foto çektirmekti.İnsan tanımadığı birisi için ağlar mı? hemde videolarını izleye,izleye...
Boş vakitlerimde sürekli videolarını izliyorum.Hüzünlenmek onu anmak istiyorum.bugün maketçilik isimli videousunu izledm.Halen inanmak istemiyorum gittiğine.FB'dan bi kaç kez mesajlaşmıştık kendisi ile.Keşke diyorum ölmeseydin.kabileyi reissiz bırakmasaydın be dayı.Adam öyle bir sempati kazandırdı ki bende videolarındaki sufleleeri bile biliyorum."AEA nın bir günü" videosunda camelbakını temizlerken "camelbaksız çıkmam dayı"sözü beni o gün hem ağlattı hemde tebessüm ettirdi mesela.Ustanın biyografi kitabı olmasını istiyorum.Hayatını öğrenmek,unutmamk istiyorum O'nu.Sanki öz abim vefat etti.
Olmadı be usta.gidişin çok koydu hepimize.Yerin asla dolmayacak.
Güzel yazmışsın kardeşim
Gidişi çok koydu hepimize. Çok üzgünüz
-
12 Ağustos 2017, 23:01
Ankara ekibi? Bi kortej mi yapsak? Var mı gönüllü?
-
13 Ağustos 2017, 00:08
Rahmetli Barkın Abi'nin kaza sonrası ayağa kalkıp insanlarla konuştuğu, bir şeyinin olmadığı, ambulansla hastaneye giderken astım krizine girip kalp krizi geçirdiğine dair bir duyum aldım.Doğru mudur?
-
13 Ağustos 2017, 01:49
Net bir bilgi henüz açıklanmadı bilen biri söyler umarım. Geçen gün youtube hesabında bmw nin tek silindirli yeni motorunun videosu yayınlandı vefat öncesi çekilmiş yayınlanmamış sanırım çok hüzünle sanki böyle bir olay olmamış yeni videolar gelecekmiş gibi hüzünle izledim:( yorumlar da devre dışı bırakılmıştı
-
14 Eylül 2017, 00:50
Kennedy suikastı gibi oldu. kaza detayını öğrenemedik. Tabiki öğrenmek bişeyi değiştirmiyor ama insan şu soruya cevap arıyor aslında.
AEA gibi tecrübeli biri nasıl bi durumda kaldı ki bu derece bir kaza yaptı.
-
Kendi şeridinde düz gitsen bile sorumsuz birisinin gece yarısı aracını durdurup bölünmüş yolda karşı şeride yürüyerek geçmek gibi akıl almaz hatası hayatına mal oluyor ...
Ne motosiklete binesim geldi doğru dürüst bu yaz, ne foruma yazı yazasım o zamandan beri...
Bugün güneşli havadan istifade edip kış öncesi motosikletle Isparta çevresini turladım 100 km, duraksız; virajlı Ağlasun yollarından girip Burdur üstünden çıkıp ...
Harika bir rahatlama ... Doğa, sen, motorun ...
Bindik, biniyoruz, bincez ... Ama aklımızda hep güvenli sürüşe dair önemli sözlerinle...
Yunus Emre'nin bir şiirinden 2 kıtasını alıntılayarak bitireyim: Biri hüznümüzü anlatıyor, diğeri geleceğimizi.
Geldi Geçti Ömrüm Benim
...
Bu dünyada bir nesneye
Yanar içim göynür özüm
Yiğit iken ölenlere
Gök ekini biçmiş gibi
...
Yunus Emre bu dünyada
İki kişi kalır derler
Meger Hızır, İlyas ola
Ãb-i hayat içmiş gibi
Yunus Emre
Allah rahmet eylesin ...
Öğrettiklerin hep kulaklarımızda kalacak.
-
GezeGeze adlı üyeden alıntı
Kendi şeridinde düz gitsen bile sorumsuz birisinin gece yarısı aracını durdurup bölünmüş yolda karşı şeride yürüyerek geçmek gibi akıl almaz hatası hayatına mal oluyor ...
Ne motosiklete binesim geldi doğru dürüst bu yaz, ne foruma yazı yazasım o zamandan beri...
Bugün güneşli havadan istifade edip kış öncesi motosikletle Isparta çevresini turladım 100 km, duraksız; virajlı Ağlasun yollarından girip Burdur üstünden çıkıp ...
Harika bir rahatlama ... Doğa, sen, motorun ...
Bindik, biniyoruz, bincez ...
Ama aklımızda hep güvenli sürüşe dair önemli sözlerinle...
Yunus Emre'nin bir şiirinden 2 kıtasını alıntılayarak bitireyim: Biri hüznümüzü anlatıyor, diğeri geleceğimizi.
Geldi Geçti Ömrüm Benim
...
Bu dünyada bir nesneye
Yanar içim göynür özüm
Yiğit iken ölenlere
Gök ekini biçmiş gibi
...
Yunus Emre bu dünyada
İki kişi kalır derler
Meger Hızır, İlyas ola
Ãb-i hayat içmiş gibi
Yunus Emre
Allah rahmet eylesin ...
Öğrettiklerin hep kulaklarımızda kalacak.
Eyvallah....
-
25 Kasım 2017, 18:36
bi arkadaşıyla görüştüm rahmetlinin söylediğine göre 178 km hızla çarpmış
-
25 Kasım 2017, 18:43
ErdoKoparan adlı üyeden alıntı
rc200 ile mi?
-
25 Kasım 2017, 19:06
-
25 Kasım 2017, 20:11
Merhaba, kazayı Rc390 ile yapmış rahmetli. Hatta ailesi kendisine ait motorları satışa çıkarttığında bir adet kazalı RC390 da vardı. Yani benim o günlerde okuduğum birkaç mesajda da yine RC390 dan bahsedilmişti. Tekrardan Allah rahmet eylesin. Allah günahlarını affetsin. Yeri dolmayacak...
-
25 Kasım 2017, 23:36
baya baya birileri gps ile ölçmüş diyosun yani çarparken ? küsüratını dahi verdiğine göre.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:34 ----------
adam bu gün üye olmuş attığı ilk mesaj AeA'ın kaç yaptığı. Bende ciddiye alıp cevap veriyorum mal gibi.
-
25 Kasım 2017, 23:40
Kel eğitmenin öğrencilerinden misin? Amacın Barkın abiyi karalamak mı? Tutarsız cümleler kurup arkasından 'hızlı gidiyormuş' denilmesine mi sebep olmaya çalışıyorsun? Burada fazla takılma, sana ekmek düşmez.
Lavuğa bak ya daha bugün üye olmuş, ilk mesajında yazdığı cümleye bak. Kalkıp da savunma yazma bile, karşımda olsan 178 km hızla duvara çarpmıştan beter yapardım seni.
-
25 Kasım 2017, 23:45
bu konuda bıle troll yaptınız ya, allah belanızı versın.
-
Neredeyse yarım yıl oldu...
-
12 Temmuz 2018, 21:33
Işığı kapatmış kulaklığımı takmış şarkı dinliyorum bir anda altın elbiseli adam geldi aklıma yine hüzünlendim videolarını izlemeye başladım gözlerim dolar gibi oldu adamın senesi gelecek :(
-
12 Temmuz 2018, 23:53
Mertcan39 adlı üyeden alıntı
Işığı kapatmış kulaklığımı takmış şarkı dinliyorum bir anda altın elbiseli adam geldi aklıma yine hüzünlendim videolarını izlemeye başladım gözlerim dolar gibi oldu adamın senesi gelecek :(
Koluma dövme yaptıracağım da motif bakma aşamasındayım, geçen çok içtim dedim acaba Aea'nın dövmesini mi yaptırsam? Sonra biraz değiştirerek Panigale'li fotosunu dövme olarak yaptırmaya karar verdim.
-
09 Ağustos 2023, 22:29
-
10 Ağustos 2023, 07:00
tommygun adlı üyeden alıntı
Koluma dövme yaptıracağım da motif bakma aşamasındayım, geçen çok içtim dedim acaba Aea'nın dövmesini mi yaptırsam? Sonra biraz değiştirerek Panigale'li fotosunu dövme olarak yaptırmaya karar verdim.
https://i.hizliresim.com/DDBObo.jpg
Motosiklete dair 2 büyük dövmem var ama Panigale işine girmedim. Kağıt üzerinde güzel gözüken her resim, kolda dövme olarak iyi durmayabiliyor. Rahmetlinin de toprağı bol, mekanı cennet olsun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler