Çok büyük bir değerdi. Onun sayesinde motosiklete başladım. Mekanı cennet olsun ne diyelim.
Çok büyük bir değerdi. Onun sayesinde motosiklete başladım. Mekanı cennet olsun ne diyelim.
Allah rahmet eylesin görünce şok oldum çok üzüldüm ve BARKIN abinin ölümünden motoru bırakma kararı aldım Allah rahmet eylesin
Ah barkın, çok yazık oldu, eminim seven sevmeyen herkesi üzdün bugün, ne kadar anlatsak boş.
Mekanın cennet olsun reis.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Konu olay sıcaklığından çok dağınıktı , düzelten forum yetkililerine ayrıca teşekkür ederim...
mekanı cennet olsun güzel insanın.
ben tarzını hep samimi, sevecen buldum. çok şey öğrendim videolarından. "fıtı fıtı" deyişi kulaklarımda hala.
allah kalanlara sabır versin, başka böyle acı haberler duyurmasın inşallah.
Çok üzüldüm mekanı cennet olsun allah ailesine sabır versin. Motoru bana sevdiren güzel insandı. Ailemden birini yitirmiş gibi üzüldüm.
son zamanlarda yön değiştirdiğini düşünerek kendisini ciddi eleştirenlerden biriyim. tanışmışlığımız da vardır. ama haberi alınca içimde biryerlerde onu ne kadar sevdiğimi anladım. ciğerim yandı. allah mekanını cennet etsin. hakkımız varsa helal olsun.
Her can ayrı kıymetli ama böyle kayıplar insanı daha derinden etkiliyor.Benim gibi sakin adamı bile çıldırtacak noktaya getirdiler.Büyük bir eylem yapmak lazım.Tüm İstanbulu kilitleyeceksin gidemesin kimse bir yere.
Allah rahmet eylesin görünce şok oldum çok üzüldüm ve BARKIN abinin ölümünden motoru bırakma kararı aldım Allah rahmet eylesin
Konuyu başta ağır bir troll geçiliyor sandım fakat gerçekmiş. Hala şoktayım, Allah rahmet eylesin videolarıyla birçok insanı ben de dahil bilinçlendiriyordu.
Şahsen tanımadığım ama acı haberine bu kadar ağladığım bir insan olmadı. Gece 3'ten beri aklıma geldikçe ağlıyorum iş yerimde insanlar bakıyor...
Her videosunu incelemesini izledik, özellikle Fuat ve Devrim abiler yayınları, Hayko Cepkin gibi konuklarıyla eğlenceyi de bilgiyi de bize sunan, yeri dolmayacak güzel insandı. Egoistmiş kaprisliymiş vs bunları bırakalım, yaptığı işler sayesinde nice genç arkadaşımınız belki hayatını kurtardı.
Görülmemiş kalabalıkta ve organizasyonda bir kortej olmalı cenazesinde...
Allah Rahmet eylesin :( Ailemizden biriydi. Tüm sevenlerinin başı sağolsun..
Allah rahmet eylesin. Motosikleti bana sevdiren adam. Mekanın cennet olsun.
Barkın abi senin sayen de bir çok kişi motosiklete başladı.Senin sayen de motosiklet farkındalığı yaratıldı.Senin öğrettiğin hayati bilgiler sayesin de bir çok kişinin hayatı kurtuldu.Hepimizin sesi oldun abi.Hakkını helal et bize.Çok iyi yürekli ve işini çok seven bir abimizi kaybettik.Ailesinin başı sağolsun.Allah rahmet eylesin.Abi seni çok özlicez.Ne olur motosiklet camiasına hakkını helal et.Senin hakkını ödeyemeyiz.
Allah rahmet eylesin,takip ettiğim birisydi çok üzüldüm.Birkez daha Türkiye şartlarında asvaltta motosiklet sürmenin tehlikesiyle yüzleşmiş olduk.
SADECE ENDURO @YOUTUBE
Kim ne derse desin. Kimseden lafını esirgemezdi bu da samimiyetine vurmuştu. Bajajla ilgili hep sıkıştırırdım Barkın abiyi incele artık barışın artık diye. Bir motosiklet neslinin abisi oldu. Allah rahmet eylesin abi. Bizi motosiklet konusunda hep cesaretlendirdin arkamızda durdun. İyiyi kötüyü öğrettin artık youtube da bildirimini görüp heyecanlanamıyacağız. Perudaki yayınında arkadaşlarından bahsedip duygulanman son Altınlı gecedeki yorgun halin beni üzüyordu . Umarım bıraktıkların yaşar. İnsanlar sayende bilinçlenmeye devam eder. Allah'a emanet ol.
Allah rahmet eylesin...
Burdaki herkes gibi ondan feyz alarak başladık . eğitimlerimize , toplantılarımıza gittik.
Sürüşlerden Keyif aldık onun sayesinde, fakat arkadaşımın kaza yapması sonucu, aile eş evlat daha ağır bastı.
Ve motosikleti bıraktım. 1,5 sene oldu , 2006 dan beri takip ettiğim foruma bile girmiyorum .
Ama renkli bir kişiliğe sahip, camiaya emek veren , eğitim diye dilinde tüy biten barkını takip ediyordum .
Anlıyorsunuzki ne eğitim , ne çok iyi motor , nede korumalar hiçbir faydasız. bizim memleketde bu keyifli aleti sürmek bize haram..
Passionately in love with Motorcycle
Köprünün ortasında kavga ettikleri için durup, yola atlayan birine çarptığı söylentisi var.
Hadi Barkın abimizin dalgınlığına geldi, çarptı.
E bu adam tam ekipman giymeden gezmez. Hız yaptı desek, altında 200'lük motor var. Yapsa yapsa 120 yapar.
Motorda da çok hasar yok gibi duruyor.
Abi nasıl öldü Babuş? Uçup bariyerlere mi çarptı? Önceki kazasında tam iyileşmeyen bir yeri vardı da, o mu sorun çıkardı? Nasıl gittin be abi?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)