Nasıl ya? Bayadır foruma girmiyordum, girince gördüğüm habere bak... :(
Allah rahmet eylesin, ailesinin ve sevenlerinin başı sağolsun...
Nasıl ya? Bayadır foruma girmiyordum, girince gördüğüm habere bak... :(
Allah rahmet eylesin, ailesinin ve sevenlerinin başı sağolsun...
Ekşi sözlükte "dokuz numara dort yildiz" isimli yazardan alıntıdır...
"vefat ettiği haberi doğrudur. teyit edilmiştir, lütfen sormayın.
kaza şekli (kesinliği hakkında bilgim yok) : 1. boğaz köprüsü çıkışında seyir halindeyken, sevgilisiyle kavga eden bir adam arabadan iniyor. yaya halindeyken motosiklet ona çarpıyor. adam olay yerinde, motorcu(altın elbiseli adam) ise hastanede kalbinin durmasıyla hayatını kaybediyor.
gerçek ismi: barkın bayoğlu"
Eğer haber doğruysa Allah'tan rahmet diliyorum.
Motosiklet dendiği zaman aklıma gelen ilk isimdir kendisi.
Gece gece üzdün be adam...
Off.İstediği şekilde bu dünyadan göçmek nasip olmuş abimize.Türkiye'deki Motosiklet Dünyasının otoritesi,üstadı idi benim için her zaman.
Sabah namazında dua ettim.Allah günahlarını af eylesin.İnsanlarımızı bilinçlendirmiştir.İz bırakmıştır.Fayda sağlamıştır.Allah yerini cennet etsin.
Ah be Barkın abi. Yaktın ciğerimizi. Mahvettin bizi. Bu gece gözüme uyku girmedi. Çok üzdün bizi çok. Allah mekanını cennet etsin. Sen sevdirdin bize motosikleti. Bir kültür olduğunu senin sayende fark ettik. Şakır şakır ingilizcenle, fransızcanla Türkiye'yi dünyaya sen açtın, dünyayı Türkiye'ye sen gösterdin. Her insan değerlidir ama sen bir başka değerliydin. Seni unutmayacağız.
ah be.
2 gün önce motosiklete başlamayı düşünen birine tavsiye ettim. 'dediğini harfiyen yap ama onun gibi sürme' dedim. kaza haberini alınca bir önceki gibi ufak kazadır dedim. çok kötü oldu dakikalardır ekrana bakıyorum boş.
ah be abi.
Sabahın bu saatinde sayende uykusuzuz Babuş. Bu sefer yeni yüklediğin videoyla değil, göç haberinle ekrana kitlendik kaldık. Hala birisi çıkar yalanmış oğlum der diye bekliyorum. Bana çok şey kattın abi. Öğrendiklerimin çoğunu senden öğrendim. Hayatıma sayamayacağım kadar iz bıraktın. İyi uykular babuş.
"60 yaşında borulara bağlı acı içinde ölmektense, sağlığımda 'dadadaaan' basarak sevdiğim işi yaparak, işimi yaparken ölmek bence çok güzel birşey..." diyor.
Kendin uyudun bizi uyutmadın Barkın abi.
Ailemden olmayan birine bu kadar üzüldüğüm olmamıştı.
Abimiz olmuşsun haberimiz yokmuş.
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
Gsx-s 1000 fa videosu var rahmetlinin. O videodan sonra bir gün böyle birşey başına gelebileceği hep aklımdaydı. Çok üzgünüm. Allah rahmet eylesin.
Yine öyle deli dolu, yeteneklerinin sınırlanırını zorlayarak bir sürüş sırasında vefat etseydi inan bu kadar kahrolmazdım. Muhtemelen normal bir sürüşle, sadece ulaşımını sağlamak için sürerken cahilin birinin önüne atlamasıyla hayatı son buldu ya, işte bunu hazmedemiyorum.
Sen şurda 4-5 sene içinde Türkiyedeki motosiklet bilincini tek başına yedinen kur, belki binlerce kişinin bilinçlenerek hayatta kalmasını, sakat kalmamasını sağla...
Ama böyle olmamalıydı, yola atlayan bir oksijen israfı yüzünden olmamalıydı.
http://www.motoetkinlik.com/barkin-b...an-kotu-haber/
İnternet sitelerine düşmeye başladı arkadaşlar...
sanki, kendine verilen görevi tamamlamış da, gitmiş gibi hissediyorum. boğazım düğümlendi, inanamadım.
gülerek, güldürerek ve vazifesini severek yerine getirip aramızdan ayrılan güzel insan, nur içinde yat.
Arkadaşlar konu artık şüpheli bir durum değil, hani bu olayın halâ gercekliliğini sorgulayan varsa kalkıp haydarpaşaya gitsin..
Üstünüze alınmayın ortaya söylüyorum, her konu başlığı altında tartışın sorun değil ama bu konu altında tartışma çıkarsa kalp kırarım.
Sizi bilmiyorum ama benim gerçekten canım çok sıkkın, rica ediyorum tartışmayın.
Yahu bu nasıl iştir nasıl haberdir?
gece 2 de motorla çıktım 4 ü biraz gece eve girdim. yatmadan MT ye girdim gözümden uyku akarken girmez olaydım. ilk önce bilinci kapalıyı okudum kesin kurtulur hiçbirşey olmaz dedim ölümü yakıştıramadığımdan. Köprü üstünde arabayı durdur kavga et in, seni motosikletli bulsun, oda Barkın Bayoğlu olsun. Tüm bunlar şakamı, bu adam çok dolu çok kıymetli, kim ne derse desin çok orjinal bi adamdı.
İyiler niye hep erken ayrılıyor aramızdan??? Barkın'ın hayatında yapacağı daha çok fazla güzel şeyler vardı bunu hissettiriyordu. Şimdi bu üzüntüyle gel motosiklete bin, herşeyin anlamsızlaştığı zamanlardan biri...
Hala şoktayım.Keşke şaka olsa bu okuduklarım.Barkın abi bile böyle bir kazayla vefat ediyorsa bizim başımıza neler gelmez.Ne kadar çok sevsemde ben bu motor işini sorgulamaya başladım bu gece.
haber kesinse ne zaman kaldıracaklar cenazeyi otobüs bileti alıp gidicem izmirden kalkıp bugün mü yarın mı biri bilgi aldı mı söylesin bu adam hakkıyla uğurlanmalı
Allah rahmet eylesin babuşum, mekanın cennet olsun,
adeta motorsikletin varliğından beni haberdar eden, aileme kabullendirttiren hatta işin felsefesini bana öğreten, hayatıma farklı bir pencere açan sen; sana hiç yakıştıramadım babuş bee,
Çok uzdun çok, umarım hep o mutlulugunla yukarıdan bakar oralarda gazlarsın,
daha seninle elektrikli motorlara binecektik, kabileyi elektrike geçirecektik be babuş çok erken gittin be,
Allah rahmet eylesin, güle güle hocam.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)