Çok şaşırdım , biraz haberlere bakındım ancak internette kurtulamadığı , kalbinin durduğu yazıyor. Asparagas olmasını umut ediyorum.
Çok şaşırdım , biraz haberlere bakındım ancak internette kurtulamadığı , kalbinin durduğu yazıyor. Asparagas olmasını umut ediyorum.
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
Konuyu okurken sayfalari mesajlari tek tek gectim biri cikip yalan haber oldugunu soylemis olsun diye.İnanamiyorum,cok kotu oldum.Yuzyuze tanima firsatini buldugum bu camia da her gencin kahramani olmus kisi...Allah rahmet eylesin,yakinlarina sabir versin.Cok ama cok kotu oldum
"Biz onlardan daha akıllıyız.Hayatta kalın, bir ömür boyu motosiklet sürün. GÖRÜŞMEK ÜZERE..."
https://youtu.be/a9iT5opkshA.
Görüşmek üzere babuş görüşmek üzere...
Adını söylemek istemediğim primci etkinlik gruplarıda, forumumuzdan kopyala yapıştır yapıp ustune birde "İzinsiz kopyalanamaz" yazmış tebrik ederim.
Hatta utanmadan fotorafı alıp kendi çekmiş gibi lanse etmiş.
Bizim derdimiz ne adamların derdi ne...
Vicdanınıza sizin ben...
Adam vefat etti diye elini ovusturanlar piyasaya çıkmaya başladı yazık..
Motoetkinlik sitesinde acilden yazanlar olmuş vefat etmiş arkadaşlar, bu adam benim motora başlamadan önce izlediğim aldıktan sonra izlediğim, her akşam bir video izlediğim hayatımın parçasıydı. Allah rahmet eylesin
bu adam vefat etti diye çalgı çengi tutacak çok ağzı sulanan çakal çok maalesef
Allah rahmet eylesin. Evet arkadaşlar buradan son görev için bilgi verirmisiniz , katılmak istiyorum
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Ondan çok şey öğrendik
Basimiz sagolsun.
Allah rahmet eylesin.
Böyle bitmemeliydi erken ayrıldı aramızdan.
Allah rahmet eylesin
Mekanı cennet olsun.. Ağlıyorum ya içimizden biriydi be motorcuyu motoru en içten savunan adamdı be daha dün 250cc süpersport karşılaştırma videosunda ki Serap ablayla sohbetini etmiştik..
O'kadar kişi göçtü yakınım vesair , harbiden gidişi canımı sıktı be , ilk saifede bilinç kaybı filan kısıtlı bilgi vardı , diğer kazaları gibi ayağa kalkar programında anlatır diye düşünüyordum ...
Hepimizin başı sağolsun.
Allah rahmet eylesin. Inanmadim yine soylentidir dedim ama doğruymuş satirlari okumaya devam ettikce bogazimdan burnuma dogru bir acı hissettim.
Kendisini birebir tanimadim. Bi defa riva yolunda denk gelmistik selam vermisti. Bircoklariniz gibi videolarini hep izlerdim, izlerdik. Çok üzgünüm.
İnanmak o kadar zor ki, her gün videolarini izlediğim, hem eğlenip hem yeni bilgiler edindiğim biriydi. Maalesef dünyanın en eski olgusu olmasına rağmen ölüme hep yeni bir şey gibi tepki verilir. Çok yakın bir akrabami kaybetmiş kadar yıktı beni. Mekanı cennet olsun. Fıtı fıtı da sürsek , gazlasak da bizim tutkumuzun doğası bu. Allah rahmet eylesin
Bende inanamadım ilk ama bunca mesajdan sonra sanırım doğru Allah rahmet eylesin çok üzgünüm.Üzerimde emeği vardır. Mekanı cennet olsun. :(
motosikleti ülkemizde sevdiren kişilerin başındaydı... seviyordu ne yapsın seviyordu... biliyordu motosikleti hem de çok iyi biliyordu... ah be barkın hocam yalnız bıraktın bizi... mekanın cennet olsun... allah rahmet eylesin...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)