Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu hayatını kaybetti
Reklamlar
-
25 Temmuz 2017, 03:19
Kendini bilmez bir zibidi,şeref yoksunu mahluk yüzünden iki eve yine ateş düştü.Hayır abi yol ortasında arabadan inmek ne demek ya,senin kafa hic mi basmiyor.Senin sorumsuzluğunda yüzünden masum bir hayat yitip gidiyor.Yemin ederim en sonunda birakicam bu motosikleti.Bu kadar vurdumduymaz,bu kadar bencil,bu kadar kendini bilmez,sorumsuz insanlar aramızda pimi çekilmiş bomba gibi dolaşıyor...
Reklamlar
-
25 Temmuz 2017, 03:19
Ailesinin duyuru yapacağını söylüyorlar...
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
-
25 Temmuz 2017, 03:20
allah rahmet eylesin , sevenlerine sabırlar diliyorum.
-
25 Temmuz 2017, 03:21
MrMud adlı üyeden alıntı
Hocam kaynak hastahanede bekleyen kişiler.
En az senin kadar üzgünüm...
Inşallah gerizekalının birisi yanlış bilgi vermiştir ve yalan haberden rezil kepaze olurum.
İnşallah...
hocam bi internet kaynağı arayaym dedim direk ekşide bile bu konuyu gösterdiler kaynak olarak...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
25 Temmuz 2017, 03:22
Arkadaşlar kaynak gösterememenizi anlıyorum ancak bazı arkadaşlar berrak turşuları facebook demiş, orada da bir bilgi yok. En azından yakınlarına mı ulaşıldı hastanede olduğunu söyleyen herhangi birine mi onu söyleseniz. Bahsettiğiniz fan grubunun linki falan yok mu? Çok ciddi bir mesele gergin bir şekilde bekliyoruz.
-
25 Temmuz 2017, 03:22
Hastaneye yakın olan yok mu ah ulan çok üzüldüm çok
-
25 Temmuz 2017, 03:23
Ben de bu arkadaşın tweetine görünce sordum. Aile dostumuz dedi.
-
25 Temmuz 2017, 03:24
Iki samimi arkadaşım suan hastahaneye gidiyor, kesin haberi vericem.
-
25 Temmuz 2017, 03:25
Kadıköyde üsküdarda civarda oturanınız varsa allah aşkına haydarpaşaya bi gidin bakın. Ben il dışındayım yoksa koşardım.
-
25 Temmuz 2017, 03:26
MrMud adlı üyeden alıntı
Iki samimi arkadaşım suan hastahaneye gidiyor, kesin haberi vericem.
Maalesef kaybetmişiz.
Başımız sağolsun.
-
25 Temmuz 2017, 03:26
Allah rahmet eylesin.
Barkın abi son eğitimini verdi.Bugüne kadar verdiği bilgilerden çok istifade ettim.
Allah ondan razı olsun.Yerini cennet eylesin
-
25 Temmuz 2017, 03:30
Abi olamaz ya, Allah aşkına birisi bana yanlış haber aldın mal herif felan desin, Barkın abi suan hayatta desin etmeyin ya
-
25 Temmuz 2017, 03:31
Allah rahmet eylesin
Facebook grubundaki post silindi yenisi açıldı hastaneden kesin haber deniliyor
Söylenecek başka bir şey kalmadı galiba
-
25 Temmuz 2017, 03:32
Arkadaşlar nolur yakınlarından bizzat bilgi almadan veya hastaneden bizzat bilgi almadan buraya kötü bilgi yazmayın. Henüz hiçbir şey net değil, lütfen kesinleşmeden galeyana gelmeyin.
-
25 Temmuz 2017, 03:33
Ailesi bilgi verecekler diye post sildirdiler , Atilla Ateş yakın arkadaşım olur ordan biliyorum, ailesi bilgi vermiş mi ? Atilla suan hastahaneye gitmek üzere avrupa yakasından yola cikti, birisi yalan desin gözünüzü seveyim ya
-
25 Temmuz 2017, 03:33
Hangi facebook grubu? link?
-
25 Temmuz 2017, 03:34
MrMud adlı üyeden alıntı
Ailesi bilgi verecekler diye post sildirdiler , Atilla Ateş yakın arkadaşım olur ordan biliyorum, ailesi bilgi vermiş mi ? Atilla suan hastahaneye gitmek üzere avrupa yakasından yola cikti, birisi yalan desin gözünüzü seveyim ya
Şu sayfayı paylaşır mısın
-
Mersin İl Temsilcisi
oyle ya da boyle, bir ekoldü..
gozlerim doldu..
ben de saglikciyim ve su an nobetteyim.
surekli vakalar geliyor ama tanidik oilunca, soz bogazda dugumleniyor...
Allah rahmet eylesin.
kalanlara sabir diliyorum..
camiamizin başı sagolsun :(
-
SolidSnake adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar nolur yakınlarından bizzat bilgi almadan veya hastaneden bizzat bilgi almadan buraya kötü bilgi yazmayın. Henüz hiçbir şey net değil, lütfen kesinleşmeden galeyana gelmeyin.
Hocam hastahanede suan bulunan 10a yakın kişi kaybettik diyor, sözlüklerde vefat ettiği söyleniyor birşey bilen bir Allahın kulu yokmu ya
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
-
25 Temmuz 2017, 03:35
MrMud adlı üyeden alıntı
Hocam hastahanede suan bulunan 10a yakın kişi kaybettik diyor, sözlüklerde vefat ettiği söyleniyor birşey bilen bir Allahın kulu yokmu ya
Arkadaşım şu sayfanın linkini paylaşır mısın lütfen
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler