Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu hayatını kaybetti
Reklamlar
-
25 Temmuz 2017, 20:39
Ben 49 yaşında Barkın kardeşimle motoru sevdim ve ondan "dikkat"i öğrendim. Ve aklıma hemen şu hadis geldi. Birgün Peygamberimiz Hz.Muhammed'in arkadaşlarıyla oturduğu yerden bir cenaze geçer. İnsanlar merhumun kim olduğunu öğrenince ardından çok iyi şey söylerler. Peygamberimiz "vacip oldu ("hakkı oldu" gibisinden bir söz.)Bir zaman sonra ikinci bir cenaze geçer. Ardından merhum hakkında kullanılan sözlerin öncekinin tam tersi/kötü şahitlikler olduğunu görünce peygamberimiz ona da aynı şekilde "vacip oldu" der. Arkadaşları sorduklarında "öncekine cennet, sonrakine cehennem vacip oldu. Zira sizler Allah katında birbirinizin şahitlerisiniz" der. Allah gani gani rahmet etsin. Kusurlarını ve günahlarını bağışlasın. Onu cennetine alsın inşaallah. Dünya fani..Ölüm ani. Ne demiş büyükler "nasihat istersen ölüm yeter !"
Reklamlar
-
25 Temmuz 2017, 20:42
alp010 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bir kere yarim saat sohbet ettiğim bir insan için bu kadar üzülmemi ben bile anlayamadım. Yanlış anlamayın tabiki üzülürüz ama ben bazı yakin akrabalarıma böyle üzülmedim. Rahmetli çok bağlamış kendini bize mekanı cennet olsun.
Ama ortada ne kazalı motorun fotoğrafı ne video olmayınca sanki çıkıp gelecek diye beynim oyunlar oynayıp duruyor bana. Barkın abi böyle ölür mü sizi kekliyodur o çıkacak tüm Türkiyenin dikkatini çekecek diye kendimi kandırıp kandırıp duruyorum ne zor şeymiş insanların ölümlü olduğunu idrak etmek. Tekrar tekrar bakıp duruyorum tüm haberlere videolarina. Abi biz seni çok sevmişiz. Allah bizlere kattiklarin için senden razı olsun.
Meğer biz bir orduymuşuz, dün gece komutanımızı kaybetmişiz bunu fark ettim.
Herkesin öncüsü olmuş, ama kimse farkında değilmiş.
70 yaşına gelsem, motosiklet konusu açıldığında aklıma O gelecek.
Bizim zamanımızda Altın Elbiseli Adam vardı diyeceğim.
Çok makara adamdı, hem anlatırdı hem güldürürdü.
Fren nasıl sıkılır çoğu motorcuya o öğretti diyeceğim...
Halâ aklım almıyor, inanasım yok.
Son kale yıkıldı resmen.
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
-
25 Temmuz 2017, 20:56
Çok üzgünüm çok şey öğrendik 10 yılda ondan,son zamanlarda eleştiriyordum kendisini fakat her zaman sevgi ve saygı duydum çok faydalı bir insandı ah ahh boğazım düğümleniyor içim yanıyor başta ailesi olmak üzere hepimize sabırlar diliyorum.
Mekanın cennet olsun babuş.
-
25 Temmuz 2017, 21:01
Sabah uyandığımda kardeşim öldüğünü söyledi,yalan haberdir dedim.Sonra AEA nın resmi hesabından paylaşılan haberi gösterdi ve beynimden vurulmuşa döndüm.Barkın abiyle gerçekte hiç tanışmadım ama altınlı geceleri hiç kaçırmadan izlerdim.Haberi gördüğümden beridir ruh gibiyim,kardeşlerim de öyleler.İnş. AEA projesini devam ettirirler.Barkın abinin hatırasına sahip çıkmak için boş bulduğum bir vakitte reklamcıdan AEA logosunu çıkartıp motora yapıştıracağım.Yerin Uçmağ olsun Altın Elbiseli Adam.
-
25 Temmuz 2017, 21:02
Samet Ağır adlı üyeden alıntı
Konusu açılmış
Görüntü doğruysa üzerinden otobüs geçiyor...
Orasi kopru bile degil, Barkin uzerinden prim yapmaya calisan bir Arkadaş Arkadan arabaya carpip dusen motosiklet filmi koymus.
Bir yerde de kucuk cocugu vardi diyorlar.
-
25 Temmuz 2017, 21:04
Emron adlı üyeden alıntı
Ben yanlış hatırlamıyorsam yanlış bilgide vermek istemem ama, hatırladığım kadarıyla sanırım hızı 40 kmh filanmış Barkın Bayoğlu kendi şeridinde ilerlerken, diğer ters şeritte olan arabayla kavga eden çift varmış oradaki adam inip Barkın Bayoğlu'nun şeridine girince hiç frenlemeye zaman kalmadan o halle çarpmış diye biliyorum belki yanlış biliyorumdur yani aklımda kalan bu yakında mobese kameralarından açığa çıkar zaten her şey.
Haberi dün gece saatlerinde aldım ve aşırı şaşırdım bir şok içine girdim çünkü uzun süredir takip ettiğim bir kanaldı çoğu şeyi ondan öğrenmişimdir inanmak istemedim haberlere inşallah dedim sağ çıkar haberler yalandır ama bu sefer üzdü bizleri bu sefer gerçek acıttı. İstanbulda olsaydım yarın ilk işim cenazesine katılmak ve onun için toplu bir şekilde sürmek olurdu.
Böyle bir şey olmasını kimse istemezdi ama inşallah bu saatten sonra araba sürücüleri motosikletlilere karşı daha duyarlı olurlar, inşallah bir şeyler artık değişir, kazalar azalır.
40 km bilgisi nerde yazıyor ? ayrıca 40 km hızla birine çarpıp ölmek bu kadar kolay mı ? youtube'da bir motovlogger arkadaş barkın abinin babasından boynu kırıldı diye duymuş.çok acı ya .hala içim acıyor gencecik dağ gibi bir adamı hayattan kopardı iki tane salağın ergence kavgası.barkın abinin de her zaman dediği gibi insan hayatının bu ülkede hiçbir değeri yok.kimse umursamıyor, önlem almıyor, denetim yok ehliyet almak kolay cezalar hafif. yazık be yazık
-
25 Temmuz 2017, 21:10
Samet Ağır adlı üyeden alıntı
Konusu açılmış
Görüntü doğruysa üzerinden otobüs geçiyor...
video kawasaki z750s ile kaza yapıp hayatını kaybeden genç bir arkadaşımıza ait.(otobüsün altında kalıp vefat etmişti)
Konusuda şurada
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...27ta-kaza.html
-
25 Temmuz 2017, 21:54
fox ana haberde son gidişinin kaza anı hariç görüntüsünü yayınladılar. hızlı (çok da değil) ama orta şeridin sağ şeride yakın noktasında gidiyor. 3 saniyelik görüntü anı. sonrası bilgisayarda canlandırma..
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:47 ----------
https://youtu.be/Aq6BjQgkf2U
-
25 Temmuz 2017, 22:08
https://m.facebook.com/bugra.erdem.7505
Ne yazık ki sebep olan sorumsuz kişilik bu...
-
25 Temmuz 2017, 22:14
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun
-
25 Temmuz 2017, 22:14
Dark-ghost adlı üyeden alıntı
sitesinde aşağıdaki gibi yazmış, biraz kafası bulanık biriymiş galiba ...
'' Cennette yaşamak için yaratılmıştık ve Cennet bize hizmet etmek için tasarlanmıştı. Daha sonra yazgımız değiştirildi; Cennet'in yazgısında da bir değişiklik oldu mu ? Bu hiçbir yerde belirtilmiyor. ''
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
-
25 Temmuz 2017, 22:18
İçimde çok büyük bir boşluk oluştu. Hiç tanışma fırsatı bulmadığım bir insana meğer ne çok değer veriyormuşum sanki yokluğuna hiçbir zaman alışamayacakmışım gibi ve bu çok soğuk bir his. Eminim bir çoğumuz aynı duyguları paylaşıyoruz. Bu büyük bir şanssızlık hepimiz adına. Tekrar Allah rahmet eylesin, geride kalanlara, hepimize sabır versin. " Cennetin düzlükleri yankılansın akrapovicle ". Seni çok özleyeceğiz Babuş!
-
25 Temmuz 2017, 22:24
polo34 adlı üyeden alıntı
sitesinde aşağıdaki gibi yazmış, biraz kafası bulanık biriymiş galiba ...
'' Cennette yaşamak için yaratılmıştık ve Cennet bize hizmet etmek için tasarlanmıştı. Daha sonra yazgımız değiştirildi; Cennet'in yazgısında da bir değişiklik oldu mu ? Bu hiçbir yerde belirtilmiyor. ''
Aga kafa normal değil ki zaten.Normal olsa köprü üzerinde durur kendini direk aşağı atarsin.Şov için karsiya geçmezsin.Barkın abimi de öldürmezsin.Dun gece saat birden beri yediği küfürün haddi hesabi yok...Şeref yoksunu
-
25 Temmuz 2017, 22:27
Sevilsin veya sevilmesin her motosiklet tutkununun ardından üzüleceği bir kişilik. Hepimizin kendisinden kaptığı çok mühim bilgiler elbet vardır. İnsan kaybettikten sonra daha bir anlıyor değerini.
Pek çok insanın hayatını dolaylı olarak kurtardığından Tanrı ona kut yağdırsın, mekanı cenneti olsun.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
-
25 Temmuz 2017, 22:50
Dünya gözüyle hiç görmedim ama çok videosunu seyrettim. çok üzüldüm Allah rahmet eylesin
-
25 Temmuz 2017, 22:54
Yavşak emlakçı. Kanemici şerefsiz...Evet yavşak
-
25 Temmuz 2017, 22:57
Özleyeceğim seni KAPTAN...
-
25 Temmuz 2017, 23:01
Mekanın cennet olsun üstadım. Kaliteli bir kişiydi iyi bir tarihçi 5 lisan bilirdi. Ah be abi erken oldu çok erken.
-
25 Temmuz 2017, 23:11
ALLAH rahmet eylesin
Motosiklet firmalarını,eğitmenlerini yaptığı videolar ile bir nebze adam etmiş bizleri üç kağıtçı tamircilere karşı bilinçlendirmiş Türkiye deki motosiklet piyasasını olumlu yönde şekillenmesine ön ayak olmuş büyük bir motorcu idi Bir vatandaşın sorumsuzluğu diğerini de canından etti
ALLAH rahmet eylesin ne desek boş
-
25 Temmuz 2017, 23:16
Haberi sabah ofisimde aldığımda uzun zamandır bir yakınım haricinde kimsenin vefat haberine bu kadar üzüldüğümü hatırlmıyorum. Barkın bizim kameraların lansmanları sırasında video kayıtları yapar ve pazarlama ekibimiz ile bize destek olurdu. Kendisi ile tanışma fırsatım olup çektiği videoları ekibe gösterirken hoş sohbetlerimiz olurdu. Hala, bigün beraber gazlıyalım derken ki yüz ifadesi ve sesi kulaklarımdan gitmiyor. Allah rahmet eylesin ve başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerinin başı sağolsun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler