sanki içimden bir parça koptu , babuş seni çok seviyordum be hakkını helal et bize.
sanki içimden bir parça koptu , babuş seni çok seviyordum be hakkını helal et bize.
Bir çoğumuza motosikleti sevdiren, başlatan, kültürünü aşılayan güzel yürekli adam, mekanın cennet olsun. Allah kalanlara sabır versin. Amin.
Apaçi kabilemizin reisiydi.. Allah rahmet eylesin..
Allah rahmet eylesin. Şok oldum.. Çok severek takip ediyordum. Mekanı cennet olsun. Halen inanasım gelmiyor..
daha dün saat 19:55 de hayabusa tanıtımını izlemiştim şimdi ise ölüm haberini okuyorum, artık onun için yapabileceğimiz tek şey dua etmek.
Başımız sağolsun. Tanışmadan sevdiğim nadir insanlardan biriydi. Videolarını tekrar tekrar izlerdim.
Bir süre motosiklet kullanmayı bırakma kararı aldım. Ne kadar Allah'a emanet gittiğimizin farkında olmamız lazım.
Barkın'ı 1996 senesinden beri bizzat tanırım. Ne yazayım buraya...bu sabah öğrendim iş yerinde.benim gibi o da 1975 doğumluydu. Öncü bir insanı ve akabinde bir arkadaşımı kaybettim. Çok üzgünüm. Başta ailesine ve tüm motosiklet camiasına taziyelerimi sunarım. Özleyeceğiz.
Allah rahmet eylesin.
Bizler hep erken göçüyoruz bu hayattan.
Uğurlar ola AEA.
15 Temmuz köprüsünde çalışma var , yolun çıkış tarafı tek şeride düşüyor,
Kazada orda olmuş sanırım,
AEA haftalardır yurtdışında,büyük ihtimal köprünün durumundan haberi yoktu.
Bu çalışma olmasa, kaza %90 olmazdı,normalde 3 şeritli koca yol.
Köprü onarımı Altın Elbiseli Adama mal oldu,çok ağır bedel ,
Köprüde asvalt kötü olsaydı da bu kaza olmasaydı.
Sabahtan beri moralim sıfır :(
Allah rahmet eylesin. Ölümüne sözde değil, özde üzüldüğüm kişilerden oldu AEA. Kalbimde hep altın elbisesiyle yeri olacak.
2014 yazıydı, işyerindeki arkadaşlar bir anda motosiklet almaya karar verdiler, 35 yaşına kadar korkarak uzak duran ben, konuşmalarla cesaret almış ve gaza gelmiştim, evet ben de motosiklet ehliyeti alacaktım.
Ancak 35 senelik hayatımda bir kere bile bırakın motosiklet kullanmayı, üstüne bile binmemiştim. Vites, debriyaj, fren, gaz nasıl çalışır bilmiyordum. Akşam Google'da "motorsiklet" diye arattım ki o zamanlar motosikletin yazılışını bile bilmiyordum.
Ve karşıma bu forum çıktı, hemen üye oldum, ardından birkaç gün sonra da evime en yakın sürücü kursuna kayıt oldum ailemden gizlice. Bir süre sonra işyerindeki arkadaşlar arasında duydum bu "Altın Elbiseli Adam"ı. Akşam eve gidince yine Google'da arattım.
O andan sonra beni bir anda hipnotize etti, her gün eve gelince AEA videoları izliyor ve bu foruma bakıyordum. Eğitim konusunu ilk ondan öğrendim, daha önce tanımış olsaydım kesinlikle iyi bir eğitim alarak motosiklete başlardım. 3 yıldır çoğu canlı yayınını canlı izledim, kaçırdıklarımın da tekrarını mutlaka izledim. YouTube'da ve sitesinde izlemediğim videosu yok gibidir. Bir dönem sabahım akşamım, her boş anım Barkın'dı.
Motosikletle ilgili birçok şeyi, özellikle ilk yıl, AEA'dan ve bu forumdan öğrendim. Yerinin dolmayacak olması çok kötü, Türkiye motosiklet kullanıcıları olarak öksüz kaldık, kendimi daha bir savunmasız hissediyorum şimdi dışarıdaki ormanda.
1-2 senedir gördüğümden beri işe gidiyorum ,eve gelince saatlerce videolarını izliyordum. En son bisikletten indirip motosiklete binmeme vesile olan adam şimdi de motosikleti bıraktırdı. Çok eğlendirdi, çok öğretti sağolsun. Tanışamadık ama mekanı cennet olsun.
Abi motosiklet başındayım.İşe gitmem gerekiyor ama binemiyorum.Sen ne yaptın bize böyle babuş...
Haberi bu sabah uyandığımda aldım. Hala inanamıyorum. Sanki abim ölmüş gibi. Ondan öğrendiklerim sayesinde çok defa hayatım kurtulmuştu motosiklet sürerken.
Sabah 4.45'te işe gitmek için uyandım. İki tekerin instagram paylaşımını gördüm. İnanmadım. Yalan haber falan derken çıktık evden metrobüse binip yola düştük. Haberi okurken köprüye geldim. O zamandan beri hiç tanımadığım, videolarıyla kendimi rahatlattığım insan ölmüştü. Çok koydu. O saatten beri içim kan ağlıyor. Kelimeler yetersiz abi. Nur içinde yat. Mekanın cennet olsun.
HONDA
#BZ3082
İnanamadım inanmıyorum. İlk okuduğumda inanmadım tüylerim diken diken oldu böyle biri barkın abimiz ölemez dedim.Kendisi hala aklımdan çıkmıyor. Başımız sağolsun Seni yaşadığım süre zarfında hiç unutmucam ilerdeki nesilede hatırlatıcam Şefimiz canımız barkın abimiz.
inanmakta zor kabul etmekte gözler nemli yazıcak bişi yok. Allah rahmet eylesin çok şey öğrendik ondan.
Allah rahmet eylesin.
Motosiklet camiası için büyük bir kayıp..
hayatimizda ne cok yeri varmis, gecmisimize bakinca anlasiliyot degil mi?
ozellikle 1000rr ask videosu
yahu o duygularini anlatirken gozleri parlamasi felan
izleyip izleyip agliyorum gercekten.
cok degerli bir insandi.
yarin son gorevimi de icra edecegim
herkesten ricam cenazeye yakisir sekilde gelin, insanlardan tepki toplayacak davranislarda bulunmayin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)