Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu, yarın çengelköy mezarlığı içindeki Kerem aydınlar Camii'nde ikindi namazını müteakiben kılınacak cenaze namazından sonra Çengelköy Mezarlığı'na defnedilecektir.
https://goo.gl/maps/aHtPEerF8P82
Motosiklete başlamama vesile olan güzel insan.Allah yattığı yeri nur eylesin.
Motosiklet sürmeye onun sayesinde karar verdim. Sesini , mizahını , önerilerini , öğretilerini çok arayacağım. Mekanı cennet olsun.
Tüm motosiklet camiasinin basi sagolsun..
Allah rahmet etsin...
Kendine has uslubu ile ozleyecegim eski bir arkadasimdi....
Allah rahmet ve mağfiretiyle muamele etsin...
Hepimiz üzerinde çok emeği var.
Kader bazen böyle dalga geçer gibi tecelli ediyor.
Yüzlerce videoda güvenlik için yapılabilcek herşeyi anlat sonra böyle bir ölümle hayata ve sevdiklerine veda et.
Bir yıl sürdüğüm motorumu eşimin "ya ev ya motor" resti ile bırakmıştım. Bir gün ikna olmasını bekliyorum.
İnatla değil sabırla eğer eşim ikna olursa yine bineceğim.
Kader nasıl yazılmışsa emri hak nerede tecelli edecekse...
Hepimizin başı sağ olsun...
Allah rahnet eylesin.
Geride kalan ailesine Allah sabır versin.
Tüm motosiklet camiasının başı sağolsun.
Allah rahmet eylesin,taksiratını affetsin inşallah..
Bi salak yüzünden Türkiye çok önemli adamını kaybetti.Motosikleti öğreten adam odur bana.Yerini kim dolduracak bilemiyorum.Çarşamba akşamına da puromu,viskimi hazırlamıştım.Artık anısına içerim.İlk ölüm haberini görünce yalandır kesin dedim ama forumda da görünce çok üzüldüm.İstanbul'da olsaydım da cenazesine katılabilseydim.Allah rahmet eylesin.
Geçtiğimiz 6-7 sene içerisinde motosiklet hobisine başlayan herkeste emeği olan, motosiklet bilgisinden çok, anlatımıyla, heyecanıyla bizi motoru sevdiren Barkın abinin cenazesine katılmak hepimizin görevi.
Ben yarın saat 13:00 gibi Gayrettepe tarafından çıkıp katılıyor olacağım. Katılmak isteyen arkadaşları beklerim.
duasının gerçekleştiğine mi sevinsek bizi bırakıp gittiğine mi üzülsek motosiklet camiasının vede yakınlarının başı sagolsun bizim için 25 temmuzun önemi artık çok büyük :(
acılıyız ama insan merak etmeden duramıyor. çarptığı adam buymuş kesin. https://www.facebook.com/bugra.erdem.7505/
haberlerde kız arkadaşıyla kavga ediyordu diyorlardı, maktülün kız arkadaşı da: https://www.facebook.com/yasemin.dkr
not: karşı tarafında üzgün ve acılı olduğunu unutmayalım. rahatsızlık vermeyelim.
moderatöre not: acılar tazeyken bu yazım hedef göstermiş gibi olur mu diye çok düşündüm. millet abuk subuk saldırır diye korkuyorum. onların da, acıları var. uygun değilse lütfen mesajımı siliniz.
Tesadüfen bir videosunu izleyip daha sonra müdavimi olduğum, 50 yaşımdan sonra bana motosiklet sevgisi aşılayan, ehliyet ve motor aldıran, hiç tanışmamış olmama rağmen büyük sempati ve sevgi duyduğum Barkın kardeşimin zamansız ölümünden dolayı çok üzgünüm. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olur inşallah.
Cok cok uzgunum.
Kendisi ve diger sahisa Allahtan rahmet, ailesi ve yakinlarina bassagligi dilerim.
Barkin abi cogumuz gibi benim de motosiklete baslamadan once egitim videolarini izledigim, o harika uslubu nedeniyle uzerimdeki stressi azaltmis beni motosiklet icin sevklendirmis isimdi. mekani cennet olsun.
Burada aslinda uzucu sekilde ogrendigimiz bir baska seyde yuksek cc li, guclu motorlar kadar 200 cc bir motosikletin de en profesyonel suruculer icin dahi oldurucu olabilecegi. O nedenle ozellikle genc arkadaslar bu motor zaten hizli gidemiyor vs seklinde dusunmeyip ilk motosiklerinde dahil harcamalarini tam yapip mumkun oldugunca ekipmanlarini saglam tutup, en dusuk hizlarda bile cok dikkatli olmalari gerektigidir.
Seni hic unutmayacagiz barkin abi.
Allah rahmet eylesin.Tüm sevenlerinin başı sağolsun.
Tanışmadan sevdiğim bikaç insandan biriydi.Arkadaşımı kaybetmiş gibi üzüldüm,sabah beri hep aklımda, muhakkak katkısı vardır üstümüzde.
Ne desem boş. Neler yazdım yazdım sildim. Haydarpaşa Numune'ye gittik. Burada değildir ex olduysa, Vehbi Koç acildedir dediler. Yan binada yani. Bahçede bir sürü motosikletli oturuyordu zaten. Barkın içeride. Biz dışarıda. Ne denir ki, nasıl tarif edilir? Hiç bir kelimenin manası yok.
Mekanı cennet, yolu bol virajlı olsun. Işıklarla uyusun.
<Haberi daha yeni duydum, şok içindeyim, çok üzüldüm. İzmir'e geldiğinde yüz yüze tanışmıştık. Güzel, sıcak bir muhabbet olmuştu. Hala inanasım gelmiyor, bu kadar etkileneceğimi de tahmin etmezdim... Allah rahmet eylesin, sevdiklerine sabırlar versin...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)