Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu hayatını kaybetti
Reklamlar
-
25 Temmuz 2017, 12:07
Lanet olsun, sabah tweeter a baktım, haberi görünce inanamadım. Ben böyle ülkenin taa .....yim. Beni böyle küfür ederken göremezsiniz ama şu an bunları yazarken gözüm yaşlı be sinirliyim. Böyle siktiri boktan bir sebep yüzünden böyle bir insan nasıl ölür arkadaş. Tüm turkiye ye güvenli motosiklet kullanmayı öğreten adam bu şekilde ölüyorsa biz ne bok yiyelim.
Şunu tüm samimiyetimle söylüyorum, daha önce onlarca motosiklet kazası haberi, videosu vs gördüm ama ilk defa motosikletten soğudum korktum.
İyi insanlar neden erken gitmek zorunda, o kadar şerefsiz o. Cuguna bir halt olmuyor ama iyiler erken gidiyor.
Reklamlar
-
25 Temmuz 2017, 12:08
Allah rahmet eylesin. Videoları hem bilgilendirici, hem eğlendiriciydi. İnsanın inanası gelmiyor.
-
25 Temmuz 2017, 12:09
Sözün bittiği yerdeyiz.. :(
-
25 Temmuz 2017, 12:09
Hayatımı teknikleri sayesinde kaç defa kurtardin be abi.Erken gittin.Senin sayende öğrendim motosikleti,sayende geliştirdik.Türkiye'nin sana ihtiyacı vardı ne abi.Tanimadigim bı insan için 2.defa bu kadar üzülüyorum.Allah rahmet eylesin.Mekani cennet olsun
-
25 Temmuz 2017, 12:11
bugün motosiklet süren 40 yaşından küçük hemen herkesin hayatta kalmasında ama az ama çok muhakkak emeği olan büyük bir insandı. kendisiyle motoru seven ve ölümüyle de motosiklet sürmeyi bırakacak olanlara saygı duyarım ama ben ve benim gibiler kaybettiklerimizin adı yaşasın diye sürmeye devam edeceğiz.
mekanın cennet olsun üstad...
-
25 Temmuz 2017, 12:11
Ben izliyorum diye yanımda oturup, videolarını beraber izlediğim eşim bile çok üzüldüm dedi. Bu saçma ülkede motosikleti sevdiren adamdı,yazık oldu..
Mekanı cennet olsun..
-
25 Temmuz 2017, 12:14
Ne yaptın be reis? Artık daha çok motosikletçi ölmesin diye uğraşırken, böylesi gereksiz, aptalca bir kaza nedeniyle motosikletle gelen ölüm... Boğazımda sabahtan beri bir düğüm, hala diyorum ki, ulan belki yanlış bilgidir, değildir, olmamalı diyorum. Daha çok öğrenecek şeyimiz var dı ondan, yeri dolmayacak insan. Allah rahmet eylesin, yakınlarına ve tüm sevenlerine sabır versin.
-
25 Temmuz 2017, 12:15
Allah rahmet eylesin. Şok oldum resmen. Hiç beklemediğim bir haberdi. Umarım bıraktığı mirasın altın elbiseli adama yakışacak şekilde hakkını verirler.
-
25 Temmuz 2017, 12:16
Bu forumda sayfalarca Barkını konuştuk, kimi zaman övdük, kimi zaman eleştirdik. Ama keşke bu forumda elim kaza sonucu vefatının haberini almasaydık :( 40 yaşımda yüz yüze görüşüp tanışmadığım birisi için gözlerimden yaş geldi. Yerin asla doldurulamayacak Barkın :( Allah rahmet eylesin, mekanın cennet olsun.
-
25 Temmuz 2017, 12:17
Sempatik adamdı İlk olarak kanuni atv etkinliğinde tanımıştım 2007 yılıydı, eğlenceli bir adamdı , kendisini hep öyle hatırlayacağım. Neşeli, enerji dolu
Mekanı Cennet olsun..
-
25 Temmuz 2017, 12:18
Büyük trajediler yalnızca insanların karakterini değiştirebilirmiş. Barkın abinin ölümünün bende bu kadar etki edeceğini hiç düşünmezdim, belkide öleceğini hiç düşünmediğim için... Çok ama çok fazla şey öğrendim motorla ilgili ondan. Allah rahmet eylesin. Bu hadiseden sonra motorumu satışa koydum, belki doğru bir şey yapıyorum belki yanlış, açıkçası çok da umurumda değil. İmkansız motor sürmeyi bırakmam diyen karakterim demek ki bu trajedi ile değişti. İşe motorla gelmiştim, şu an bırakıp servis ile mi dönsem diye düşünüyorum, o kadar yani sıkıntım... Benden bu kadar, buraya kadar, sağlıcakla kalın...
-
25 Temmuz 2017, 12:18
Admin
Gençlere daha öğreteceğin çok şey vardı be Barkın. Allah rahmet eylesin. Mekanın cennet olsun.
Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu'nun cenazesi yarın kalkacak.
-
25 Temmuz 2017, 12:19
Allah rahmet eylesin abi. Mekanın cennet olsun. Bize motoru sevdirdin ve bilgilerinle bizleri bilgilendirdin.
-
25 Temmuz 2017, 12:22
maddi ve manevi görüşleri birebir bana uymasada motosikleti sayesinde aldığım bir insandı.sağlık sorunum yüzünden motosikleti satsam mi?derken bu haber baya moral bozucu oldu.ama motosiklete devam edecek olan kimse moralini bozsun istemem.
bir gun ulkede motosiklet surmek güvenli hale gelmeye basladigi zaman aea, herseye ragmen motosiklet kullanmaya devam edenler ve ben ne buyuk is yapmisiz diye dusunecegim.
ölümü bana zamaninda timsah avcısı olarak bilinen belgeselci steve irving i hatirlatti o da sevdigi isi yaparken oldu barkin da..
Allah taksiratini affetsin..
-
25 Temmuz 2017, 12:23
Erhan Erdil adlı üyeden alıntı
Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu'nun cenazesi yarın kalkacak.
Yer belli mi?
Bir de böyle kalabalık motorcu güruhu gitmeye niyetleneceğiz ama, ailesinin durumu nasıl? İnsanları daha da rahatsız mı ederiz?
-
25 Temmuz 2017, 12:26
Çok çok üzüldüm
Keşke elimizde olsaydı da ömrümüzden ömür verebilseydik
-
Allah rahmet etsin yakınlarına sabır versin,sabah haberleri açınca görünce bir garip oldum,Allah merhametiyle muhakeme eylesin inşallah şehit tir
-
Şahsen tanımadığım halde bu kadar üzüldüğüm tek insan, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.
-
25 Temmuz 2017, 12:29
-
25 Temmuz 2017, 12:31
Banada eşim haber verdi sabah ,ALLAH var inanmak istemedim.Haberleri karıştırdım bulamadım.Şaka gibiydi zaten sonra forma girmeye çalıştım 3 saat foruma erişemedim,site bir türlü açılmadı.
Bütün incelemelerini,sohbetlerini izlerdim.Bu vesile ile evdekilerde tanıdı.Ben çok üzüldüm.Hani kendi hatası ile kaza yapsa anlar insan,nerden bilebilirsinizki karanlıkda helede köprüde birinin karşınıza çıkabileceğini.Orda tartışma yapan çifte oksijen düşmanı tabiri bence yerinde olmuş.
Üzgünüz sözün bittiği yer.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler