Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Motosikleti insanlara sevdiren bir kişiydi. Çok üzüldüm.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Motosikleti insanlara sevdiren bir kişiydi. Çok üzüldüm.
Geçen sene geçirdiği kazada birşey olmamıştı. Şimdi çok şaşırdım. Bu kadar bilinçli bir adamın kaza geçirip vefat ettiğine insan inanamıyor. Allah yakınlarına sabır versin
Allah rahmet eylesin .Gördükçe üzülüyorum haberleri
Allah rahmet etsin :( Hepimizin başı sağolsun, çok üzüldüm. Diğer kardeşimize de Allah rahmet etsin. Hepsinin ailesine sabırlar :(
kahirolduk..
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
motor hakkında bildiğim çoğu şeyi kendisinden , videolarından öğrenmiş biriyim. çok şey borçluyum ona. bi teşekkür edemeden ayrıldı aramızdan. çok ama çok üzüldüm. bu ülkede motora bakış açısını değiştiren , bunun çabasını veren önder biriydi. çok sevildin be babuş. mekanın cennet olsun.
Mekanı cennet olsun bu sektörde alanda idoldü yaşı daha çok gençti eminim gölgesinde ne insanlar yetişip ne insanları heveslendirip bu sektöre kazandıracaktı..
Mekanı cennet olsun haddinden fazla üzüldüm..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Allah rahmet eylesin, mekanını cennet eylesin inşallah...
Üzdün bizi be Barkın Reis...
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Motorculuk bu ülkeye fazla, anladığım bu.
Eğitimi, ekipmanı, tecrübesi tartışılmaz, motosiklet üzerinde milyon km yapmış Barkın Bayoğlu (Altın Elbiseli Adam)'nun gece 02 de "Boğaziçi Köprüsünde yürüyen!" bir insana çarparak hayatını kaybedebildiği bir ülkede yaşıyoruz.Bu ülkede ölmek kolay yaşamak zor.Haberini duyunca bir yakınım, bir abim vefat etmiş gibi üzüldüm.Motosikleti kullanasım gelmiyor.Huzur içinde uyu ,allah rahmet eylesin..
Sabahtan beri şoktayım.
Motoru böyle güzel bir insanın sayesinde tanıdım.
Ona çok şey borçluyum. Onun sayesinde birçok şey öğrendim.
Mekanı cennet olsun.
Başta ailesine ve dostlarına sabırlar diliyorum.
O kadar gereksiz,zararli bir dunya adam varken boyle guzel adamlarin boyle erken gitmesi beni cok uzuyor.
Dile kolay koca ulkeye adam tek basina kask takmayi ogretti,guvenligi,motor sevgisini ve motosiklete dair guzel olan herseyi tek basina sirtlayip milyonlara ulastirdi,motosiklet camiasinin en yararli insaniydi bana gore.
Herkes gibi mal mal ekrana baka kaldim bende,her gun onemli insanlar,sanatcilar gocup gidiyor,okuyoruz fakat Barkin o kadar samimiydi ki sanal da olsa duygusal bir bag olusturmustu izleyicileriyle , en azindan benim ustumde hakki,ogrettikleri coktur.
Isiklar icinde uyu Sefim.
camiamızın başı sağolsun bir çok kişiyi bilgilendiren biriydi böyle pisi pisine ölmesi olmadı ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum
Allah rahmet eylesin .Güzel insan Tam da dediği gibi ,En çok sevdiği şeyi yaparken öldü. Bildiğimin yarısını kendisinden öğrenmiştim Motor kullanırken.
Bir boşluk olacak yaşamımda ...
Allah rahmet eylesin sabah kalktığımda gördüm haberi gözlerim doldu söylenecek söz yok bu saatten sonra
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun İnşaAllah
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Olayda yayanin arabadan indiği söylentisi asilsizmis, yolun ortasında yürümekteymiş vefat eden diğer kişi, kız arkadaşı olduğu tahmin edilen bayanla kavga ettiği için yola çıkıp karşıya geçmeye çalıştığı söyleniyor düzeltmekte fayda var.
TMP tarafından cenaze işlemlerinin yarın yapılacağına dair bir söylenti var, duruma göre tekrar buradan bilgi veririm...
Çok üzgünüm, söyleyecek bir şey bulamıyorum.
Mekanı cennet olsun.
Tecrübe, limitlerini bilmektir.
Çok üzüldüm, az önce videosunu izliyordum, konuyu görünce bi afalladım, çok üzüldüm mekanı cennet olsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)