O Kadar Yolu Tep Kaza Yap Evlilik Teklifine Cevap Alama..
-
Bursa'nın İnegöl ilçesinde oturan 3 yıllık kız arkadaşı Öznur Çelik'e evlilik teklifinde bulunmak için 20 motorcu arkadaşıyla İstanbul’dan gelen Ali Ülkü, geçirdiği trafik kazasında yaralanmasına rağmen sağlık personelinin hastaneye götürme teklifini kabul etmedi. Kolundaki bandaj ile sevgilisinin bulunduğu parka gelip, arkadaşlarının açtığı "Benimle evlenir misin?" pankartıyla evlilik teklifini yaptı. Olanlar karşısında şaşıran Öznur Çelik çevredekilerin evet şeklindeki seslenmelerine rağmen, "Bu konuyu aramızda konuşalım" diyerek parktan ayrılınca, Ali Ülkü büyük hayal kırıklığı yaşadı.
İstanbul’da oturan 27 yaşındaki Ali Ülkü, üç yıllık kız arkadaşı Öznur Çelik'e evlilik teklifi yapmak için 20 arkadaşıyla birlikte motosikletlerle Bursa’nın İnegöl İlçesi’ne geldi. İstiklal Caddesi üzerine geldiğinde İsmail G. yönetimindeki 16 KGE 10 plakalı özel otomobil Ali Ülkü idaresindeki 34 FY 7260 plakalı motosiklete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile kontrolden çıkan motosiklet devrilerek Ali Ülkü kolundan yaralandı. Olay yerine gelen sağlık görevlilerinin tedavi teklifini "Evlilik teklifi yapacağım geç kalmamam lazım" diyerek kabul etmeyen Ali Ülkü, buluşma yeri olan Hikmet Şahin Kültürparkı’na arkadaşlarıyla birlikte hareket etti.
Ali Ülkü, parkta buluştuğu kız arkadaşı Öznur Çelik’in önünde diz çökerek, arkadaşlarının açtığı "Benimle evlenirmisin?" pankartı eşliğinde elindeki bir demet gülü uzatıp evlilik tekliğinde bulundu. Yaşananlar karşısında şaşıran Öznur Çelik çevredekilerin evet diye çığlıklarına rağmen uzun süre sessiz kaldı. Ardından Çelik, "Bu konuyu aramızda konuşalım" diyerek parktan ayrıldı.
Tüm ısrarlara rağmen "Evet" demeden parktan ayrılan kız arkadaşının tavrı üzerine Ali Ülkü, büyük hayal kırıklığına uğradı.
Reklamlar
-
"Gidin başka ülkelere, bunlarla uğraşmayın" yazmışsın da çok komik geldi.
Arkadaş, kadın verilecek en güzel cevabı vermiş. Öyle oynamalı, etmeli, sevindirmeli tekliflere hop diye evet diyenlerin düğün fotoğraflarını çekiyorum. 6 ay sonra düğün albümünü teslim etmek için aradığımda "biz ayrıldık" diyorlar.
Kadın en iyi cevabı vermiş.
Ayrıca böyle durumlarda, "kabul et, evet de" gibi şeylerle kimseyi baskılamayın.
-
NE DEMİŞ ÜSTAD : '' Hiç bir kadın bir erkek kadar sevemez. Bknz: Aşkı için çöllere düşen Leyla var mı? Dağı delen Şirin? Tırt. ''
Şaka bir yana kabul etseymiş güzel bir son olurmuş.
-
-
Ben kızların kadınların bayanların bizi sevdiğine inanmıyorum hesabı kitabına kim geliyorsa ay ben sana aşığım oluyor
20 yıl maraba gibi yaşadım kimse benle ilgilenmedi
-
Böyle bir teklif %99 zaten herşeyi konuşmuş sadece usulen teklif edilmesi gerektiğinde süpriz olarak yapılır.
Bu şartlarda yapılırsa ne yazk ki böyle olur.
Her iki kaza için de geçmiş olsun
-
Denenmişin denenmişi olmaz bu 1
Yolda zaten, uyarı gelmiş, gitme olmaz denmiş...
Yani bırak be kardeşim ya, hayat bu kadar uzun değil,
Ne kızlar vardır sana he diyecek
Sizin yaşlarınızda olmak vardı :(
-
Mamba09 adlı üyeden alıntı
"Gidin başka ülkelere, bunlarla uğraşmayın" yazmışsın da çok komik geldi.
Arkadaş, kadın verilecek en güzel cevabı vermiş. Öyle oynamalı, etmeli, sevindirmeli tekliflere hop diye evet diyenlerin düğün fotoğraflarını çekiyorum. 6 ay sonra düğün albümünü teslim etmek için aradığımda "biz ayrıldık" diyorlar.
Kadın en iyi cevabı vermiş.
Ayrıca böyle durumlarda, "kabul et, evet de" gibi şeylerle kimseyi baskılamayın.
Meraktan soruyorum bi albüm 6 aydami çıkıyor
-
Beyler hereks cumhurbaşkanımıza kulak versin
-
11 Temmuz 2017, 13:17
Kusura bakmasın ama çocuk haketten çocukmuş yani.. "Benim burdan ölüm gider evet de.. Beni Seviyon mu. Bak bu kadar yoldan geldik bee.." bunlar nedir yaa, hem kendini hem kızcağızı rezil kepaze etmişsin. Ayrıca arkadaşların dediği gibi, kesinliği yoksa niye onca insanı oralara sürükleyip, bunca meşakkate giriyorsun ki.. Yazık..
-
11 Temmuz 2017, 13:28
Garip birşey yok bunda ya.
-
11 Temmuz 2017, 13:31
Eleman kızın yanında Brad Pitt.
-
11 Temmuz 2017, 14:10
Zaten eleman kız bulamadığından tek çare eski karısına dönmek istemiştir.
-
11 Temmuz 2017, 14:11
Böyle teklifmi olur ortalığı panayıra çevirmiş çoluk çocukla.Olayın romantikliği falanda kalmamış.Kızı o ortamda rencide etmiş bence.
-
11 Temmuz 2017, 14:11
R3dBull adlı üyeden alıntı
Meraktan soruyorum bi albüm 6 aydami çıkıyor
Bunun sorulacağını tahmin etmiştim de konu kaymasın diye yazmamıştım.
Ben çekimi yapıyorum. Çekim ücretinin yarısını alıyorum. 1 hafta sonra fotoğrafları seçmek için randevu veriyorum. Lâkin balayında oldukları için gelemiyorlar. 1 ay sonra yine arıyorum. Geleceğiz diyorlar, lâkin ücretin diğer yarısını da vermeleri gerektiği için erteliyorlar. Ortalama gelme süreleri 2. ayı buluyor. 2. ayda fotoğraf seçiliyor. Albüm için örnek hazırlıyorum 3 haftada. Bakıyorlar, beğenirlerse baskıya gidiyor 2 haftada geliyor.
Eğer beğenmezlerse, değişiklik yapıyorum -ki bu 6 ay örneği böyle olmuştu-, tekrar örnek gönderiyorum. beğenene kadar bu örnekler devam ediyor. sonra baskıya gidiyor. geliyor. ve telefonla bilgilendirme yapıyorum.
-
11 Temmuz 2017, 14:32
-
11 Temmuz 2017, 15:47
hachiko adlı üyeden alıntı
Ya gidin birader başka ülkelerde şansınızı deneyin uğraşmayın şunlarla..
Başka ülkelerde bitmiş bir evlilik üstüne ikinci teklife böyle gidersen, "evet" demeyi bir kenara bırak, adamla dalga bile geçerler.
Evlenip boşanmış bir çift, demek ki bir araya gelme isteği var erkek tarafının, ikisi hakkında hayırlısı ne ise o olsun derim demesine de, böyle hassas bir konuyu, 20 motosiklet, kadının bulunduğu parka gidip, insanların içinde "evlen baskısı" kurdurarak alsan zaten o evliliğin de bir hayrı olmaz.
Hanımefendi de, gayet düzgün "konuyu damat adayı ile tek başlarına konuşacaklarını" belirtmiş. Böyle efendi davranan kadına laf etmek de hoş olmamış.
Analogue at birth, digital by design. The fat on my body is the designer and the brain is trying to be the coder.
-
11 Temmuz 2017, 15:52
Bunun videosu var onuda izleyin, burda yok galiba yıkılırsınız.
Eleman kaskı havaya atıyor filan biraz saçmalamış o kadar.
Zorla güzellik olmaz..
-
11 Temmuz 2017, 16:15
eski eşinden sonrasını okumadım gibi bi klişeye girmeyecem ama ulan yürürmemiş işte 20 motor değil 100 motorla gelsen ne olacak neyin mantığı ki bu?
-
11 Temmuz 2017, 16:21
bu forumdan da bi abi vardı. uzun bir yol gitmişti ama ikna edemeişti.bayağı bi sayfa konusu dönmüştü.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)