O Kadar Yolu Tep Kaza Yap Evlilik Teklifine Cevap Alama..
Reklamlar
-
11 Temmuz 2017, 16:51
Bu tür teklifler ne bileyim çok gösteri tarzı geliyor.Ayrıca emrivaki.Kesinlikte kötü eleştirmiyorum,sadece tercih meselesi.Sonuç böyle olmuş,açıkcası üzülmedim.Cevabı net olmayan bir durum,toplum baskısı ile netleştirilmeye çalışılmış.
Bekarım,uzun planlarım,hedeflerim gereği ne kadar düşünmesem de,olsaydı böyle olsun istemezdim.
Özel hayat,yuva kurma kutsallığı,su samurları,kumrular Hepsi iki kişi üzerine.Gereksiz kalabalık.Bir vatandaşa hayat arkadaşı olmayı teklif ediyorsun,daha ciddi,anlamlı olmalı,milleti eğlendirmeye luzüm yok.Kurbanlık dana pazarlığı yapılmıyor sonuçta.
Reklamlar
-
11 Temmuz 2017, 16:53
Pöh, aslan gibi delikanlı, başka kız mı yok?
Daha iyilerini bulur inşallah
-
11 Temmuz 2017, 16:58
İki kız babası olarak hanım kızımızı çok taktir ettim.
Çevre baskısına kanmayıp, şatafata kanmayıp kendi kararını diretmiş.
Helal olsun.
Hamdım, piştim, hala hamım.
-
11 Temmuz 2017, 17:26
snappy x adlı üyeden alıntı
bu forumdan da bi abi vardı. uzun bir yol gitmişti ama ikna edemeişti.bayağı bi sayfa konusu dönmüştü.
Unutursak kalbimiz kurusun. Arada açar okurum, öylesine.
Konu kilitlendi, artık mesaj yazamıyoruz. ama konu olarak duruyor.
umarım tekrar bahsini geçirmem, problem olmaz konusahibi yunusus veya başka birileri için.
-
11 Temmuz 2017, 18:11
sey_47 adlı üyeden alıntı
Konu kilitlendi, artık mesaj yazamıyoruz.
ama konu olarak duruyor.
umarım tekrar bahsini geçirmem, problem olmaz konusahibi yunusus veya başka birileri için.
Ula ağlattın bizi yine be.
-
11 Temmuz 2017, 18:46
Hanımefendiyi tebrik ederim,milletin gazına gelipte evet dememiş,kendi hür iradesini kullanmış,geçmişte kim bilir ne yaşandıda boşandılar,işin başına gitmekte fayda var
-
11 Temmuz 2017, 19:26
-
11 Temmuz 2017, 20:14
Cevap çok normal. Arkadaş yaptığı organizasyon ile kadın ruhundan anlama, yol yordam konularında çok başarısız biri olduğu izlenimi veriyor. Kadınları anlamak zordur. Bu konuda engelli olanlar için ise imkansızdır...
-
11 Temmuz 2017, 21:41
Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla organizasyon çok çok kötü. Ayriyetten daha önce boşanilmis, durduk yere degildir herhalde. Ne yasandigini bilmiyoruz onceside. O yuzden "kadınlar sevmiyor, sunlarla ugrasmayin" tarzi yorumlar cidden boş, gereksiz.
Iki romantiklik yapti diye ( romantikligi tartisilir) adam cok sevmis olmuyor.
Karisina dunyanin dayagini atip, kadin baba evine gidince ise geri donsun diye kapisinda yatan, yoluna gül seren adamlari da cok gorduk, okadar eziyet ettikten sonra boyle hareketler anlamini yitirir. Hersey disardan goruldugu gibi degildir.
-
11 Temmuz 2017, 23:26
Bana öyle bir ortamda evlenme teklif etse biri Mars'tan bile gelse hayır derdim herhalde.Flash TV kokuyor fotoğraflar.
-
11 Temmuz 2017, 23:36
-
12 Temmuz 2017, 00:09
sey_47 adlı üyeden alıntı
Konu kilitlendi, artık mesaj yazamıyoruz.
ama konu olarak duruyor.
Okudukça ağlıyoruz diye mi kitlendiydi ki konu, @yunusus mu kitletmişti
-
12 Temmuz 2017, 00:25
Kıza fenalık gelmiş belli, daha yaşı da küçük, erken evlenip boşanmış daha çok toy bu gençler. Elemanda mont Dainese, şekil o biçim ama konuşunca seviyesini belli ediyor. Mahalleli motorcu genç sosyete özentisi teklif yaparsa böyle olur. Bu işler biraz haberli olur yani kızın %1 bile evet dememe ihtimali varsa yapmıcan böyle.
-
12 Temmuz 2017, 01:02
başka konu açabilirsin artık hakiko
-
13 Temmuz 2017, 19:25
DKN adlı üyeden alıntı
Dalga geçiyonda anasayfaya haber olmuş işte :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:24 ----------
DKN adlı üyeden alıntı
Dalga geçiyonda anasayfaya haber olmuş işte :D
-
13 Temmuz 2017, 20:16
Boyle ozel hayatini bu tarz soytariliklarla niye yere serer ki insan?Kadin bosuna bosanmamistir zamaninda.Emrivakiyle olur mu bu isler?Kadin ne kadar olgunsa oğlan da o kadar zıpır
-
13 Temmuz 2017, 21:16
elemanı taktiği yanlış bir bayanın yanında her zaman
ağır başlı,güler yüzlü,samimi ama mesafeli olacaksın
öyle kaskı havaya fırlatır ve o kadar adamıda yanında goturursen olmaz neyse ikisi içinde her şeyin hayırlısı
-
14 Temmuz 2017, 09:09
Yannış seçim..
Bence motorsiklet çetesi değil de DEVE KERVANI olmalıydı.. Develer kına yüklü olmalıydı. Belki o zaman olurdu..
Şarjlı ceryanlı DİŞ fırçası ile ağaçtan koparma dal arasında kararsız kalanların filmi bu...
-
14 Temmuz 2017, 11:51
Kadınlar bir tülü erkekleri anlayamıyorlar, daha doğrusu ne mal olduklarını anlayamıyorlar. "Ben o cevabı almadan buradan gidersem İstanbul'a benim ölüm gider" diye konuşan bir adamla evlenilmez. Evlenmeyi bırakın, ben bununla erkek olarak oturup aynı masada futbol bile konuşmam. Bu adam katıksız cahildir. Cahil olduğu her türlü konuşmasından belli oluyor zaten. Evlenmeden önce yerlere oturup çicek verir, evlendikten sonra diklenirsen döver, küfür eder, hayatı zehir eder. İkinci resimde kızı bileklerinden tutuşuna bakın. Belki de kız adamın bu tarzından hoşlanmadığı için istemiyor.
Bence iyi olmuş.
-
14 Temmuz 2017, 14:04
Ulan kaska acıdım nereye gıttı o kask =)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)