Süreye takılmayın. Hız limitini aşmayın yeter. Binek taşıtlar için 120km/s motosiklet için 100 km/s
Biliyorum yüksek cc motorlar için 3 şeritli otobanda 100 çok saçma olmuş ama yapacak bir şey yok.
Süreye takılmayın. Hız limitini aşmayın yeter. Binek taşıtlar için 120km/s motosiklet için 100 km/s
Biliyorum yüksek cc motorlar için 3 şeritli otobanda 100 çok saçma olmuş ama yapacak bir şey yok.
şööyle otoyol kenarında bir starbuck'sımız olmadı ki
Girişte hgsyi okutmayın ve plakayı kapatın çıkışta en uzak mesafe bedeli düşer hgs den o da olsun olsun 5 6 lira olur. Ceza yemekten iyidir
şimdi otobancılar düşünsün hahaha :D bende aldığım hgs yi vitrine koyayım gitsin.
Her türlü beşerinin ortak noktasıdır para denen şey. O nedenledir ki cezalar çok daha ağırlaştırılsa daha net çözümler elde edilebilir sanki.
kimse, bende o zaman sağ şeritten 50 ile giderim dememiş.. hep engelleri aşma mücadelesi
eskiden yol bitmesin diye yavaş giderdim.
şimdi yine aynıyım.
eeeeee
ben bu mesajı niye yazdım ?
http://www.mynet.com/haber/yasam/hgs...ular-3151990-1
Şaşırdık mı tabi ki de şaşırmadık.Hepimiz bu tip manzaraları bekliyorduk.
tarihi ve sıcak fırsat: otoban çıkışlarına çay, kahve, tost, sıcak ve soğuk içecekler satan büfe ya da kantin tarzı yerler açılması. fiyatları da makul düzeyde tutarsanız parayı çuval çuval kesersiniz terbiyesiz olayım.
tabii ki de gölgelikli tente ve de bol bol tabure. ücretsiz wifi. televizyon falan..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)