Kesin kask kamerasıda vardır bunun. Tabi patatez olunca atamamıştır videoyu.
Kesin kask kamerasıda vardır bunun. Tabi patatez olunca atamamıştır videoyu.
Haklıyken haksız duruma düşmemek çok mühim. Tüm doğrular siliniyor bir anda. Şunu unutmamak lazım ki; her tip insan var trafikte. Yeri geliyor kardeşimizle bile hiç benzeşmiyorsak, trafikte de yaptıklarını alttan almasını bekleyemezsin. Yine çatacak olanlar çıkacaktır muhtemelen, ben taksiyi ya da motosikletliyi savunmuyorum. Sadece bu tarz şeylere bulaşılmaması gerektiğini savunuyorum.
Cinayete teşebbüsten yargılanması gerekiyor. Ama adamın hafifletici sebebi var. Milletin aynasını kırmayın . Hata her zaman olucak , sinirlenmenin de bir adabı var. Ülkemizde eğitim seviyesi düşük insanları övdüğünüz sürece bu algı ne motorcu da ne taksici de değişemeyecek. En büyük erkeklik efendi kalabilmektir. Kavganın da tartışmanın da bir adabı vardır. İlla kırıcaksanız da kafanızın içinde beyin denen bir bölge var açık yolda kırıp canınızı riske atmayın bari.
Taksicinin aynasını niye kırıyorsun. Bu ara kamera takan kafasına kendini bi halt sanıyor. Ne gerek var böyle tartışmalara Aldinmi şimdi oldumu böyle. Olan sana oldu bence çok yerinde oldu sonuç. Bu ahlaksızlar yüzünden bizi öcü gibi görüyorlar.
Öfkeyle kalkan zararla oturur derler.
Şu ayna kırıp video ya çekenler yüzünden moda olmaya başladı gibi geliyor bana
Trafikte sakin ve dikkatli olmayı öğrenmesi lazım herkesin.
Demek ki ayna kırmanın verdiği zevk kemik,kol bacağının kırılmasından verdiğinden fazla.
Taksici çok büyük sıçtı... Hastane raporu vs. varsa, şikayet ederse motorlu, o taksici daha belini doğrultamaz ben diyim...
sanırım motosiklet kaçmaya çalışırken kaçamadı.
gidonda rüzgarlık varmı yokmu anlayamadım ama var galiba
aynayı kırdıktan sonra elini gaza getirip gezı verene kadar adam vurdu o arada.
vurmadan önceki anda motor hızlı kalkıştaydı galiba.
Elbette bir ayna ile bir kırık parmak bile kıyaslanamaz. Ama şu da bir gerçek ki böyle bir durum tahrik olarak değerlendirilir. Şahsen 30-40 bin km araba kullanmış biri olarak elimden geldiğince trafikte sakin olmaya çalışırım. Ama biri benim aynamı kırsa refleks olarak o anki sinirle böyle bir şey yapmam diyemiyorum. Çünkü bu tip olayları izlerken bile sinirleniyorum. Umarım hiçbir zaman tecrübe etmem böyle bir şeyi de öğrenmek zorunda kalmam.
"Yanlış yapanın alıcan aynasını!.." diye millete gaz verenler kına yaksın...
TAMMMMAMMMMMMMMMMMMMMMMM OLDU MU ŞİMDİ. Bir önceki ayna vurmalı kırmalı video ki hak yerini bulmuşçular şimdi yorum yapabilir mi ?
Ne diyoruz kime ne anlatıyoruz. Kendi gününüzü belkl de gençliğinizi hayallerinizi berbat etmeye değer mi ?
Neyse çatışmalar ve ben öyle değil böyle demiştim diyenler birazdan başlar...
iki adet zeka yoksunu içeren video. en ufak tartışmada ayna kırmaya kalkıyoruz. birinin ayna kırmak haddine değil diğerinin motorcunun üstüne sürmek haddine değil. ikisine de acımam. az sakin olmayı bilsin trafiğe çıkan
"Araba kullanmaya yeni başladım, sol tarafımdan çarpan birşey görüp sesini duyunca irkildim, istemsiz olarak direksiyonu sola kırıp gaza bastım. Kasıtlı olarak yapmadım." dese sıyrılır bence taksi sürücüsü veya başka bir araba kullanıcısı.
Riptalon kardeşim
arabayla sen motorumu yakalıycaksınhemde ineceği yere kadar
bu cümleyi motor kullanan birisi yazmaz,,hiç bir araba ile motoru yakalayamazsın,buna imkan yok
ancak boş otoyolda düşük cc motora yaklaşırsın ama eğer motoru kullananın haberi varsa yine yakalayamazsın,,adam emniyet şeridinden tersine döner yine kaçar sen kalakalırsın
yalnız motorcunun aynayı kırmasını tastiklemiyorum,çok yanlış bişey,birde bu işin kul hakkı boyutu var,,benimde aracım var bende yakalasam döverim ama kaçarsa yakalamanın imkanı yok
Taksici dersini vermiş. Og olsun. Umarım bu ibret olur. Elalemin aynasını kırıp kaçıcan.yok ya adama o aynayı monte ederler öyle.
bu allahın belası şehirde birbirine kızıp silah çekip birbirini vuran insanlar var ne aynası allah aşkına.
cemi cümle kafayı yemiş bu şehrin insanları.
lanet olsun motorcusuna da taksicisine de. medeniyetten uzaklaştıkça uzaklaşıyoruz. arap olduk iyce.
Motor da araba da kullanıyorum ve her şeyin farkındayım. Dediğimin arkasındayım. Elimden geldiğince takip eder, gerekirse plakasını alır bir şekilde adres bulur o motora zarar veririm. Bu insanlar hepimizin imajını zedeliyor. Burada konu hakkında en ufak geyik muhabbeti dahi yapmamak gerek. Zaten bize karşı ciddi bir düşmanlık var. Bunu değiştirmek için ne yapmalıyız diye tartışacağımıza burada kim haklı diye konuşuluyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)