Araba motoru sistemiyle çalışan motosiklet üretti..
Reklamlar
-
06 Haziran 2017, 14:14
Reklamlar
-
06 Haziran 2017, 14:21
Al panigale motorlu msx
-
06 Haziran 2017, 15:48
mustafa_325 adlı üyeden alıntı
Kimseye zararı yok ama yararı da yok. Adam kendi çapında toplama bir araç yapmış kullanıyor. Sonra birileri gelip sanki çok büyük icatmış gibi haber yapıyorlar. O haberi yapan kişiler de biliyorlar bunun bir icat olmadığını ama işte laf olsun dikkat çeksin diye böyle saçma haberler yapıyorlar.
Yani burada dalga geçilen şey adamın toplama motosiklet yapması değil abartılı yapılan haberler.
Şimdi bu amcanın yaptığı kerpiç ahırı çok büyük bir mimari esermiş gibi haber yapsak, aklı başında birileri de çıkıp dese ki "Bu sadece bir ahır. bir önemi yok. etrafta çok daha iyi binalar var zaten" Diyebilir miyiz ki "Siz anca konuşuyorsunuz. Sizde yapın bişeyler de görelim"?
Umarım anlatabilmişimdir.
Ben daha iyisini yaparım demiyorum.Bu yüzden eleştirmiyorum.Adam yapmış bişey sadece eleştiriyorsunuz.Yok haberler abartıyormuş izleme o zaman zorla mı seyrettiriyorlar.Haber yapanın işi bu herşeyi abartacak bunuda size mi soracak ?
-
06 Haziran 2017, 16:05
Haberi yapanlarda var yamukluk.Amcamız böyle bir şeye sahip olmak istedim ve yaptım diyor o kadar.Ellerine sağlık amcamızın
-
06 Haziran 2017, 16:10
korayuzuner1 adlı üyeden alıntı
Ben daha iyisini yaparım demiyorum.Bu yüzden eleştirmiyorum.Adam yapmış bişey sadece eleştiriyorsunuz.Yok haberler abartıyormuş izleme o zaman zorla mı seyrettiriyorlar.Haber yapanın işi bu herşeyi abartacak bunuda size mi soracak ?
Haber yapan kişilerin görevi "her şeyi abartmak" değil objektif olarak bilgi vermek. Senin mantığa göre isteyen istediği kadar saçma şeyler söyler kimse de bir şey diyemez.
-
06 Haziran 2017, 16:11
-
06 Haziran 2017, 17:23
Benim ilgilendiğim konu bir kişinin arabadan motosiklet yapması senin ilgilendiğin konu falanca haberin bunu abartarak anlatması,üretim,objektiflik.
-
06 Haziran 2017, 17:42
amcamızın eline sağlık, birisi elinden tutup imkan verirse neden iyi şeyler başarılmasın? zaten zenginler hayatında keyif sürmeyle meşgul iken böyle fakir kesim ise artık hayatın işgencesinden kurtulmak için kendi işlerini kendileri yapar olmuş. varlıklı insanlar elini taşın altına koysalar daha güzel şeyler başarılır.
bu motorun haberi yapılmasında bir sakıncada görmüyorum çünkü bunu görüpte ilham alıp yararlı işlere girişebilecek durumda insanlar vardır belki ne bileyim ben.
her zaman olumsuz tarafından bakmamak lazım konulara.
-
06 Haziran 2017, 17:51
nc diye bi model vardı zaten
-
06 Haziran 2017, 21:11
DKN adlı üyeden alıntı
nc diye bi model vardı zaten
var ama mesele bunu elde etmek için eldeki kolay ulaşılır imkanlara sahip olmak. nc yerli üretim olsa ve yurt dışından aldığımız paradan daha ucuza maliyetini etsek süper olur.
hem yurt dışından buraya gelmesi için nakliye parasından kurtuluruz hem de yurt dışı bu makineden kar etmek için koyduğu ekstra paradan kurtuluruz yani söylerken güzelde uygulamaya gelince ortada bir şey yok.
millette kendine yapıyor anca, bak amcamız kendine yapmış bir tane nc artık millet düşünsün
-
21 Haziran 2017, 18:20
araba motoru sistemiyle çalışan motosiklet üretmemiş hacılar.... araba motorunu motosiklete uydurmuş... nutelle görmüş üniversite 1. sınıf cinconları gibi davranmayın... hiçbir denetime tabi olmayan bu motorla çocuk parkına dalarsa o zaman nerede bu devlet hiç mi kontrol yok diye ağlarsınız...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)