Denizlide bulunan bi arkadaşımız için A rh(+) kana ihtiyaç olabilir denizlide yakınları bulunan arkadaşlar yakınlarının telefon numaralarını yazabilirlermi?
Denizlide bulunan bi arkadaşımız için A rh(+) kana ihtiyaç olabilir denizlide yakınları bulunan arkadaşlar yakınlarının telefon numaralarını yazabilirlermi?
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
Lütfen güncel tutalım. Denizlili arkadaşlara dikkat. Geçmiş olsun kardeşim. Kan meselesi ne yazık ki ülkemizde sorun.
Dün gece de dayım ameliyattaydı ne kadar zor olduğunu anladık. Doktorlar hep son dakikada haber veriyorlar ne yazık ki.
ok hemen alalımbu topicin hakkı ilk sayfa
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
arkadaşlarım ilgilenen herkese tşk ederim arkadaşımız 4 saatlik bi ameliyattan sonra beklenenden daha iyi kan ihtiyacını giderdik. Duyarlılığınız için tşk ederim
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
Dualarımız arkadaşınla.
kardes Allah acil şifalar versin denizlide tanıdıklarım yok ama benim kendi kanım a (+) eger ihtiyac olursa semacan@entegre.com.tr mail ve msn adresim 0542 355 14 09 cep telefon numaram arayabilirsin cekinmeden ne bileyim konyadan aklıma gelenler bunlar belki baska konuda da yardım edebilirsem sevinrim
büyük geçmiş olsun kardeşimize
İlgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederiz arkadaşlar.Canımız kardeşimiz yaklaşık 4-4,5 saat ameliyathanede kaldı.Doktorlar ameliyata almadan önce ters bir şey olma ihtimaline karşı A Rh (+) kan ihtiyacının olabileceğini söylediler.Kritik bir ameliyattı ve Allah'a şükür kolun sinir ve damarlarını dikebilmişler.Sadece bir müddet serçe parmağını kullanamayacakmış.Gerçekten ilgi gösteren herkese çok teşekkür ederim.Başlığın kaldırılmasını rica ediyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)