Şu da bizim görüntüler olsun o zaman;
Şu da bizim görüntüler olsun o zaman;
Ne güzel organizasyon olmuş, şunu düşünen bir insan çıktı sonunda diye bin bir güzel düşünceyle konuya girip; ilk dakikada atletle, kasksız motor tepesinde şebeklik yapan tipler çıktı karşıma...
Eğitim festivali gibi eğitim festivali... Boşu boşuna yükselen ümitlerim, aynı hızla alışıldık seviyeye indi yine.
Çok güzel bir organizasyondu, çok keyif aldım. İnşallah daha da sıklaşır bu tip aktiviteler. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
Aha gideyim dedim ama dünmüş kaçırdık.
Akşama doğru gösterinin yapıldığı yer boşalınca bazı arkadaşlar orada drag yapmaya başladı kafa beyin kalmadı.Zaten sonunda biri duramayıp karşıdaki duvara patladı.Olay olduktan sonra elli tane motosikletli görevli olay yerine geldi.Gördük ki yeteri kadar görevli varmış ama gelip kimse uyarmadı o arkadaşları.Biz iftarı da orada kalanlarla yaptık çok keyifliydi.
Okan Hoca'nın verdiği ücretsiz pratik eğitim dışında, yapılan eğitim faaliyeti var mıydı? Bu eğitim festivaline katılan diğer eğitim yerleri sadece tanıtım mı yaptılar?
Okan hocanın verdiği yerin yan tarafında Road Craft Academy vardı.
Road Craft ve Honda Safety tanıtım için oradaydı. OMM vardı ters tarafta, o da eğitim veriyordu.
"CaRPe DieM"
OMM eğitim veriyormuydu ben standlarını gördüm ama eğitim verdiklerini göremedim. :(
Arkadaşlar,
4 seans dolu dolu eğitim yapabilmek için alanımdan dışarı adım bile atamadım. festival alanını dahi gezemedim o yüzden kim ne yaptı bilemiyorum.
Sevgilerimle
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)