Dal parçası motorcunun ayağına saplandı (video)
-
Orman içindeki patikada yolda kros motorları ile sürüş yapan motorculardan birinin başına akıl almaz bir kaza geldi. Arkasındaki arkadaşının kask kamerasına yansıyan olay anında bir dal parçasının motorcunun ayağına saplandığı görülüyor. Motorcunun ayağındaki çizme dal parçasının saplanmasına engel olamadı.
İşte olay anı.
Reklamlar
-
Bu videoyu alpinestars gönderip ne boktan iş yaptıklarını göstermek lazım.
-
Cok uzman degilim ama Dali ordan cikarmasi biraz tehlikeli olmus. Onu cikarmasi kan kaybina sebeb verir.
Durum direk fotoraf cekmeside ilginç.
-
Dalı çıkartmaması lazımdı. Atardamar kesilmişse dalı çıkartınca oluk gibi kan akardı ve adamı 5 dakika içinde kaybederlerdi. Yapılacak iş adamı artçı alıp tam gaz hastaneye gitmek olmalıydı, kampa dönüp ilk yardım malzemesi almak değil. İlk iş foto çekiyor geri zekalı.
-
Fake. Videonun başında ki görüntüde motorda kan yok sonra fotoğraflarda motorun üzerinde etrafa sıçramış kanlar var. Ayrıca botunda sağ dış tarafıyla oynanmış özellikle kan ve ıslaklık hissiyatı verilmeye çalışılmış.
Uzman kimseleri bu yoruma bekliyorum.
-
Sanki dalı çıkardıktan sonra kanama artmış sürüş sırasında rüzgardan maşaya doğru bulaşmış gibi geldi bana.Bence de dalı çıkarmamalıydı.O yara kolay kolayda iyileşmez diye düşünüyorum .Daldan vücut içine çok sayıda yabancı madde bulaşmıştır.Yara dıştan kapansa içten iltihap yapıp kusma ihtimali var.
-
ayy acımış mıdır?
neyse aramızdaki dr.'lar, sağlıkçılar ayrıca söylerler ama çıkartmamak gerekir diye biliyorum.
-
dainese olaydı böyle olmazdı
-
bot olmasaydı o dal adamın bacağını sıyırıp geçerdi. bot sağlam plastik olduğu için delindikten sonra sağa ve sola yarılmayıp ve kaymayıp dalı direk adamın ayağına vermiş.
dediğim gibi pantolon olsaydı bildiğiniz gibi pantolon saat yönüne kıvrılıp o dalın adamın ayağını sıyırmasını sağlardı. yani en azından bot gibi delinip dalı içeri sokmazdı, mutlaka bir yöne saptırırdı dalı.
-
Video kapak fotosuna o fışkırmış kanları efekt ile eklemişler. tıklanma adına. İşleri güçleri tık olmuş internette adamların.
dal bota girmiş ama bacağa saplanmamış. kurşun sıyırır gibi deri üstünden kesip sıyırmış.
-
% 100 fake.Dalın kırmızı olduğu fotoda dal marka ambleminden girmiş,sözde kansız olanda uc parmak altından. .videoyu açmadım bu yüzden..iş güç tıklanma demek.
-
Fokin mate, fokin fokin fokin amma küfür ettin be amca
-
Anasayfaya böyle konur mu ya, hem de ilk sıradan, mozaiklemeden...
Videoyu da izlemedim. İzlemeyi de düşünmüyorum. Bu yorumu yazmak için girdim.
Site yönetimini bu konuda uyarmak isterim. Televizyonlarda bile mozaiklenerek, buzlanarak - ne deniyorsa adına - yayınlanıyor...
İzlemek isteyen olur, istemeyen olur... isteyen ayrıntılı girer izler ...
Sıçramış görüntüleri, feyk meyk de olsa, siteye girer girmez karşımıza çıkarmak zorunda mısınız...
-
Adamın olayı fotoğraflaması firmaya açacağı davanın ayak sesleri bence.Sadece kendi ülkelerinde değer verselerde gelişmiş ülkelerde insan hayatı çok değerli.
-
adam gık bile demedi ya ben ona hayret ettim. hiç mi bişi hissetmedi acaba?
-
Giren kazığı odasına dekor amaçlı kullanır artık : D
-
Canı hiç acımamıştır sızlamış olabilir.
İnsan beyni böyle anlarda bişey salgılıyordu.
-
Alpinestars tech 3 kullanıyorum.Bot var diye gazı iyice sıkıyordum fakat videoyu gördükten sonra kısacağız anlaşılan
-
Dalın fotoğrafını çekerken adam dal botun sağ tarafından girmiş görünüyor. açı değişip diğer taraftan çekerken de dal botun ortasından girmiş gibi görünüyor.
Ayrıca, bot kalın ve bacağa gömlek gibi yapışan bişey değil. üstelik kumaş gibi sıvı emen birşey de değil. delik bacaktan akan kan botun içine komple dolacak da, sonra botta açılan delikten çıkacak da botun dışına bir de kumaşmış gibi yayılacak.. kafadan 2 litre kan eder. bayılmaması imkansız. kaldı ki motoru kampa kadar sürecek...
Ayrıca az mantıklı olun abicim. o söktükleri güya tahta parçasındaki kanın bulaştığı mesafeye bakın. Adamın bacağının kalınlığını neredeyse ikiye katlayacak. ama botu delip diğer tarafından çıkmamış. Üstelik birinin bacağına kıymıklı kıymıklı kırılmış tahta parçası haşırt diye girecek, sen o tahta parçasını hoşurt diye sökücen, adam gözünü bile kırpmayacak. o bacaktan o kadar girmiş tahtayı ( girse ) insan bi çekişte çıkaramaz. çıkarırken o kadar çok doku hasarı verir ki adam kan kaybından bayılmasa acıdan bayılır.
Videonun fake olduğuna sanırım bu kadar şey yeter. zira bir A4 dolusu kanıt var
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)