keşke biraz daha kuruyemiş ve bira stoğu yapsaydım :(
Bu YS 125 meymiş arkadaş 10.350 tl
verilen mesaj net: "parasi olan alsin, fakirler ile ugrasmak istemiyoruz"
bir yandan hak vermek gerekiyor. fiyati yuksek tutarak daha elit, daha bilincli bir kitleye hizmet sunmak istiyor olabilirler.
artık rutın perıyoda bagladılar , her ay zam..
gecen yıl 6000 lıra olan delıgth bıle 10 bıne dayanmıs.
yalnız gercekten Turkıyeden cekılmek ıstedıklerıne ınanmaya basladım ,bu fıyatlara en cok honda sevinir.
Bu ülkeye bu fiyatlar az bile.Bence YBR 15.000 TL den başlamalı.Bu vatandaş en iyi kazık atanı seviyor.Yamaha da ortama ayak uyduruyor.Bir zam daha yapsın,parti kursun Yamaha En az 51 oy alır.
Zam değil o güncelleme zam olsa duramazdın
Ülkemiz çok yakında şaha kalkacak. Seziyorum... Sözde daha ucuzu olmayan şok markette bile domates 12,95TL. Yamaha 1 senede %25 zam yapmış çok görülüyor. Dünya devi olacağız göreceksiniz.
dolar euro düşmüşken kawasaki alın.
Bunlar iyi gunler... Ekonomi yavas giden bir gemi. Birkac sene once alinan kararlarin etkilerini goruyoruz. Daha cok var dibe...
Bunlar hep kıskançlıktan. Yüce liderimiz TAYYİP babuşu kıskanmaktan hep
10 bin liralara satılan RX3i EVO şimdilerde 14 bin... Çinlilerin boyu kısaysa o kadar da değil
MONDİAL MR VULTURE (2012-2016) // MONDİAL RX3İ EVO (2017-2019)
Forumda ne zaman R25 hakkında açılan başlık sayısı azalsa yamaha zam yapıyor. Zammın tek amacı motosiklet.net de başlık sayısını çoğaltmak yoksa hepi topu 125 kilo alüminyum. Kaç para ki alüminyum un kilosu?
Hepimiz 3 er 5 er başlık açsak indirim bile alırız
Yamaha bir sezonda çıkarmadan 5 zam yapabiliyor
Yamaha alın istikrar devam etsin...
Mt25'e 1500tl zam...e yuh diyorum ya yuh!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)