Trafikten men edilen 1200 motosiklet geri dönüşüme gönderildi
Reklamlar
-
Gaziantep'te trafikten men edilen ve 6 aydır sahiplerinin almadığı otoparklardaki bin 200 motosiklet ve 20 otomobil, ahtapot vinç yardımıyla kamyonlara yüklenerek Makine Kimya Endüstrisi Geri Dönüşüm Merkezi'ne gönderildi.
Gaziantep’te son 1 yıldır trafik polis ekipleri ve jandarmanın yaptığı denetimlerde muayene, ruhsat ve sigorta eksikliği, plakası bulunmaması gibi nedenlerle trafik tescili bulunmayan ya da çalıntı, sahte plaka ve kapkaç gibi suçlarda kullanıldığı belirlenen motosikletlere el konularak Yediemin otoparkına çekilen bin 200 motosiklet ve 20 otomobil, aradan geçen 6 aya rağmen sahiplerinin geri almaması nedeniyle Makine Kimya Endüstrisine (MKE) gönderildi.
Otoparkta polis nezaretinde ahtapot vinç yardımıyla kamyonlara yüklenen motosiklet ve otomobiller, yola çıkartıldı. MKE Geri Dönüşüm Merkezi’ne ulaştırılacak olan araçların burada parçalara ayrılarak, ihale ile satılması ya da fabrikalarda barut, roket, silah, mühimmat, fişek, patlayıcı yapımında kullanılması bekleniyor.k
Kaynak: Milliyet
Reklamlar
-
En az 1 milyon tl ülkeye zarar olmuş. Tanesini bin liraya millete satsalardı ne olurdu yani?
-
mustafa_325 adlı üyeden alıntı
En az 1 milyon tl ülkeye zarar olmuş. Tanesini bin liraya millete satsalardı ne olurdu yani?
Hangi mantıkla bunu söylüyorsunuz çok merak ediyorum. Olması gereken yapılmış. Oradaki motorların çoğu plakasız, çalıntı veya başka bir sebepten dolayı çekilmiş motorlar. Trafik zaten ihaleyle bunları hurdacılara satıyor. 1 milyon tl yi nerenizden uyduruyorsunuz anlamıyorum.
-
Mucit23 adlı üyeden alıntı
Hangi mantıkla bunu söylüyorsunuz çok merak ediyorum. Olması gereken yapılmış. Oradaki motorların çoğu plakasız, çalıntı veya başka bir sebepten dolayı çekilmiş motorlar. Trafik zaten ihaleyle bunları hurdacılara satıyor. 1 milyon tl yi nerenizden uyduruyorsunuz anlamıyorum.
1 milyon tl oradaki yok edilen motosikletlerin minimum değeri. Havaalanında bırakılan eşyalar nasıl satiliyorsa bunlarda satılabilir
-
facepalm
-
satarken, mezar yerinizi de yanında bedava veriyoruz deselerdi mesela.
-
Çalıntı dedikleri, sahiplerine haber verilmeyen araçlar. Aracın çalındığında haber vermezlerse nereden haberin olacakta gidip alacaksın. :(
-
1 milyon tl oradaki yok edilen motosikletlerin minimum değeri. Havaalanında bırakılan eşyalar nasıl satiliyorsa bunlarda satılabilir
asdasfasdfasdfasdf...... profil resmindeki adam gibi güldüm :D
-
Plakasiz ehliyetsiz evraksiz gezen vatandaşı da bence hurda ya ayirsinlar
-
hh var orada ya. Çocukluğm aklıma geldi. Ne deperdi meret
-
http://imageshack.com/a/img924/7176/oPfanX.jpg
Arabalara korku filmi izletiyorlar sanki..''Sıra sizede gelecek''..!!
-
ismail sen adlı üyeden alıntı
Arabalara onu yapamazlar işte. O biraz yürek ister. Sen sahibine haber verme 6 aydır bekliyor diye geri dönüşüme götür. Oh ne ala memleket.
Orda yıllardır yatan arabalara niye onu yapamıyolar. Çünkü araba değerli. Ama motor ucuz nasılsa. Hatta ve hatta o yediemin değosunda duran araçları kullandıklarını bile tahmin ediyorum.
-
korkmazunal adlı üyeden alıntı
Arabalara onu yapamazlar işte. O biraz yürek ister. Sen sahibine haber verme 6 aydır bekliyor diye geri dönüşüme götür. Oh ne ala memleket.
Orda yıllardır yatan arabalara niye onu yapamıyolar. Çünkü araba değerli. Ama motor ucuz nasılsa. Hatta ve hatta o yediemin değosunda duran araçları kullandıklarını bile tahmin ediyorum.
Yaparlar hocam yürek filan da istemez.Mevzuat belli ihale ile satılır.Ancak yediemin otoparkında ki araçlardan benzin,akü,bilimum parça çalınması bilinen şeyler.
Cahillerle tartışmaya girmeyin. Ben hiç yenemedim.-İmam Gazali-
-
Pangea adlı üyeden alıntı
Yaparlar hocam yürek filan da istemez.Mevzuat belli ihale ile satılır.Ancak yediemin otoparkında ki araçlardan benzin,akü,bilimum parça çalınması bilinen şeyler.
Onu yapamazlar dediğim parçalayamazlar anlamında. İhale ile satılanları biliyorum tabi ki. Düşün BMw almışsın ama garajda duruyor ve 6 ay gidemedin oraya parçalıyolar arabayı. Kan çıkar orda :D
-
Türkiyede sıradan bir gün
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)