Trafik Sigortası Tavan Fiyatlar
Reklamlar
-
Evet arkadaşlar sabah itibariyle bende sigortamı yeniledim. Bugün Benimde sigortam bitiyordu. İki gün önce sigortacımdan MT-09 için fiyat aldığımda en uygun anadolu sigorta olmak üzere 350TL nin üzerinde teklif veriyordu. Bugün halk sigortada en uygun 175TL ile sigortamı yaptırdım. Beklediğimden oldukça düşük geldi açıkçası.
Halk Sigorta %3 plaka indirimi %45'de hasarsızlık indirimi verdi.
Reklamlar
-
Evet 1600 tl lerden 350 fiyat çıkmıştır ömür boyu sürmesi dileğiyle
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
-
Ayrıntılı bilgiye genelgeyi okuyarak ulaşabilirsiniz.
-
sigortacımla konuştum, iptal olmamasını bypass etmek için satış yapman lazım dedi. Şimdi bunu araştırıp hanımın üzerine alayım. 1 ay önce 1050 yaptırdığım sigorta bugün 360tl. satış masrafına 150tl civarında duydum, doğru mudur?
-
ybrm40 adlı üyeden alıntı
sigortacımla konuştum, iptal olmamasını bypass etmek için satış yapman lazım dedi. Şimdi bunu araştırıp hanımın üzerine alayım. 1 ay önce 1050 yaptırdığım sigorta bugün 360tl. satış masrafına 150tl civarında duydum, doğru mudur?
125 TL ödedim geçen hafta.
-
ybrm40 adlı üyeden alıntı
İlk kullanıcı diye yüksek tarifeden çıkmasın sigorta?
-
Benim sigortacı iptal edip yenisini yaparız dedi. 15 gün önce yaptırmıştım sigortayı. 130 TL 'ye yakın indirimli çıktı.
-
5 gün önce 612 liraya yaptırdım. Bakan geriye dönük iade yapılacak açıklamasını yaptı diye rahattım ama Şimdi poliçeyi iptal etmiyorlarmış. Bilseydim bir ay beklerdim. Emeği geçen herkese haram zıkkım olsun aradaki fark.
-
[/COLOR]
loremipsum adlı üyeden alıntı
Benim sigortacı iptal edip yenisini yaparız dedi. 15 gün önce yaptırmıştım sigortayı. 130 TL 'ye yakın indirimli çıktı.
Bende 1 nisanı bekleyip yaptırdım ama yalan oldu.Nasıl iptal ettirdiniz acaba benim iptal etmediler çünkü.
-
fiyatların bu kadar da düşeceğini sanmıyodum. 2.piyasası baya canlanır şimdi
-
sigortacımla konuştum. iptal ile ilgili henüz bir haber yok dedi.
10 gün önce 747 tl ödedim. şimdi 349 tl.
gerekirse eşime satar yine fiyatı düşürürüm.
-
-
Blindfire adlı üyeden alıntı
Yıl sonunda bitiyor. Sonra kaşıkla verdiklerini kepçeyle alacaklar.
-
ben de yeni kullanıcıyım zaten. o yüzden benim kaybım yok
Bu arada satış yapınca noter masrafı, mtv ve o zamana kadar olan sigorta haricinde kaybım olur mu?
*
-
Hep rafarendum ayağına yapılıyor beyaz eşyada ötv indirim sgorta tavan fiyatı kısa süreli göz boyama HAYIR
-
Başbakan yardımcısı şimşeğin ifadesi "Sektörlerin fiyatlamasına müdahaleden yana değilim.'' Yıl sonuna kadar düşünüyoruz tavan fiyatı.
Bence meali: araç sahiplerini Aslanların önüne parçalasın diye atıyoruz yakında yeniden... referandum ayağına yaptık, Hayır çıkarsa ki biz bundan tırsıyoruz olabilitesi yüksek zaten ve yıl içinde tekrar pişirip anayasayı önünüze yine dayamak istediğimizden. sizinle oynuyoruz. Tavan fiyat Hayırlı olsun genşler
Ulan direk aklıma GSS geldi. gevurun insana yapmayacağından bile beterken 53 tl sabite indi , gelir testi yok, geçmiş faiz yok dendiya şimdi.
Yıl sonunda geri 200 tl olur, ha birde özelleştirip tavan fiyatı kaldırdınmı
https://www.youtube.com/watch?v=cgy2uTjp1Kk
-
Az önce sigortacıma gittim. Anadolu sigorta, doğa sigorta gibi sigorta şirketleri sistemlerini kapatmış. Resmen trafik poliçesi kesmiyoruz diyorlar.
-
Fr.Sante adlı üyeden alıntı
Az önce sigortacıma gittim. Anadolu sigorta, doğa sigorta gibi sigorta şirketleri sistemlerini kapatmış. Resmen trafik poliçesi kesmiyoruz diyorlar.
Diyerleri fiyat veriyorlarmı 4 5 katı alamadıkları içindir belki veya yeni sistemi düzenliyor olabilirler de olabilir
-
MeNGuC adlı üyeden alıntı
Diyerleri fiyat veriyorlarmı 4 5 katı alamadıkları içindir belki veya yeni sistemi düzenliyor olabilirler de olabilir
Adını unuttuğum 1-2 tanesi 500 küsür teklif verdi. 300-350 olması gerekiyormuş. O yüzden yarın sabah tekrar gel dedi.
-
Yardımcı olursanız sevinirim...
Honda Forza 300 cc... Yarın teslim alacağım inşallah... İstanbul / Büyükçekmece
Ben 28 Yaşındayım , Üstüme kayıtlı 2 tane araba var ve trafik poliçeleri vs....
Ablam 33 Yaşında , Hiç üstüne araç kayıtlı değil ve hiç trafik poliçesi geçmişi yok...
Sigorta ücretleri hangimize daha düşük çıkar ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)