Sadece bu sene için geçerli ve eski poliçeyi iptal edip yenisini alamıyoruz.
Ne anladım lan ben bu işten..
Sadece bu sene için geçerli ve eski poliçeyi iptal edip yenisini alamıyoruz.
Ne anladım lan ben bu işten..
Poliçeyi iptal edip yeni fiyatlardan faydalanamıyoruz. Ancak 1 yıllık süresi biten yeni tekliflerde geçerliymiş bu düzenleme.
sbm den sorgulattım biraz önce birçok firma 296 tl fiyat verdi geçen sene 770 tl en ucuzdu gerçekten indirim geldi busefer, hayırlı olsun
An itibari ile sbm üstünden tekrar trafik sigortası teklifi aldım. Zira saat olarak 00:00'dan önce en ucuz teklif 440 TL çıkıyordu. Şuan 236 TL çıkıyor. Yarı yarıya düştü. Ve daha teklif vermeyen firmalarda vardı. Bence biraz daha düşük çıkacaktır benim ki dedim.
780'den 288'e düştü. Yalnız hepsi 288 teklif veriyor. Küçükler ezilecek belliki.
Korkarak yaşıyorsan eğer sende hayatı seyredenlerdensin..
8saat önce 1096 tl teklif veren anadolu sigorta şimdi 339 tl teklif veriyor
8 nisanda yaptırdım. 3 ay içinde policeyi iptal edebiliyorduk. bu hakkımızı kullanamayacakmıyız
Aynen benim de bu ay sonu bitiyor. ÖYle bir zamana denk geldi ki. Yarın bakıma götüreceğim motoru. 250-300 arası tutacaktır. Bakım olmasa yarın ilk iş sigortayı erkenden yenilerdim. Çünkü referandum sonrası acaba fiyatlar tekrar fırlar mı lan düşüncesinden alamıyorum kendimi :d
Biraz önce aldım teklifleri. 4. Basamak yeni trafiğe çıkacak kişi statüsündeyim.
191 TL alıyorum sbm sisteminden. Sanırım 600-700 TL civarıydı son 6 ayda aldığım fiyatlar. 2 sene önce yaptırdığım sen son sigorta da 170 veya 180 küsürdü diye anımsıyorum.
Bizi 2 sene boyunca sigorta şirketlerine öptürenlere selamlarımı gönderiyorum buradan.
2 sene sigorta yaptırmadığım için yeni sigorta yaptırırken herhangi bir cezai bedel öder miyim ?
Yok öyle bişey.
Trafik sigortası sadece karşı tarafın hasarını öder, hatalı isen.
Kasko ise herhangi bir durumda trafik sigortasının yetemediği durumlarda hem kendi hem karşı tarafın hasarını öder. Trafik sigortasının limiti 30bin TL mi ne. Trafiktek herhangi bir porsche'nin bir farını bir tamponunu kırsan zaten 30bin TL'yi bulursun.
Az önce sorgulattım. 880 tl'ye yaptırdığımız sigorta 329 tl'ye düşmüş. 2 gün önce de sorgulatmıştım en düşük 749 tl çıkıyordu. Yani tavan fiyat uygulaması işe yarar bir uygulama olmuş.
Arkadaşlar hep aynı soruyu soruyor gibi oluyoruz ama bende dün yaptırmıştım benim henüz motorumun plakasıda yok.Ruhsat işlemlerini yapmamıştım. Bunudamı iptal ettiremiyoruz acaba.
23 martta yaptirdim 1190 liraya şimdi ne yapacağım ben 380 lira cikiyor sorguda. Resmen soygun sigortadan iade alma şansımız var mı ?
Evet, dün 898 TL çıkan sigorta bugün 293 TL çıkıyor.
Banada en düşük 500-700-1200 sırasıyla çıkarken şu an itibariyle 191.82 çıkıyo. Sigortamda mayıs 7 sinde biticek.
Referandumdan sonra bi yukarı hareket yaparmı acaba
Bide yeni biley farkettim. Arabam
için sorgu yaparken
Poliçe vade bitimine son 30 gün kala Trafik Sigortası Teklifi alabilirsiniz. KOD:5010
Uyarısı verdi. Artık istediğimiz zaman sorgu yapamicaz galiba.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)