Yaptığı Motor Kazasını Saniye Saniye Kayıt Etti
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Aydın, Kuşadası'nda liseli A.E.Y okuldan çıktıktan motosikletle seyir halindeyken önündeki otomobile çarptı.
17 YAŞINDAKİ LİSE ÖĞRENCİSİNİN MOTOR KAZASI
Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Hasan Fatma Önal Anadolu Lisesi'nde okuyan 17 yaşındaki A.E.Y isimli bir öğrenci, okul çıkışında Kuşadası çevre yolunun Yavansu Mahallesi bölümünde motosikletiyle birlikte seyir halindeyken bir anda dalgınlıkla önünde fren yapan otomobile çarptı.
Ekipmanlarının tam olması nedeniyle kazayı burnu bile kanamadan atlatan A.E.Y. isimli öğrenci, kaskında taşıdığı kamera ile de yaşadığı üzücü kazayı saniye saniye kaydederken, ortaya da ilginç görüntüler çıktı. Kazayı, sosyal medyada grom rider isimli kendi sayfasında yayınlayan lise öğrencisi, takipçilerine de uyarılarda bulunarak, " Benim motosiklet kullanırken ekipmanlarım tam olduğu için kazada burnum bile kanamadı. Ancak, bir anlık dikkatsizliğim sonucu kaza yaptım. Her zaman şans böyle yanımızda olmayabilir, lütfen dikkati elden bırakmayalım " dedi.
Reklamlar
-
insan gelir bişeyin varmı diye sorar, adamın umrunda bile değil ilk yaptığı hareket arabanın arka tamponuna bakıyor. yazıklar olsun böyle zihniyete, iyiki arabası seat başka bişey değil. kaza yapan arkadaşada geçmiş olsun,
-
Dalgınlık değilde , aracın stop lambası yanmıyor sanırım yada ben fark edemedim ,
ama neyse ki bişey olmamış...
-
banada önce yanmıyor gibi geldi ancak yanıyormuş
-
defalarca bu tarz durumdan kıl payı kurtuldum.dikkat bir an kaçtımı çok tehlikeli..
-
Bunun haber niteliği nerede anlam veremedim.sanki 4-5 yıl öncesine gidip hayatımıza action camler yeni yeni girmiş ve böyle bir gencimiz yapılmayan birşey yapıp kamerasını kaskına monte etmiş sans bu ya birde kaza gecirmiş o anıda bizler ilk defa deneyimlicekmişiz gibi. Hocam youtube gir motosiklet ile ilgili video izle site sana zaten birsürü istemesende kaza videoları çıkartıyor üstelik bunun ilginç bir yanıda yok ne yani kask ekipmana vurgu ne bileyim böyle saçma geldi
-
insan bir önce sorar geçmiş olsun sende bir şey var mı diye ...
Hayvan eti yemiş ..
"Bildiğini sandığın bir şeyi asla öğrenemezsin."
Epiktetos
-
Adam tam ayi cikti hakikatten
-
birde baktım önümdeki araba fren yapmış ''aman tanrım didim'' gibi bir şey olmuş bu.Ayrıca şu dominos kurye kazasını izleyen bilir ben o yaratığı görünce bunlar çok absürt gelmedi nedense bana buyrunuz ilgili video ;
-
A.E.Y yi görünce bir içim titredi, zira benim de adım soyadım tutuyor.
-
-
Brock07 adlı üyeden alıntı
birde baktım önümdeki araba fren yapmış ''aman tanrım didim'' gibi bir şey olmuş bu.Ayrıca şu dominos kurye kazasını izleyen bilir ben o yaratığı görünce bunlar çok absürt gelmedi nedense bana buyrunuz ilgili video ;
https://www.youtube.com/watch?v=CZiguAJ1ygI
Bu video gerçek mi harbiden ya adamı öldüresim geldi izlerken
-
peruwasa12 adlı üyeden alıntı
Bu video gerçek mi harbiden ya adamı öldüresim geldi izlerken
Hakkaten delirdim ben de ya. Cocuga laf yetistiriyor hala, garibim o da cevap vermeye calisiyor.
Insanlik bitmis hakkaten. Digeri tamponuna birsey olmus mu diye bakar.
Lanet olsun bu insanlara.
-
Yahu bu haberleri hangi embesiller yaziyor ya...
"Saniye Saniye Kayıt Etti" nedir ya...
Nasil desem, kaydedilen bir saniye sonrasindaki saniyenin kayit edilmesi icin arada ayri bi islem gerekmiyor. Kendi haline birakinca o kaydetmeye devam ediyor...
-
Lanet olsun ki insanlığımız artık bu noktalara gelmeye başladı. İnsanların eşyaları , paraları insan canından önemli olmaya başladı. Bazen aklıma geliyor nereye gidiyoruz diyorum, insanlığımız nereye gidiyor. ve işin bir diğer kötü tarafıda bu gördüklerimiz en iyilerinden birisi MALESEF... daha da kötüleri var. İnsanlığın daha da iğrenç yönleri var. Nereye özeniyoruz , kimlere özeniyoruz.. Nasıl oldu da bu hale geldik anlayamıyorum.
Çok garip geliyor bana bir insan nasıl bu kadar duygusuz olabilir. Nasıl orada yatan bir can varken böyle tavırlar sergileyebilir.
Umarım daha da kötü olmaz halimiz. Sokakta bir insan düşüp bayıldığında bile kafamızı çevirip gitmeyiz birgün. Rabbim insanlara vicdan versin hidayet versin..
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Yahu bu haberleri hangi embesiller yaziyor ya...
"Saniye Saniye Kayıt Etti" nedir ya...
Nasil desem, kaydedilen bir saniye sonrasindaki saniyenin kayit edilmesi icin arada ayri bi islem gerekmiyor. Kendi haline birakinca o kaydetmeye devam ediyor...
Arabaya çartığı anda başka tarafa baksaydı, kazayı saniyesi saniyesine kaydedememiş olacaktı. Ama çarpma anı öncesi ve çarpma anıyla kayıt altına alınmış, yani saniyesi saniyesine kaydedilmiş Biraz gereksiz bir cevap oldu ama kusura bakma
-
Forumda küfür edilmesi gereken konulardan birisi. Bir insanın sağlığıyla metal yiginindaki yamuklugu aynı teraziye koymak ve koyduğunu düşünsen bile böyle bir yüzsüzlükle bunu etrafına göstermek. Normal bir şey degil.
-
Herif okuz ama bosverin, sayesinde kimse kurcalamadi garibani. Ambulans gelince saglik gorevlileri adamakilli mudahele ettiler...
-
bu ilkede ne kadar az delikanlı var cidden! sorsan herkes cesur herkes psikopat bir kişi de orada beynine indirmiyor itin!! delirdim burada. O diğer motorcu da atar tutar orada burada
-
işte bu nedenle ve 4 tekerlekliler yol ortasındaki olası çukurları ortalayacaklarından dolayı yolun ortasından gitmeyin deniyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)