10-15 liralık benzin alınca surat asmayan pompacı istiyoruz :D napalım depo küçükse almıyo işte fazlasını
10-15 liralık benzin alınca surat asmayan pompacı istiyoruz :D napalım depo küçükse almıyo işte fazlasını
Kapitalist düzenin doğrultusunda biz motorcular da değer bulduk. Olsun bu da iyidir.
Doğrul, eğril ama EĞİLME
bi de saniyede 2-3 litre basmayan pompa istiyoruz. po'da yavaş dolduran pompalar var, sıçramadan taşmadan dolduruyor. bi de şu pompalar çok sert en son fışt fışt azar azar doldurayım diyorum ortalığın anasını ağlatıyor pompa :D
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
Harika bir hareket olmuş. Antalya gazipaşadan bu hamleyi selamlıyorum
Hava pompalarının motora uygun olması güzel. Uzun çubuklu olanları ile hava basmak dert oluyor. Arka sehpa bulunması ve zincir spreyi balaklava filan satıyor olmaları da çok iyi. Pompacı son damlayı depoya damlatmamaya dikkat ederse gayet güzel. 1 TL köpük, 1 TL su olayının motorcu dostu bir durumu yok ama zaten bence motoru yıkamak için en güzel ve pratik alternatif de bu yöntem. 1 TL'ye köpükle, 1 TL'ye de yıka kendin. Neresine su tabancasını dibinden dayamaman gerektiğini biliyorsun zaten: Egzozun içine sıkma, radyatöre ve gösterge paneline dibinden dayama yeter.
Kaymaz zemin de güzel uygulama. Bazı benzincilerde zemin özellikle kaysın diye yapılmış gibi. Üstelik yıkama işi de yapılıyorsa o akan sular zaten kaygan olan o semini iyice buz pistine döndürüyor. Yalnız bu kaymaz zemin konusunda biraz geliştirme önerilebilir.
Motorla benzincide kayma yaşayanların bir kısmı pompanın önünde durup ayağını yere koyunca yaşamıştır. Ama çok daha büyük bir çoğunluk benzinci girişinde pompaya varmadan veya çıkışına doğru geniş alanda kaymıştır. Yani bu kaymaz zemin olayının pompa alanı önünde durulan alan dışına da yayılması lazım ki benzinciye girişten çıkışa kadar kayma riski azalsın. Bütün zemin masraflı olsa bile bir motosikletin izleyeceği 50 cm genişliğinde yol girişten pompaya, oradan da çıkışa kadar kaymaz yapılabilir.
Ben şunlara bir eposta yazayım bunu. Belli mi olur, belki yaparlar.
Ben bundan sonra yalnızca motoruma değil, yakıt aldığım her araçta AYTEMİZ' i tercih edeceğim. Yakıt
alırken de tercihimin sebebini kendilerine anlatacağım. SEVGİLER le.
Pompayla yakıt doldurma kısmının ağzının içine etmeyecek pompayı depoda bırakıp başkasıyla ilgilenmeye, hızlı hızlı iş yapmayan depoya yakıt damlatmatyan, pompayı tutup ağzına vurma hissini vermeyecek personel olsa yeter.Benzin fiyatı milangaz hariç her istasyonda aynı.
Aga birseyi de takdir edin yahu.
reklam meklam yapmis hizmeti..
birseyi de begenin...
Sırf oradan benzin alan otomobil sürücülerinin motosiklet farkındalığını arttırması bile çok güzel bir olay bence.
Kaskı ve eşyaları neden dolaba koyuyoruz onu anlamadım, saatlerce orada oyalanacağımız mı varsayılıyor acaba?
Bir ara sitelerinde self servis pompa görünüyordu, gidip bakmıştım faal değildi. Self servis pompa istiyoruz.
suzuki suzuki olalı böyle bir tanıtım videosu çekemedi:D
Buralarda olsa tercih ederdim. Benzin nasıl olsa aşağı yukarı her yerde aynı; bari beni düşünen kazansın.
Kask ve eldiven için dolap olması çok iyi! Siz hiç motosikletliyken benzincide lavaboya gitmeyi denediniz mi; kasada kaskınızı ve eldivenlerinizi koyabileceğiniz yer bakınıp da "bunlar burda duradursun, ben geliyorum" diyerekten?
Benzcincide böyle özel yerlerin olması, tabelaların olması bile motosikletliler konusundaki farkındalığı artırır.
Güzel düşünmüşler; kutlarım Aytemiz'i!
Bu arada, sunucu Nesli Avcı. Güzel çıkmış reklam filminde.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:13 ----------
Instagram'dan takip etmek isterseniz: @nesli_avci . 28 bin takipçisi var.
Bizi düşünen birilerinin olması gerçekten güzel 10 numara bir uygulama.Şubelerini biraz arttırmaları gerekiyor.Ayrı bir pompamizin olmasida cok güzel örnek teşkil edecek bir uygulama.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)