Şimdi ben bugun poliçe kestirdim, düzeltebiliyormuyum? Olurda düşerse tabi.
Biri bişey desin ulaaa.
Şimdi ben bugun poliçe kestirdim, düzeltebiliyormuyum? Olurda düşerse tabi.
Biri bişey desin ulaaa.
14 Nisanda sigortam doluyor. Şuanda sorguladığımda en düşük 788TL çıkıyor. Bakalım düşecek mi?
sigortamın bitmesine 5 ay var. iptal etsem gelen parayla hdi dan sigorta yaptırırım. ahahah gelin beyler sbm de bug buldum.
1 yıldır sigortasız geziyorum anladılar sonunda demek
yapılması gereken doğru bir şey söylüyorum aslında ama yapılması mümkün olmayan bir durumda söylemekle hata ettim, yoksayın gitsin. dile getirdiğim şey ne kadar yerli yerinde bir fikir ve karar dimi? ama bunu uygulamaya kim dökecek?
mantıklı bir şeyi dile getirip saf konumuna düşmek beni üzüyor, eee ne yapalım bu devirde gücün olduğu kadar söz sahibisin. oynama stratejimizi değiştireceğiz bu koşullarda o zaman.
Bu konuyu bende açmıştım ve şöyle yorum yapmıştım.
Getirelecek olan tavan fiyat uygulamasıyla primlerin düşeceğini inanmıyorum.
Sadece en alt verilen teklifle en üstten verilen teklifin arasındaki açıklık kapanacak.
Zaten sigorta yaptıracaklar verilen tekliflerin en uygunu seçiyor.
Tavan fiyat uygulaması, taban fiyatı aşağı çekmez.
Sonuç olarak tavan fiyat belirleyerek sigorta fiyatlarını ortalama olarak düşürürsünüz ama bu taban fiyatı düşürmez.
Biraz matematik...
Otomobil otomobil, hay otomobilinize!
Haberde öyle diyo yanlış anlamayın,nedense başka laf takılmadı kafama..
Memleket te vatandaş hayrına yapılan tek iş yok, hepsi vatandaşı uzun vadede daha fazla nasıl ... erizin hesapları bunlar. Allah bunları tez zamanda yanına alır inş
Şeçim referandum vs için ortaya sallanan yalanların bini bi para. Bence inanmayın derim. Mesela daha 4 ay önce kamuya alımlar azaltılacak, hatta kamuya memur alımı yapmayacağız diyen düşük profilli başkan 2 hafta önce kamuya 500bin yeni personel alıp istihdam yaratacağız diyor. Peki söylediklerini uygulayacak mı sence? Kamuya 500bin alım yapılabilinir mi 1 yıl içerisinde? insan biraz destekli sallar değil mi?
Trafik sigortası vaatleri de 2 yıldır sürüyor düzenli olarak.
Birde GSS borç vaatleri var. Her kritik dönemde olduğu gibi yeniden GSS borçlarının sıfırlanması gündemde. Peki bugüne kadar hiç sıfırlandı mı? ben cevap vereyim; hayır. Sadece 1 kez yasal faizleri silindi ve borçların taksitleri yapılandırıldı.
Eskiden siyasiler oy alabilmek için her seçim dönemi öncesi imarı olmayan evlere imar, suyu olmayan köylere su götürerek bu gibi hizmetlerle oy alma savaşına giriyorlardı.
Artık daha basit ve daha kolay olan yöntemi keşfettiler: ileri vadeli sözler (sık yalanı inananı seveyim durumu). Şerefleri ve namusları (olmayan şeyleri) üzerine söz verip, seçim sonucu hiç bir şey söylememiş gibi davranmak artık en büyük huyları.
Zaten eskiden 250tl ye sigortasını yaptırdığım otomobile şuanda 1200 tl ye sigorta yaptırırken, seneye bin tl olacakmış haberleri bana nedense pek bir sevinç vermiyor. Haaa sizlere sevinç ve umut veriyorsa ne mutlu sizin adınıza
An itibariyle aldığım fiyat teklifleri bunlar. Geçen yıl 1061 TL'ye yaptırmıştım Anadolu'dan. Bu sefer 890 TL.
Bu haberin de gerçekliğine zerre inanmıyorum. Tamamen referandum öncesi keriz silkeleme.
Madem bu işler " emirle oluyor", ara ziraat sigortayı ( kamu kuruluşudur) , herkese ucuz trafik sigortası satsın !! Yapamıyorsan yeme bizi. Dün de bankalara "kredi vermiyorlar , tepemiz atıyor" gibilerden posta koyuyorlardı. Elinin altında ziraat, halkbank, vakıfbank yok mu. Ver emri dağıtsınlar o zaman kredileri. Boş laf bunlar. Yersen evet dersin, yemezsen "HAYIR".
karadağ arkadaş ta söylemiş. ben de biraz önce sigortacımdan aldığım kesin bilgi yayalım
sigorta yapıldıktan 3 ay sonraya kadar iptal edilebiliyor. 3 ay geçince ya motoru satacaksınız ya da bekleyip yeni sigorta için iyi bir teklif almayı deneyeceksiniz.
baktınız arada 500 lira fark var. satın eşinize babanıza artık kimse 124 tl yanlış hatırlamıyorsam alım satım. 350 lira yine kardasınız alın paranızı geri, onun üzerine yaptırın. he ama yeni alacak kişinin üzerinde farklı fiyat verebilir.
bir senedir aynı muhabbet, bir önceki motorumu sigorta yaptırdığımda da düşeceği söyleniyordu hatta 3-5 günle kaçırıp yüksek fiyattan mı yaptırdım diye düşünmüştüm, yeni motorumu da yaptırdım, sadece fiyatlar yükseliyor başka hiç bir değişiklik yok, bari millete ümit vermeyin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)