Benelli TRK 502 ve iki yeni model daha Motosiklet Fuarında tanıtılacak
Reklamlar
-
Reklamlar
-
admin adlı üyeden alıntı
Tnt 125 çok şirin görüküyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:02 ----------
dyavol-77 adlı üyeden alıntı
Tnt 125 çok şirin görüküyor.
Bi tane bundan alıp, evin salonuna koyacan dursun....
-
Leoncino bızdığı yok , verin güllelerimi ben oynamıyom..
Tel jant leoncino olsa idi , sür yola bayıra batağa çatağa tam ihtiyacıma yönelik av bızdığı , dolar dolmaz ilgilendirmiyor beni max trk502 için 23_25 , leoncino 19-21 olmalı idi , yada " lale devri jojuklarıyız biz, zamanımız geçti.."
-
Yalnız sitesine girip trk 502 yi incelerken gözüme çarptı, lastikler özellikle "PIRELLI" olarak belirtilmiş.
Hoşuma gitti, güzel bir detay. Bakalım fiyatı da hoş olacak mı?
-
Leocino yok, çogayıp ettin benelli.
-
Umarım uygun bir fiyattan giriş yapar.
-
Ben de Leocino haylazının haki rengi için hayaller kuruyordum ciddi ciddi gelmeyecekmiş 😞
-
Benellinin fiyat politikasi turkiyeye uymaz aga
Tnt 600 lansmanda honda cb650f den pahaliya satildiydi simdiki fiyatini bilmiyorum tabi ama uygun olursa trk 500 alinik makinaya benziyor
-
şu trk 502'yi maksimum 19-20'ye getirseler de milletin enduro açlığını giderse.
-
Leoncino daha dünyada yok ki bizde olsun. Fuarda korkunç fiyatlar bekliyorum.
-
-
Fiyatı 22 falan olur bence. Daha düşük bir fiyatla girerse de 1 yılda çok iyi zam olur.
-
Benim uçuk fiyat tahminim TRK502 7500 $, Tornado 302 6500 $. Diğeri de 7500 - 8000 TL olur. TNT250'ye 4830 $ diyen firmadan daha aşağısını beklememek lazım. Üstelik ABS'li 2017 modelin fiyatını daha açıklamadılar ki en az 500 $ daha pahalı olacaktır.
-
Sırf belirledikleri fiyat yüzünden satamıyorlar yoksa motorların kalite, tasarım vs konusunda diğerlerinden farkı yok.
-
trk 502 multistrada ya benziyor
-
Trk 502 oldukça güzel olacak ama fiyatı yüzünden satmayacak görüşendeyim
Benim tahminim 32 baz fiyat + aksesuar olur....
-
demirarch adlı üyeden alıntı
Trk 502 oldukça güzel olacak ama fiyatı yüzünden satmayacak görüşendeyim
Benim tahminim 32 baz fiyat + aksesuar olur....
32 biraz abartı olmadı mı sanki
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
-
32 bin olmaz, 36 bin'e V-Strom var.
-
30bin liralar konuşulmaya başladığına göre bize müsade.
Kardeşim orada kapı gibi binlerce satış yapan nc750x var.hem de 33bin lira.hangi gerekçeye dayanarak 30bin lira gibi fiyatlar yazabiliyorsunuz?çin malı bir motoru nasıl japonların arasına sokuyorsunuz?hem de daha güçsüz olduğu halde.
Allah akıl fikir versin
-
Seko adlı üyeden alıntı
32 bin olmaz, 36 bin'e V-Strom var.
Trk 502 cb500x gibi olmuş bence o yüzden fiyatı 25 i geçmez 302 de aynı r25 e rakip 125 te honda grom fiyat bandı bu motorlara yakın olmazsa bence satma şansı pek zayıf.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)