E-5 Otoyolu Kozyatağı mevkiinde meydana gelen kazada üst geçide asılan pankart hareket halindeki motosikletlinin üzerine düştü. Kazada motosiklet sürücüsü ağır yaralanırken, olay saniye saniye başka bir motosikletlinin kask kamerasına yansıdı.
E-5 Otoyolu Kozyatağı mevkiinde meydana gelen kazada üst geçide asılan pankart hareket halindeki motosikletlinin üzerine düştü. Kazada motosiklet sürücüsü ağır yaralanırken, olay saniye saniye başka bir motosikletlinin kask kamerasına yansıdı.
Yarım kaskın kaza anındaki çaresizliği...
Yuh be, bu işin sorumlusu kim şimdi?
Olan yine sana bana oluyor, yazıklar olsun.
Bu ülkede değil yürümek, nefes alıp vermek bile şans işi. Lanet olsun böyle işe.
O değil de, herhangi biriniz şaşırdınız mı bu olaya ?
Ve bu adam bir şekilde hakkını arasa, birilerine dava açsa sonuçsuz kalacak. Uğraştığı ile kalacak. Buna şaşırır mısınız ?
Valla dayının verilmiş sadakası varmış.
Bu köprülere asılan iki ucu tahta olan pankartlara bende arabayla çarpmıştım. Bi tarafı kopmuş incirli metrobüs köprüsünde sallanıyordu.önce önümdeki araç sonra ben vurdum. Hız 80-90 km arası aklım çıkmıştı. Motorla vursam ne olurdu acaba..
ülkede empati sıfır. adam panoyu asıyor, çukuru kazıyor ve öylece bırakıp gidiyor. bir düşünse, acaba bu yerinden çıkıp başkasına zarar verir mi, bu çukura bir canlı düşer mi diye? dusunemiyor. işini bir an önce bitirip okey oynamaya seğirtecek ya. o daha önemli.
kanunlarında caydırıcı olması lazım. onu öylece asıp giden adamın burnundan fitil fitil getirmesi lazım.
arkadaşlar lüfen beni silksin birisi birisi beni silksin niye şaşırmadım bunu görünce dehşete kapılmam gerekiyordu ama normal iledim ve kapattım
? hiç şaşırmadım :S
Adamı bıraksalar motoru kaldırıp yoluna devam edecek zor tuttular yerde
Şom ağızlılık yapıp yazmak istemiyordum.Ama hurdacılarda rögar kapaklarını çalıyor yol üstündekileri... Bi motor oraya girse sonucu ne olur düşünmek bile kötü
fetö nun işi olmasın ????
ne desem bilemiyorum
Başlık ağır yaralı diye yazılmış ama çok şükür arkadaşın sol kolundan hariç kırık çıkık yok.
kaza zede ye çok geçmiş olsun umarım "ben kısa yol gidiyom ne kaskı kaskmı?
ayrıca o hızla demir bariyerlere çarpımış ve çok şanşlı
avrupa kültür başkenti demi? bunlar hep çok gelişmişlikten acınacak hal.. nasıl bir şehir ise her yer pankart reklam bilboard ile donatılmış para için çevre kirliliğini kabul gören zihniyet
Rezillik, başka birşey değil.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)