Tek olumlu sey ambulans 4 dk da geldi.. Tebrikler bence..
Tek olumlu sey ambulans 4 dk da geldi.. Tebrikler bence..
Şimdi kaza yapan abinin motoru metrelerce sürüklendi baya bi hasar vardır bunu kimin karşılaması lazım ?
Bir kez daha anlaşılıyor ki bu ülkede durup dururken üzerine reklam panosu düşebilir ve ölebilirsin !
Yazık, gerçekten yazık.
Bir sürü şey yazdım yazdım sonra sildim. Kimi kime şikayet edeceğiz ki? Burada ne yazsak anlamsız.
Devenin neresi doğru ki boynu eğri diye gelmiş burada dert yanıyorum?! benim ki de boş lakırdı...
yaralıya geçmiş olsun, yine ne varsa motorcularda var tebrik edilesi
reklam panosu kime aitmiş video da gösterdi mi? kesik kesik izledim göremedim
Valla ne diyelim ilk başta arkadaşımıza geçmiş olsun allah acil şifalar versin bir iki nokta gözüme takıldı ;
1-)Arkadaş bu durumda iş kazasına mı girer sonuç itibari ile pankart oraya belediye izni alınarak para ile takılıyor
2-)Ceket ile pantolon bağlantılısı olmadığı için sanırım ceket yukarı sıyrılmış
3-)Çeneden açılır kaskın yetersizliği ortada
Arkadaşlar görüntüleri çeken ve medyaya servisinin arkadaşlarımın desteğiyle yapan benim. Cihan Abi şuan iyi hatta bugün ayrıntılı röpörtajı yapıldı. Show tv de yayınlanacak. Yaşanan bu olay ülkemizde artık hiçbir şekilde can güvenliğimizin olmadığını, düz yolda bile havadan üzerimize bela yağacak bir memleket olduğunu gösteriyor. Ben ve Cihan abinin birkaç metre önünden giden Kubilay abinin bu olayda şanslı ama Cihan abinin çok büyük talihsizlik yaşadığı bir olaydı bu kaza. Bu yüzden bu yaşanan olayın medya kanalıyla desteklenmesi ve Cihan abinin de işi yargıya taşıyarak gerekli yaptırımların yaptırılmaya çalışması yönünde ne yapılması gerekiyorsa yapmaya çalışıyoruz. Sizlerden ricam olayı paylaşmanız ve bu olaya karşı dışardan tepki toplamamıza destek olmanızdır. Şuan Cihan abinin sağ bileği kırık, sol dirseği hasarlı, yayınlamış olduğum videoda görebilirsiniz yüzünde yara ve sürtme ayrıca vücudunun diğer yerlerinde de ufak çapta darbe zedelenmeler var. Bu iş yarın bir gün hepinizin başına gelebilir. Motosiklet sürücüsü olarak bu tarz olaylarda bizi bizden başkası anlamıyor. Ayrıca herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim.
Videonun full hali https://www.youtube.com/watch?v=u9o1kFwFCBQ linkinden ulaşabilirsiniz.
o reklam brandasını oraya öyle uyduruk bir şekilde asana öyle bir ceza vereceksin ki, diğer insanlar bir daha branda asarken 45 defa kontrol edip, sıkı sıkıya bağlayacak. olay budur.
O panoyu oraya asanların hiç bir şekilde mantıklı bir savunması olamaz. Arabalar için bile tehlikeli. Kesinlkle o panolar yasaklanmalı, bu talihsiz kaza umarım örnek olur.
Yazık gerçekten bakalım daha neler göreceğiz
yardıma koşan çekimi yapan ve paylaşan bilinçli ve sorumluluk sahibi motorcu kardeşimize teşekkür ederim.İşte bu...
Pano degil branda gordugum kadariyla. Sorumlusu yakalanip cezalandirilmali. Tazminat olabilir mesela, bundan sonraki hayatinda, kaza geciren motorcu arkadas icin calissin.
Çok geçmiş olsun verilmiş sadakası varmış...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)