Motosikletiyle Çölün Ortasında Cipe Çarpan Adam (video)
Reklamlar
-
Başlığa ve yukarıdaki resme baktığınızda eminim orada neler dönüyor az çok bir fikriniz oluşmuştur
Tepeler üzeriden bir atlama sonrası iniş yapacağınız yerde başka bir aracın yolunuza çıkması beklenmedik bir durumdur.
Olayın kahramanı sürücü tam kum tepeciği üzerinden atlama yaparak yükseldiği sırada iniş çizgisi üzerinde bir Jeep ile kesiştiğini fark ediyor. Bu kaçınılmaz karşılaşma neyseki trajedi ile bitmiyor. Sürücü Kal'ın motosikletinin arka tekerleği Jeep'in ön kaputunun üzerine iniş yapıyor. Buna rağmen Kal dengesini kaybetmiyor ve inişini sorunsuzca tamamlıyor. Günün sonunda ise hasar alan tek şey sükür ki Jeep'in ön kaputu oluyor.
Reklamlar
-
oha adam ölümden kıl payı kurtulmuş, inanılmaz..
-
Jip biraz daha ileride olsa sümük gibi yapışacaktı sanırım. Şans eseri kurtulmuş.
-
gerizekalı jip sürücüsü de ölümden kıl payı kurtulmuş. zira motor bir metre kadar solda olsaydı, tam sürücünün kucağına düşecekti..
-
Bahtsız motorcunun karşısına çölde de dingil araç sürücüsü çıkar.
-
jip sürücüsünün nerden haberi olsun la? adama sövmüşsünüz resmen
-
burdan kalahari belediyesine sesleniyorum; orası hep videodaki gibi yoğunsa ışık filan koyulması gerekir.
-
hokahey adlı üyeden alıntı
gerizekalı jip sürücüsü de ölümden kıl payı kurtulmuş. zira motor bir metre kadar solda olsaydı, tam sürücünün kucağına düşecekti..
Jip sürücüsü neden gerizekali? Tepenin arkasindan gelen motorlari nasil görsun adam.
-
GÖKTÜRK99 adlı üyeden alıntı
Jip sürücüsü neden gerizekali? Tepenin arkasindan gelen motorlari nasil görsun adam.
yani orada öyle bir organizasyon olduğu belli, motorlar cayır cayır uçmakta, ne diye uçan motorların hedef alanına girme cür'etini gösteriyor bu sürücü?
-
katar, dubai gibi yerlerde bu tarz aktiviteleri çok yapıyorlar. Öyle organizasyonlu, büyük bi olay değil, jipleri, motorları alıp kafalarına göre tepelerden atlıyorlar. Çöle gitmeyi düşünenlere yada çadır kurup kamp fln atmak isteyenlere bu tip uyarılar hep yapılıyor, dikkat edin tepenize jip yada motor atlayabilir diye. Burada 2sinin yolları kesişmiş ve ucuz atlatmışlar durumu.
Nereden mi biliyorum? Yakında ben de onlardan biri olacağım )
-
Motosiklet Eğitmeni
Motosiklet sürücüsü Türk olabilir.
O durumda bile ilk aklına gelen seks olmuş.
Hemde jip sürücüsünün annesiyle.
-
snappy x adlı üyeden alıntı
jip sürücüsünün nerden haberi olsun la? adama sövmüşsünüz resmen
Biride çıkıp dememişki diyeceedim , bravo genco taktir ettim .
-
Bu tamamen kurgu
Jeeplerin seyir hızından, çekim yapan diğer motorculara kadar...
-
Bahtsız motorcuyu çölde arabacı bulur.
-
Yav yine bizim camiayı över gibi olcak kusura bakmayın ama,
ULAN ENDUROCU ADAMI CIĞNAR !
Herşey bir yana, bir Araba-Motor kazasında motorcunun sıfır hasar olup cipin kaputunun yamulmasina sebep olan bu Enduro'cu kardeşimize büyük bi alkış.
-
-
Sabah yürek yemiş buraya gelmiş
-
Arkasını görmediğin tepeden atlamayacaksın
-
-
Bkz : "çöl","kutup ayısı","bedevi"
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)