aman be hocam mesele yapma "yanlışlıkla vurduk" dersin olur biter.
aman be hocam mesele yapma "yanlışlıkla vurduk" dersin olur biter.
Benim oğlan 8 yaşında.Ona söylesem motosiklet fuarına gidelimmi diye uça uça gelir.Ama burada tarif edilen ortamı göz önüne alırsak kalabalık ve motorlara bakamayacak olursa sıkılır yorulur bana da ayak bağı olur.
Bence size 150 TL yapsinlar zaten verirsiniz o rakami bu akilla.
Ölene kadarda vergi alsinlar.
Nasilsa motor zengin isi dimi.belki akillanirsiniz.bu memlekette fuar taksim de yapilirdi.motora MTV yoktu.sigorta 50 TLidi.asil sizin gibilerin yüzünden bu adamların totosu kalkti.
2 saat geçirdiğimiz sinemaya 20-25 lira veriyorsak, gün boyu gezdiğimiz fuara 10 lira az mantığı ilginç olmuş. Sinemayı kıstas alırsak işimizi 15 dakikada bitirdiğimiz zincir fastfood hamburgercisine 5 lira ödemeliyiz herhalde.
Yukarıda söylenenlere halen katılıyorum. Bizim fuar fuar değil. Yeni ürünlerin sergilendiği değil, elde kalanların satılmaya çalışıldığı bir yer. Yani fuardan çok pazar. Ve pazarlara giriş ücretsiz olur. Hele gerçekten fuar olsun, o zaman parayı hakeder, o da TC şartlarında maksimum 15 TL.
Ve sayın ee bilmelidir ki Disneyland da ticari bir yerdir. Eğlence yeri kişinin eğlendiği yerdir.
EICMA'nın yapıldığı İtalya'da asgari ücreti düşünün, bir de orada sergilenen ürünlerin tamamının 2017 model olduğunu düşünün. Bizdeki asgari ücret belli, sergilenecek 2017 model de bir avuç olacaktır. Türkiye şartlarında bile EICMA2da ödediğiniz para aldığınız hizmeti hak ediyor. Türkiye'de 35 lira verip 2016 model görmek?
Motoru olup gelenlenden para almasınlar yada eskiden motoru olanlardan malum fuara motor almaya gelecek gezmek için gelecekten çok olacaktır.Birde o kızları ayrı bir yere kaldırsınlar.O zaöan boşalır orası.Kızları kaldırmazlarsada boşalır gerçi.
Evet, kız ve kadınların fuarlardan kalkması gerekiyor. Hem gereksiz kalabalık getiriyorlar, hem de kadını meta haline getiriyorlar.
Bu durumda yaşasın erkekler diyoruz.
Şu ana kadar konuştuklarımızı özetlersek.
#Kadınlar gelmesin ya da kenarda dursunlar.
#Çocuklar gelmesin.
#Fakirler gelmesin
#Fotoğraf çekmeye gelenler gelmesin
#Ter kokanlar gelmesin
Unuttuğum var mı?
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Beleş girmek isteyenler de gelmesin.
Var mı başka arttıran?
Fakirler ve ter kokanlar gelmesin mi dendi gerçekten ))))))
Yarın yat fuarına gitmeyi düşünüyorum. Varmı gelen?
Yat ve teknelerde ÖTV’nin sıfırlanması, KDV’nin ise yüzde 1’e indirilmesinin fuara doping etkisi yapması bekleniyormuş..
Arkadaş ne kadar beleş bilet meraklısı kulüp varmış memlekette. Bu itiraz edenlerin çoğunun cebinde 3 bin liralık iphone vardır. Cebinde 20 lira yoksa fuar senin neyine, çekirdek çitleyerek çoluk çombalak gezenler yüzünden ben fuarda rahat gezmeyi bırak nefes bile alamıyorum. Az bile yapmışlar 50 lira yapsınlar gelen gelmeyen belli olsun.
Bu sene fuarda aksesuar ve ekipman satışı olmayacak diyorlar doğrumu?
arkadaşlar adminlere sesleniyorum üyeleri motosiklet.net MC adı altında toplayıp motosiklet klübü kursunlar böylece biz de klüp üyesi olup beleşe fuara girmeye hak kazanırız... ÇOK YAŞA MOTOSİKLET.NET MC....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)