Fiyat değil ama motorun model yılı yanlış. Bu motorlar 2016 olarak geldi, Kardeşler ve Tuna Facebook Mt-09 grubuna yazdılar.
2016 model ama Yeni kasalar. Bunların fiyatı 35.950tl. 2017 içinde gelecek olan ve ruhsatta 2017 yazacak olanlar ise 3.000tl daha pahalı. 38.950. Onlar henüz gelmedi ama ben olsam bunu alırım, hem ucuz, hem gelecek olanın birebir aynısı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:38 ----------
R6'yı bir kaç adet satabilecek, sürümden kazanç olmayacağı için ÖTV; %38 verginin bir kısmını yansıtıyor. 14 binden sizin oranın vergisi yaklaşık %20'yi geri gitsek; 11.200 yapar. Üzerine %38 ötv, onun üzerine %18 KDV koyalım. Etti 18.200 yuro. Çarpı 3,96, 72 bin lira. Demek ki ÖTV'yi full koymuyor, kendi karından kısıp 64 bine satıyor.
Mt-09'un asıl fiyatı 38.950. Bu ilk gelenler "ucuz satıyoruz işte" fiyatlı 2016 üretimi olanlar.
R125'teki hatalarının farkına varıp 2017 fiyatını 20 bin lira yaptılar zaten.
Benim gözüm alışmadı motorun genel yapısına göre farlar çok küçük kötürüm doğmuş gibi aynı hatlarla daha büyük şöyle üst tarafa ve amortisörlere doğru bir far yapsalar daha güzel olurdu. Amortisörleride cılız göstermiş bacakları ince bir kızın illa mini etek giymesi gibi
Gayet güzel de hala şu z1000 kadar beğendiğim bir makine yok. Kawatr biraz haysiyetsiz ama z1000 tasarım harika
Turkiyenin ilk 2017 mt 09 u nedemek ya ? Gorende kendileri tasarladi gelistirdi uretti sanar.Ver parayı al getir sonra reklamını yap.Valla cok guzel kafalar yeminle.Ovunmelimiyiz Turk milleti olarak simdi ?
ben beğenmedim. mt10'un çakması daha kötüsü tramsformers çakmasına devam. Yamaha, biraz yaratıcılık lütfen
Geçen sene almak için niyetlendigim lakin honda'da çalıştıgim için müdürün alırsan işten çıkarsın demesiyle araba almak zorunda kaldığım model, şuan sp modelini almak için götümü yırtıyorum işten de ayrıldım merak edenler için
Bu makine hakkında fikir alışverişi edeceğim birileri lazim var mı aramizda
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)