Yamaha'dan ZAM GUNCELLEMESI - En son fiyat listesi
Reklamlar
-
Yamaha Motor Türkiye zamlı fiyat listesi belli oldu. Stoklarda bulunan 2016 modellerinin fiyatları ve bazı 2017 modellerinin fiyatları listede yer aldı. Artan döviz kurları nedeniyle 2017 model motosikletlerdeki fiyat artışı sıfır km motosiklet almayı düşünenleri üzecek.
Reklamlar
-
Sj's adlı üyeden alıntı
Yarin ya da ptesi resmi olarak da yayinlanir ancak, beklenen uber zamlarin ilk postasi hazir:
http://i.hizliresim.com/jXoZag.jpg
Edindigim kaynak henuz zam meselesinin bitmedigini, fuara kadar bir guncelleme daha bile olabilecegini belirtti. Yasasin baskanlik sistemi ve guclu ekonomimiz.
R125 abs .... 20 kağıt olmuş...Vay arkadaş ya...
-
-
2017'de V-twin gelmeyecek hiçbir yere.
-
hondanın aralık sonu acıkladıgı fıyat lıstesı vardı, on sıparıs verılmesı ıle ocak aynın bellı bır tarıhıne veya subat ın bellı bır tarhıne kadar gecerlı olan fıyatlar, o lıstede 2017 cbr1000rr fıreblade 68,000 tl idi,
r6 64,000 tl olarak cıktı. gercekten iddalı bir fiyat oldu, tahmınım 56-58 lerde bır rakamdı.
bu arada yamahanın r1m de on sıprası kampanyası ile 103,000 tl ye satısı vardı, oda guzel rakam olarak hafızalarda kaldı 122 olmus, normal r1 de sanırım 100 tl olur.
( bu arada fıyatları kur etkısınden arındırarak baktım, r6 2016 da yaklasık 15 euro ıken sımdı 16 euroda yanı kabaca %6 gıbı zam olmus)
-
mt 7 fiyat tahminim doğru çıktı xj6n 34 civarında olur
-
Mt-125 ABS kardeş bune 16.750 şaka gibi
YBR ne kadar 10 lira dır.
-
stunt, r6 tahmınımız tutmadı yaw :(
-
MT 125 ve R125'i o fiyata satmaya çalışacağına, satışını Türkiyeden çek daha iyi...
-
Bence cok guzel olmus helal olsun piyanocuya.
Benden buraya kadarmis onu anladim. Yaza ne guzel hayallerimiz vardi mt-07 alacaktik...
Abi 20 bin nedir ya 125cc motosiklet icin ??? Baslangic motoruydu bu bir zamanlar...Napicaz piste mi girelim 125 cc ile ?? Bu dakikadan sonra sifir motosiklet alacak arkadaslara basarilar diliyorum. Ben artik bu tablo ile degistiremem motorumu. 125cc Honda CBR candir ... Temiz temiz bakar takilirim onunla..
-
-
hep yazdım foruma, mevzu zaten kur etkisini fiyatlardan arındırdıktan sonra yapılan degerlendırmedir,maalesef ülkedeki ekonomık durum fıyatları bu noktaya getırdı.uretıcının yapıcak bırseyı yok arkadaslar.matematık ortada.
-
Salurbey adlı üyeden alıntı
stunt, r6 tahmınımız tutmadı yaw :(
Ne yazık ki neredeyse 3 bin dolar fazla, hocam artık zengin hobisi oldu bu iş
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=Mw-KKuhNBFQ
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:05 ----------
-
Paramızın değeri kalmadı gerçekten. Avrupalı garibanın 2-3 maaşı ile alabildiği motor bizde 20.000TL oldu.
Uzakdoğu'nun gelişmemiş ülkelerindeki gibi milletin parası ancak cub'lara yetecek bu gidişle. Çinliler ayda 100 dolara çalışıyormuş yazık derdik, asgari ücretlimiz yani işçimiz ayda 300 dolara çalışıyor.
-
elveda motosiklet alma hayalleri..
-
Sj's adlı üyeden alıntı
Yarin ya da ptesi resmi olarak da yayinlanir ancak, beklenen uber zamlarin ilk postasi hazir:
http://i.hizliresim.com/jXoZag.jpg
Edindigim kaynak henuz zam meselesinin bitmedigini, fuara kadar bir guncelleme daha bile olabilecegini belirtti. Yasasin baskanlik sistemi ve guclu ekonomimiz.
R125 R25 ten pahalı mııı, yoksa ben mi yanlış görüyorum yaw? Benim yerime bi bakıverin bakayım.
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
R125 ile R25'in fiyatlarını yanlış mı yazdılar acaba yerlerine?
-
beyler, r25 2016 model, r125 abslı ve 2017 dıye dusunuyorum, euro 3 4 meselesi, o yuzden fıyat yukarda r125 ın , bence.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)