Dostlar ekran goruntusu iceriden geldi, yani detaylara girmem saglikli olmaz ama yarin Yamaha sistemi guncellendiginde en gec ptesi Yamaha Turkiye sitesinde de bu fiyat guncellemelerini gorebilirsiniz.
Dostlar ekran goruntusu iceriden geldi, yani detaylara girmem saglikli olmaz ama yarin Yamaha sistemi guncellendiginde en gec ptesi Yamaha Turkiye sitesinde de bu fiyat guncellemelerini gorebilirsiniz.
Mt-125 ile mt-250 nasıl aynı fiyat oluyor,?*#@..?
Evet mt-125 piyasadaki en güzel 125cc ama çok pahalı,
İlk çıktığında 9.000tl küsür fiyatı vardı.
Tam ikinci motor olacak model.
Size katilip bir ekleme yapmak istiyorum. Benim tahminim avrupada satilan abs li mt-03 un gelebilecek olacagi yonunde... Cunku mt-07 nin hemen hemen 30 bin olmasi ile 22 24 bin tl ye ara model ihtiyaci dogacaktir diye dusunuyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:34 ----------
En guzel 125 cc derken sekil olarak sanirim .... Donanim olarak duke 125 in yanina bile gelemeyecek bir model...
bakalım belki bu r125 pılot streetlerle gelırse o zmn ii olur
Uzulmeyin arkadaşlar, bilgiyi paylaşan arkadaşında dediği gibi dünyada en güçlü ekonomiye sahip ve lafı en çok dinlenen ülkelerden biriyiz. Başkanlıkta geldiği zaman zaten tüm ufak tefek sorunlarda halledilecek. O zaman mt 07 yi 16 bine benzinide 2.5 tl ye alırsınız.
R125 için 20 bin lira ? Sanırım motosiklet hayalleri çöpe düştü
bu günleri bile mumla ararız aga
Gerçekler gün yüzüne çıkmaya başladı. Kendilerine bir sormak gerekir, hiç satmayacak bir motoru (YZF-R125 ABS) getirtip listeye koymak nasıl bir duygu diye... Bu daha alıştırma zammı, fuarda görün ne fiyatlar çıkacak karşımıza. Artık Yamaha'yı toptan listeden çıkarabiliriz. Alınabilecek (yani almaya değecek) tek bir motoru bile yok. YBR125'i ben mi göremedim yoksa kaldırılmış mı ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:41 ----------
Bunlar hep TL üzerinde oynanan oyunlardan oluyor zaten. Osmanlı tuğralı Doblo'ya zam gelmedikçe sorun yok.
Zamlari Yamaha'ya baglayanlarin beyni daha cok yanar yalniz. Kuba Cita bile opucukle degil TL ile degil $ ile geliyor uyanmak isteyenlere canli bilgi.
r25 r125 den daha ucuz görünüyor,bu nebiçim mantık yahu,tam tersi olması lazım değilmi,,kimse r125 almasın diyemi yapıyorlar acaba
ayrıca mt09 ile mt10 arasında 2 kat fiyat farkı var,buda anormal
benim motor 8 lira zamlanmiş. üzülsem mi sevinsem mi bilemedim...
mt 10 da r1 bloğu ve şasesi kullanılıyor 2 kat fiyat farkı gayet normal hatta az bile, üzerinde harcanan ar-ge parası kat kat fazladır cc olarak bakmayın her şeye, r125 fransa üretimi üretiminde çalışanlar euro ile çalışıyor belkide r25 işçisinden 5 kat fazla para alıyorlar bunlar normal yani
Feel the way
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)