Benzine ZAM Geliyor (10 Ocak Gece Yarısı)
Reklamlar
-
Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası(PÜİS), 11 Ocak 2017 tarihinden geçerli olmak üzere benzinde 7 veya 8 kuruş arası zam beklendiğini bildirdi.
PÜİS’ten yapılan açıklamada, “11 Ocak 2017 tarihinden geçerli olmak üzere benzin de 7 veya 8 kuruş arası zam beklenmektedir. Motorinde fiyat değişikliği yoktur. Siyah ürünlerde de bugün zam beklenmektedir.” denildi.
İŞTE ZAMLI FİYATLAR
Yeni fiyatlarla birlikte İstanbul’da benzinin fiyatının 5 lira 26 kuruşa, Ankara’da benzinin fiyatının 5 lira 31 kuruşa, İzmir’de ise benzinin fiyatının 5 lira 28 kuruşa çıkması bekleniyor.
Kaynak: Hürriyet
Reklamlar
-
''Bugün zam beklenmemektedir.''
Yarın geçirebiliriz demiş.
-
vazgeçseniz artık şu zam haberlerini vermekten...
can sıkmaktan başka bir işe yaramıyor. kimse de şaşırmıyor zaten...
sövmekten bıktık...
-
-
Hoş geldin 2017 geçirmeye devam
-
Moderatör
OOoo Yaşasın başkan.
-
lan PUİS akıllı ol aklını almayalım,
zam değil güncellemedir o .
zam yok fiyat artmıştır.
kaşınan depoya benzin zammı bağdattan geliyor herhal,
ana arterler açık yavaş gelsin.
zam belli yapan belli değil,
zammı da işveren sendikası açıklıyor.
temsili değil.
bundan sonrası konuyla uzaktan alakalıdır,
şimdi dank etti,
bu zamları kesin amarigalılar yapıyor,
olmasa ingilizlerdir (hani sarıkamış şehitleri anmasında nakanın giydiği 1300 avroluk montun üzerinde bayrağı bulunan devlet),
israyilde olabilir ama bu aralar onlarla aramız iyi,
6 ay önce rusya olabilirdi.
bilemedim kafam karıştı,
troldaşlarım kavgalı olduğumuz ve dost olduğumuz ülkelerin güncel listesini rica ederim
-
geç bile kaldılar, euro olmuş 4 tl
-
-
Diyecek birşey bulamıyorum adamlar sadece yol yapıp o yoluda satıyorlar lanet olsun böyle sisteme... Bu gidişle araçlar garajda yatacak herşeye zam ama işçiye nerde
Vergiden vergi alan tek ülke Türkiye bu ülkede artık sabahları bir simit yemek bile lüks sayılmaya başladı birinin buna dur demesi lazım
-
Bu da Meksika'da yapılan zam =) biz kınamaya veya sitem etmeye devam edelim..
-
Eskiden litresini 5 TL yapsınlar kolay hesaplanır,rahat ederiz derdim. Adamlar yanlış anladı sanırım 6 ya doğru gidiyor.
-
Memleketin içine ettiler.
-
Hep 20 liralık alıyorum diyordum artık 30 a çıkartayım dedim daha çok kenara para atıyorum diye ulan aynı km yi gidiyorum neredeyse.
-
Chronix adlı üyeden alıntı
Bu da Meksika'da yapılan zam =) biz kınamaya veya sitem etmeye devam edelim..
1 gun taşıt kullanmadılar sanırım.
burada asla boyle seyler goremeyiz, ben hep 50 liralık aliyorum diyen ekonomistler varken. Hoş yakında o arkadaş 1 metre gıdemeyecek
-
-
Hani 5 tl psikolojik sınırdı.Hiç te değilmiş.Bize herşey hak,zevk almaya bakacağız.
-
Artık ülkeyi böyle izler oldum.
-
-
OOOOHHHHHHH bu millete az bile. inşallah 10 lira olur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)