Acele acele yazınca böyle oluyor işte
vaybe 2011 de başladığım unıversitedeki tugce sınıf arkadaşımdı ve o zaman cbr125 vardı yanlış hatırlamıyorsam ve bir kazaya karışıp bacağını kırmış ancak oyleyken spor derslerinde hiç bir bahane one sürmeksizin ınanılmaz bir azimle sınıftaki herkese pozitif bir enerji katıyordu.daha sonra nınja 250 almıştı.. valla arkadaşı ıle birlikte bu tip bir maceraya atılmaları belki kendileri için olmasada takip eden bizler için inanılmaz bir seruven keşke herkes bu ikili gibi hayattın sillelerinden yılmayıp maceraperest olsa hayallerinin peşinden koşabilsede hayatında acaba,keşke ,demese farkını hayata bakışını açıkca ortaya koyabilse . cesaretlerinden ötürü kendilerini tebrik ediyorum
Dünya turnelerinde Yebere li Türkleri görüyoruz bayaa ama cbf150 li Türkler piyasada yok . Oysaki tersi olsaydı daha akla yatkın dururdu. CBF150 Az daha güçlü daha konforlu. Hayret.
http://www.ride2world.com
Evlenmeye karar veren Turk cift dugun masrafini seyahate harcayalim derler, evi ve motorlari satar iki kucuk cc motor alip dunya turuna cikarlar.. ustelik abimiz diyabet hastasidir... instagram hesaplarinda cok guzel videolari var..
Takip ediyorum arkadaşları. Hayalimdeki işi yapıyorlar. İnş bana da nasip olur.
Evi barkı satma muhabbeti ne kadar gerçekçi bilemiyorum. Sonuçta geri dönülecek.
Kuvvetle muhtemel bunları hesaplamışlardır.
Allah kazasız belasız tamamlamak nasip etsin.
Keşke en azından 200 cc'lik birşey alsalarmış demeden edememiştim.
Ybr ne bileyim..
instagramdan takip edebilirsiniz arakdaşlar. adamlar epeydir yollarda
Tebrik etmek lazım
Benzin fiyatları da uçmuşken tekrar ybr mi alsak acaba
Hayallerinin peşinden gitmek işte tam da bu. Bravo diyorum.
CBR 125 R' 05, BANDIT GSF 650 S' 05, CBR 600 RR' 07 , SYM JOYRIDE' 07
'' GİTMEDİĞİN YER SENİN DEĞİLDİR ''
Ybr 125 ile 80 bin km yol yapmışlar dünya turu atmışlar helalolsun..
600-800cc lik motorlarlada bir semtten bir semte ancak giden arkadaşlarada selam olsun burdan..
motor sürmenin usta motorculuğun hacimle tek tekere motoru vermekle bir ilgisi yoktur..
bir kadın bir adam 80 bin km yol yapmışlar 125cc lik motorla motorculuk da motor sürmekde bunun ruhunda gizli..
o ruh olan insan 100cc lik motorla bile dünya turu atar o ruh olmıyan insan 1500c.c lik motor alsa neye yarar..
Muthis gercekten. Hayranlikla izledim.
Masa sandelyeye bayildim bu arada
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:16 ----------
Bu arada bu video “az daha koy ybr al” sozunun sebebi olabilir )
Gezmeleri güzel, ruhları güzel vs tamam da, 600-800, 1500 cc alıp gezmeyen adama laf niye onu anlamadım. Alırım 1200 gs salonuma süs olarak koyarım kime ne üstad
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)